- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.341
Ben yine dayanamadım o kadar para verip erken gebelik testi aldım ve negatif. Özel hastaneye muayeneden çok testlere para veriyorum. Benim sabretmeyi öğrenmem lazım(
canim yine test yaptm yine negatif
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
Bn alistimartik sasirmiyorum tek cizgiye
Slm arkadaslar ben 1 ay once klomen kullandim gunde 2 tane ama igne kullanmamistim o ay yumurta cok buyudu galiba catlamadi. Gecen ayda ara vereyim dedim ve ovulasyon testi aldim oyle takip ettim adetimin 10 gunu yumurtam catladi teste cikti o gunlerde deneme oldu ama yine sonuc ayni. Bu ay yine klomen ictim gunde 1 tane 5 gun boyunca bugun bitti cuma gunu doktora gidecem bakalim ne diyecek. 11 aylik evliyim. Acaba gecen ay yumurtam oldugu halde neden olmadi bi fikriniz var mi. Moralim cok bozuk acaba anne olamayacakmiyim..
Hiç moralini bozma cnm hiç sorunu olmayan insanlarda bile tutma ihtimali%25 diye biliyorum..en azından sorun yok yumular gelişip çatlıyor..gerisi Allah'tan sabret cnm
Evet esimde de bende de normalde hicbir sorun yok doktor birde klomen deneyelim dedi klomenle de olmayinca korkmaya basladim. Adetin 21. Gunu yapilan progesteron hormon testi 23 cikti. Doktor cok iyi dedi ama niye olmuyor acaba etraftakilerin sorularindan biktim ins bu ay olur ins.
Progesteron sonucun sağlıklı yumurtladığını gösteriyor..o yüzden takma kafana zamanı vardır..stres en büyük neden zaten
İns. Oyledir. Bende progesteron sonucuma sevindim en azindan yumurtlama problemim yok. İns. Olur. Sende mi klomen kullaniyorsun sonuc alabildin
Mi
Bizdede sizin gibi bi sorun yok bende sadece adet düzensizliği olduğundan yum günlerini takip edemiyordum Dr gittim klomen verdi ilk ay sonuç alamadım ikinci ay kullanımımda hamile kaldım ancak kalp durmasından kürtaj oldum 4 ay önce.3aylık korunmadan sonra bu ay tekrar kullandım şimdi yine hamileyim ama henüz çok yeni 6 haftalık.üstelik bu ay ümidim hiç yoktu.reglin 20. Gününde progesteron değerim 7.97 ve 15 mm yum vardı.sanırım geç döllenme oldu.sende telaş etme geleceği zamanı biliyordur önemli olan ovulasyonun olması..allahım isteyen herkez gibi sanada sağlıklı hamilelik nasip etsin inş..
Bizdede sizin gibi bi sorun yok bende sadece adet düzensizliği olduğundan yum günlerini takip edemiyordum Dr gittim klomen verdi ilk ay sonuç alamadım ikinci ay kullanımımda hamile kaldım ancak kalp durmasından kürtaj oldum 4 ay önce.3aylık korunmadan sonra bu ay tekrar kullandım şimdi yine hamileyim ama henüz çok yeni 6 haftalık.üstelik bu ay ümidim hiç yoktu.reglin 20. Gününde progesteron değerim 7.97 ve 15 mm yum vardı.sanırım geç döllenme oldu.sende telaş etme geleceği zamanı biliyordur önemli olan ovulasyonun olması..allahım isteyen herkez gibi sanada sağlıklı hamilelik nasip etsin inş..
Idrar testinde günün geçmesi lazım..ama kan testinde günün gelmedende sonuç çıkar..çok kafana takma bu sefer stresten reglin gecikecek
slm kızlar bugun dr bana klomen ve şeker ilacı yazdı ikisi kullanılıyor bu tedavide dedi böyle bişi yaşayan varmı
Slm arkadaslar ben 1 ay once klomen kullandim gunde 2 tane ama igne kullanmamistim o ay yumurta cok buyudu galiba catlamadi. Gecen ayda ara vereyim dedim ve ovulasyon testi aldim oyle takip ettim adetimin 10 gunu yumurtam catladi teste cikti o gunlerde deneme oldu ama yine sonuc ayni. Bu ay yine klomen ictim gunde 1 tane 5 gun boyunca bugun bitti cuma gunu doktora gidecem bakalim ne diyecek. 11 aylik evliyim. Acaba gecen ay yumurtam oldugu halde neden olmadi bi fikriniz var mi. Moralim cok bozuk acaba anne olamayacakmiyim..
Canim bende 11 aylik evliym ve klomen kullanmaya baslamistm iki ay once hatta ignede kullandm ama olmadi malesef 😔. Sonra esimden test istedi doktor ozman anladkki esimn ileri hareketli sperm sayisi biraz dusuk. Sende esine bi test yaptir bence hersey olabilir. Benim esimde tedavi gormeye basladi bu ay sadece klomen kullandm bende bakalim artik Rabbim hepimize en kisa zamanda bebis nasip etsin insallh 😊
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kızlar selam,
Yumurtlamadan 3 - 4 gün sonra böyle krem gibi, kokusuz, yoğun, hafif pütürlü akıntısı olan var mı ? Benim yaklaşık 3 - 4 gün sürdü bu akıntı sonrada
şeffaf, su gibi bi akıntıya dönüştü. Bunca aydır böyle bir akıntım olmamıştı. Klomende kullanmıyorum. Kaşıntım, yanmamda yok. Günlerdir yapış yapış ve ıslaklık yaşıyorum.
Böyle bi durum duyan, gören var mı acaba aranızda ? özellikle kremsi akıntı yaşayan ?
Umutlandırmak istemem ama hamile kalanlarda akıntı oluyor diye biliyorum.
bu yazıyı oku canım => http://www.hamilelikbilgileri.com/hamilelik-belirtileri-akinti-olur-mu-akinti-ne-zaman-baslar/
klomene yenı başladım ben ama doktoru yanlış anlamışım 5. gunu demıs 7. gunu anladım ve başladım
bır sorun olur mu lütfen kızlar cevap verınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?