- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 47
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #13.081
Canim asilamadan sonra sadece 1 kere iliski onuda yapamadik sonrasinda yasakti zaten.her doktorun farkli yigurt iyisi varevet yaaa nasıl sevındım bır bılsen. hıc olmucak sanmıstım. oo sen beklemedesın artık o zaman :) ilişki gunlerını guzel degerlendırseydınız . ınsallah tutar bu ay yaa
ee nolcak canım ya keske degerlendırseydınız yaCanim asilamadan sonra sadece 1 kere iliski onuda yapamadik sonrasinda yasakti zaten.her doktorun farkli yigurt iyisi var
evet yaaa nasıl sevındım bır bılsen. hıc olmucak sanmıstım. oo sen beklemedesın artık o zaman :) ilişki gunlerını guzel degerlendırseydınız . ınsallah tutar bu ay yaa
Benim doktor yasakladi var bi bildigi demekki.baski olmasin diye dusunmustur.seninle beraber gitmistik kontrole beraber bekliyecegizee nolcak canım ya keske degerlendırseydınız ya
evet canım ya olumlu ya da olumsuz mutlaka haber et emiBenim doktor yasakladi var bi bildigi demekki.baski olmasin diye dusunmustur.seninle beraber gitmistik kontrole beraber bekliyecegiz
Beraber gun sayacagiz artik.evet canım ya olumlu ya da olumsuz mutlaka haber et emi
tmm cnm onla gebe kalınır ınşsevincten agladım canım. klomen bıttıkten 1 gun sonra gtmıstım yumurta yoktu sımdı 17mmcık yumosum var :)
evet ama daha benım yarın catlatma ıgnesı vurulcak senınkı benden once bellı olur heraldeBeraber gun sayacagiz artik.
adeytımın 14. gununde 17mm ıyı mı sızce kızlartmm cnm onla gebe kalınır ınş
iyi canım benimkide okadardı iğne vuruldum gebe kalmıştımadeytımın 14. gununde 17mm ıyı mı sızce kızlar
canımm ya ınsallah umutlanmak ıstemıyom ama ıcımde uküçük de olsa bi umut var .iyi canım benimkide okadardı iğne vuruldum gebe kalmıştım
canım her duruma hazırla kendini olumsuz da düşünme çok da kaptırma hayırlısını dile benim oldu kaybettim allah kimseye yaşatmasın hevesim kursaüımda kaldı çok üzüldüm ağladımcanımm ya ınsallah umutlanmak ıstemıyom ama ıcımde uküçük de olsa bi umut var .
tahmin edebılıyorum canım tam kavustum dıyosun sevınıyosun yarım kalıyo cok zordur tabı ama sen de hıc pes etme bak 1 kere olmus allah bıda verır. umudumuzu kaybetmeyelım.canım her duruma hazırla kendini olumsuz da düşünme çok da kaptırma hayırlısını dile benim oldu kaybettim allah kimseye yaşatmasın hevesim kursaüımda kaldı çok üzüldüm ağladım
inşş canımtahmin edebılıyorum canım tam kavustum dıyosun sevınıyosun yarım kalıyo cok zordur tabı ama sen de hıc pes etme bak 1 kere olmus allah bıda verır. umudumuzu kaybetmeyelım.
Canim benim gecen aylarda gogus ve kasik agrisi olurdu hep hamilelige yorardim bu ay yok sadece hafif kasik agrisi....bilmiyorum belki bu ayda kalamadim ilac ve igneye ragmen haber verelim buradan...benden bir gün önce senin bende baya belirti var ama çokta kendimi kaptırmıyorum çok fena kasık ağrısıs var
tabiyki canim sen idrar testi ne zaman yapmayi dusunuyorsun benim onceki 5 gun kala cikmisti yine yapcamCanim benim gecen aylarda gogus ve kasik agrisi olurdu hep hamilelige yorardim bu ay yok sadece hafif kasik agrisi....bilmiyorum belki bu ayda kalamadim ilac ve igneye ragmen haber verelim buradan...
Ben günüm gecmeden yapmam sanirim moralim bozuluyor..iyi haberlerini aliriz umarimtabiyki canim sen idrar testi ne zaman yapmayi dusunuyorsun benim onceki 5 gun kala cikmisti yine yapcam
amin canım sğl inşş hepimizin iyi haberi burda yazılsınBen günüm gecmeden yapmam sanirim moralim bozuluyor..iyi haberlerini aliriz umarim
inşallah hayırlı güzel sonuç alırsın canım.kızlar merhaba herkesın kurban bayramı mubarek olsun. bugun hastaneye gıttım tekrar yumosum buyumus eve aglaya aglaya geldım ya :) 17mm olmus.yarın sabah 8.30da ıgnemı vurulcam dua edın nolur. sız ne yaptınız?
Insallah arkadasim.yumurtan sagdami soldamiçatlatma iğnemi az once oldum kızlar ya ınsallah bu ay tutar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?