- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.321
yok canım bana çok kötü yan etki yaptı zaten.artık doktora fln gitmek istemiyorum.biz 2 yıla yakındır deniyoruz.bir kere serephone kullndım.4 ay akışına bıraktım.sonra klomen kullandım.psikolojim bozuluyo doktora gitmekten.orda hamileler aralarında konuştukça kötü oluyorum.ağlaya zırlaya doktorun odasına giryorum.buda bnm bu dünyadaki sınavım anne olamamak
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende pko var klomen kullandım21 mm yumurtam olmuştu dün akşam 22:00 da ovitrella çatlatma iğnesi oldum şu an kasıklarım çok ağrıyor yumurta akı gibi uzayan akıntımda geliyor sizce yumurtam çatlamışmıdır ?inş tutar allahım isteyen herkese aratmadan versin inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim hemen hemen butun msjlarima cvp verdn cok saol rabbim minik kusunu kucagna almayi nasip etsin bizler icinde dua et .. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benımde 4 ten fazla buyuyen yumurtam wardı ama bı sonrakı kontrolde bunlardn 2 tanesı buyumeye dewam edıyo dıgerlerının buyumesı gerılemiş dedi doktorum. Bende yapılcak bişy yok mu diye sordum ama doktor olur böyle şeyler buyutulck bişey değil demişt
benim dr tam tersini söyledi canım bi tüp bebek merkezine vs git dedi canımı çok fazla sıktı hormonlar normal yumurta 1kez klomen kullandım oda buyuttu ve direk başka yerlere sevketti
canim benim ilk kullanmam ve kasik ve bacak sizlamasi siddetli oldu..
ayni beni anlatiysun allah herkesinkini bagislasn bizmkisi imrenmek .. anne olamamk deme ya icim gtti valla bende hasta olcamda sanrm pskolojk olarak geri itiyorm olsamda rahatlasam artk .. banada anne olmak bigun hamileyim demek yada o lanet testte cift cizgiyi gormek cok uzak geliyor
Herkezin belirtileri farklılık gösterir..kan testi kesin sonuç veriyor ama yinede çıkmayan candan ümit kesilmezmiş..Kızlar merhaba,
Ben adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı(
Doktor progestan vajinal jel vermişti bana
Jel bitince 3 gün içinde adet olmazsan hamilesindir demişti.
Jel pazartesi bitti salı adet olmadım bugünde bu saate kadar bir şey yok. Yarın 3. gün.
Hamile olsam teste çıkardı demi boşuna ümitlenmeyeyim.
Göğüslerim, kasıklarım felaket ağrıdı ama şuan ağrılarım geçti.
Sizdede adet olmaya yakın ağrılar geçiyor mu?
Acaba adetmi olucam uuuff yaa
Herkezin belirtileri farklılık gösterir..kan testi kesin sonuç veriyor ama yinede çıkmayan candan ümit kesilmezmiş..
malesef öyle canım.nasip artık çokta takmayalım hayatımıza bakalım.belki böylesi hayırlıdır.
canim yine test yaptm yine negatif
Bu idrar testi akşam yapılsa da sonuç verir mi?
Veriyor cnm ben ilk gebeliğimde günüm geçmişti 3. Gecesi saat 2 de yapmıştım pozitiff görmüştüm
Kanda negatifi gördüm ama ısrarla hamile olmadığıma inanmak istemiyorum. Akşam alayımda bir idrar testi yapayım. Benim adetim 1 gün geçti varsa çıkar herhalde.
Cnm sen idrar testi yapıyorsun dimi kan testi yaptırsana onda kesin sonuç çıkar en azından stres yapmazsın
evet canim idrar testi yapiyorum uarinda bekliym diorm yine olmazsam cuma kan testine gitcem ama bugun olan halsizlik disinda bi belrtim yok
Cnm kan testi kesin sonuç veriyor sen bilirsin ama yapmana gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?