Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

evet yaaa nasıl sevındım bır bılsen. hıc olmucak sanmıstım. oo sen beklemedesın artık o zaman :) ilişki gunlerını guzel degerlendırseydınız . ınsallah tutar bu ay yaa
Canim asilamadan sonra sadece 1 kere iliski onuda yapamadik sonrasinda yasakti zaten.her doktorun farkli yigurt iyisi var

evet yaaa nasıl sevındım bır bılsen. hıc olmucak sanmıstım. oo sen beklemedesın artık o zaman :) ilişki gunlerını guzel degerlendırseydınız . ınsallah tutar bu ay yaa
ee nolcak canım ya keske degerlendırseydınız ya
Benim doktor yasakladi var bi bildigi demekki.baski olmasin diye dusunmustur.seninle beraber gitmistik kontrole beraber bekliyecegiz

canımm ya ınsallah umutlanmak ıstemıyom ama ıcımde uküçük de olsa bi umut var .
canım her duruma hazırla kendini olumsuz da düşünme çok da kaptırma hayırlısını dile benim oldu kaybettim allah kimseye yaşatmasın hevesim kursaüımda kaldı çok üzüldüm ağladım

canım her duruma hazırla kendini olumsuz da düşünme çok da kaptırma hayırlısını dile benim oldu kaybettim allah kimseye yaşatmasın hevesim kursaüımda kaldı çok üzüldüm ağladım
tahmin edebılıyorum canım tam kavustum dıyosun sevınıyosun yarım kalıyo cok zordur tabı ama sen de hıc pes etme bak 1 kere olmus allah bıda verır. umudumuzu kaybetmeyelım.

benden bir gün önce senin bende baya belirti var ama çokta kendimi kaptırmıyorum çok fena kasık ağrısıs var
Canim benim gecen aylarda gogus ve kasik agrisi olurdu hep hamilelige yorardim bu ay yok sadece hafif kasik agrisi....bilmiyorum belki bu ayda kalamadim ilac ve igneye ragmen haber verelim buradan...

Canim benim gecen aylarda gogus ve kasik agrisi olurdu hep hamilelige yorardim bu ay yok sadece hafif kasik agrisi....bilmiyorum belki bu ayda kalamadim ilac ve igneye ragmen haber verelim buradan...
tabiyki canim sen idrar testi ne zaman yapmayi dusunuyorsun benim onceki 5 gun kala cikmisti yine yapcam

kızlar merhaba herkesın kurban bayramı mubarek olsun. bugun hastaneye gıttım tekrar yumosum buyumus eve aglaya aglaya geldım ya :) 17mm olmus.yarın sabah 8.30da ıgnemı vurulcam dua edın nolur. sız ne yaptınız?
inşallah hayırlı güzel sonuç alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…