- Konu Sahibi EylulMevsimi
-
Evet canım özel hastanede ücretli devlet hastnesinde yaptırdım ben trompofoli paneli diye bir test 1 ay sürdü çıkması ve yoğun bir şekilde kan pıhtılaşması olduğu çıktı şimdi 1 gün iğne 1 gün hap kullanıyorumAnladım canım peki bu kan pıhtılaşmasını nasıl anlıyorlar bir test falan mı yapıyorlar
Anladım kuzum gebelik oluşuyor ama bu rahatsızlıktan dolayı düşüyor kimyasal vs oluyor sanırım onun içinde iğne kullanıyorsun değil mi ya bu kadar sormamın sebebi ben bariz şekilde gebelik belirtileri yaşıyorum ve ardına regl oluyorum yoğun birşekilde öyle bir durum varsa test yaptırırım olmadı diğer ayEvet canım özel hastanede ücretli devlet hastnesinde yaptırdım ben trompofoli paneli diye bir test 1 ay sürdü çıkması ve yoğun bir şekilde kan pıhtılaşması olduğu çıktı şimdi 1 gün iğne 1 gün hap kullanıyorum
Aynen canım 1 kimyasal gebelik geçirdim doktorum kan pıhtılaşması varsa ondan olmuştur tutunamamıştır dedi ve bu genetik 1 derece aile bireylerinde varsa eğer sende olma şansı yüksek bende teyzem de vardı oda 8 ay boyunca iğne vuruldu baktır bakalım ama inşallah bir şey çıkmazAnladım kuzum gebelik oluşuyor ama bu rahatsızlıktan dolayı düşüyor kimyasal vs oluyor sanırım onun içinde iğne kullanıyorsun değil mi ya bu kadar sormamın sebebi ben bariz şekilde gebelik belirtileri yaşıyorum ve ardına regl oluyorum yoğun birşekilde öyle bir durum varsa test yaptırırım olmadı diğer ay
Nasıl bir test canım. Kan testi miAynen canım 1 kimyasal gebelik geçirdim doktorum kan pıhtılaşması varsa ondan olmuştur tutunamamıştır dedi ve bu genetik 1 derece aile bireylerinde varsa eğer sende olma şansı yüksek bende teyzem de vardı oda 8 ay boyunca iğne vuruldu baktır bakalım ama inşallah bir şey çıkmaz
Canım hiç moralini bozma güzel haberdir belkideOff kızlar ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Bugün iğnenin 8. günü. İğnenin etkisiyle beta hormonu 8-9 gün pozitif çıkabiliyor. Şimdi kendimi umuda soktum
İnşallah canımCanım hiç moralini bozma güzel haberdir belkide
Büyümüşlerdir Allahın izniyle. Bende hiç görülmüyordu 2 günde kocaman olmuşlardıBen de 1 yıllık evliyim pcoluyum 9 aydır deniyoruz olmuyor bu ay ilk defa klomen kullandım 5 gün günde bir adetin üçüncü günü kullanmaya başladım. Adetin sekizinci günü kontrole gittiğimde iki yumurta vardı 10 mm lik tekrar randevu verdi Adetin onüçüncü günü bakacak inşallah büyümüşlerdir(
Evet tatlım kan veriyorsun uzun sürüyor ama sonucun çıkmasıNasıl bir test canım. Kan testi mi
Anladım canım Rabbim hayır ile nasip eylesinEvet tatlım kan veriyorsun uzun sürüyor ama sonucun çıkması
Merak etme canım bende poc ilk denemede hamile kaldım ama kan pıhtılaşması olduğu için kimyasal oldu içini rahat tutBen de 1 yıllık evliyim pcoluyum 9 aydır deniyoruz olmuyor bu ay ilk defa klomen kullandım 5 gün günde bir adetin üçüncü günü kullanmaya başladım. Adetin sekizinci günü kontrole gittiğimde iki yumurta vardı 10 mm lik tekrar randevu verdi Adetin onüçüncü günü bakacak inşallah büyümüşlerdir(
Amin inşallahAnladım canım Rabbim hayır ile nasip eylesin
İnşallah hayırlı haberler alırsın kendini strese sokma güzel düşün belkide hamilesinOff kızlar ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Bugün iğnenin 8. günü. İğnenin etkisiyle beta hormonu 8-9 gün pozitif çıkabiliyor. Şimdi kendimi umuda soktum
Şuan ikini denemem kan sulandırıcı filan kullanıyorumBen de 1 yıllık evliyim pcoluyum 9 aydır deniyoruz olmuyor bu ay ilk defa klomen kullandım 5 gün günde bir adetin üçüncü günü kullanmaya başladım. Adetin sekizinci günü kontrole gittiğimde iki yumurta vardı 10 mm lik tekrar randevu verdi Adetin onüçüncü günü bakacak inşallah büyümüşlerdir(
İnşallah hepimizİnşallah hayırlı haberler alırsın kendini strese sokma güzel düşün belkide hamilesin☺☺
Yarın 10. Günüm test yapıcam 12. Gün de tekrarlıcam inşallah. Şişlik 5 gün sürmüştü bendebayanlar gelişme var mı☺ İğne olalı 3 günüm kasıklarımda hafif ağrı var şişlik var biraz
Cnm 5. Günü başlamıssn ya klomene kaç gün kullandın bideMerhabalar arkadaşlar adetimin 5. günü klomen kullandım ve 5 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum. Yumuşlarımda ağırlık ve karın bölgemde şişlik hissediyorum. Aynı belirtileri yaşayan var mı? İğnenin yan etkisi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?