Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

ayni beni anlatiysun allah herkesinkini bagislasn bizmkisi imrenmek .. anne olamamk deme ya icim gtti valla bende hasta olcamda sanrm pskolojk olarak geri itiyorm olsamda rahatlasam artk .. banada anne olmak bigun hamileyim demek yada o lanet testte cift cizgiyi gormek cok uzak geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yumurta aki gbi uzayan akinti catladigna isarettr canm hayrlisi olsun hakkinda :)

canim hemen hemen butun msjlarima cvp verdn cok saol rabbim minik kusunu kucagna almayi nasip etsin bizler icinde dua et .. :)

Âmin cnm çok Saol..dua etmezmiyim hepinize ediyorum..umarım en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler yaşarsınız..ayrıca ben hep buradayım ne zaman soru sormak istersen bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

Bende bundan on gün önce devlette Dr gittiğimde vajinal muayene yaptı kese göründü..10 gün sonra yani Pazartesi kendi Dr ma gittim.6+3 olması gerekiyordu ama Dr kesenin içinde bebek var ancak 6 değil 5 gibi duruyor dedi anlamadım Pazartesi tekrar gidicem..bide kendi Dr um vajinal değil göbekten usg ile baktı ölçüm farklı olabilirmi kızlar

Son düzenleme:
canim benim ilk kullanmam ve kasik ve bacak sizlamasi siddetli oldu..

bnm ilk 2 kullanımımda hiç bi yan etkisini görmedim ama şu bikaç gündür bacaklarm aşırı ağrıyor
bat ım 12 ağustos hesaplara göre.
klomen anca mı etki ediyor acaba

malesef öyle canım.nasip artık çokta takmayalım hayatımıza bakalım.belki böylesi hayırlıdır.

Kızlar merhaba,

Ben adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı (

Doktor progestan vajinal jel vermişti bana

Jel bitince 3 gün içinde adet olmazsan hamilesindir demişti.

Jel pazartesi bitti salı adet olmadım bugünde bu saate kadar bir şey yok. Yarın 3. gün.

Hamile olsam teste çıkardı demi boşuna ümitlenmeyeyim.

Göğüslerim, kasıklarım felaket ağrıdı ama şuan ağrılarım geçti.

Sizdede adet olmaya yakın ağrılar geçiyor mu?

Acaba adetmi olucam uuuff yaa

Herkezin belirtileri farklılık gösterir..kan testi kesin sonuç veriyor ama yinede çıkmayan candan ümit kesilmezmiş..

Veriyor cnm ben ilk gebeliğimde günüm geçmişti 3. Gecesi saat 2 de yapmıştım pozitiff görmüştüm

Kanda negatifi gördüm ama ısrarla hamile olmadığıma inanmak istemiyorum. Akşam alayımda bir idrar testi yapayım. Benim adetim 1 gün geçti varsa çıkar herhalde.

Cnm sen idrar testi yapıyorsun dimi kan testi yaptırsana onda kesin sonuç çıkar en azından stres yapmazsın

evet canim idrar testi yapiyorum uarinda bekliym diorm yine olmazsam cuma kan testine gitcem ama bugun olan halsizlik disinda bi belrtim yok

Ben sehir disindayim...dra gitmedim tabiki acaba burda alipta kullansammi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

evet canim idrar testi yapiyorum uarinda bekliym diorm yine olmazsam cuma kan testine gitcem ama bugun olan halsizlik disinda bi belrtim yok

Hakkında hayırlısı cnm kırmızılar görünmediği müddetçe ümit var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…