Klomen Kullananlar Eylül2020

Anladım canım peki bu kan pıhtılaşmasını nasıl anlıyorlar bir test falan mı yapıyorlar
Evet canım özel hastanede ücretli devlet hastnesinde yaptırdım ben trompofoli paneli diye bir test 1 ay sürdü çıkması ve yoğun bir şekilde kan pıhtılaşması olduğu çıktı şimdi 1 gün iğne 1 gün hap kullanıyorum

Anladım kuzum gebelik oluşuyor ama bu rahatsızlıktan dolayı düşüyor kimyasal vs oluyor sanırım onun içinde iğne kullanıyorsun değil mi ya bu kadar sormamın sebebi ben bariz şekilde gebelik belirtileri yaşıyorum ve ardına regl oluyorum yoğun birşekilde öyle bir durum varsa test yaptırırım olmadı diğer ay

Aynen canım 1 kimyasal gebelik geçirdim doktorum kan pıhtılaşması varsa ondan olmuştur tutunamamıştır dedi ve bu genetik 1 derece aile bireylerinde varsa eğer sende olma şansı yüksek bende teyzem de vardı oda 8 ay boyunca iğne vuruldu baktır bakalım ama inşallah bir şey çıkmaz

Nasıl bir test canım. Kan testi mi

Off kızlar ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Bugün iğnenin 8. günü. İğnenin etkisiyle beta hormonu 8-9 gün pozitif çıkabiliyor. Şimdi kendimi umuda soktum

Ben de 1 yıllık evliyim pcoluyum 9 aydır deniyoruz olmuyor bu ay ilk defa klomen kullandım 5 gün günde bir adetin üçüncü günü kullanmaya başladım. Adetin sekizinci günü kontrole gittiğimde iki yumurta vardı 10 mm lik tekrar randevu verdi Adetin onüçüncü günü bakacak inşallah büyümüşlerdir (

Büyümüşlerdir Allahın izniyle. Bende hiç görülmüyordu 2 günde kocaman olmuşlardı

Merak etme canım bende poc ilk denemede hamile kaldım ama kan pıhtılaşması olduğu için kimyasal oldu içini rahat tut

Şuan ikini denemem kan sulandırıcı filan kullanıyorum

Cnm 5. Günü başlamıssn ya klomene kaç gün kullandın bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…