Klomen Kullananlar Eylül2020

MErhaba Canım, çatlatma iğnesi vurulmadan önce ilaç kullanmaya mı başlıyorsunuz. Benim doktorum 14.üncü günde gel yumurtalıklar olgunlaşmış ise çatlatma iğnesi yapalım dedi. ilacı olgunlaşmayan yumurtalıklar mı kullanıyor acaba. Bilgin varsa bilgilendirirsen çok memnun olurum.
geçmiş olsun.

İğneden sonra neden ovulasyon kullandın canım. Tekrar ilişkiye girmemek için mi. Çatlatma iğnesi süreci ile ilgili hiç bilgim yok bu nedenle soruyorum. doktorum 14. gün gel yumuartalar olgunlaşmışsa çatlatma iğnesi yapalım dedi. Ama klomen flan hiç bahsetmedi.

Klomen kullanmamızın sebebi yumurta sayısını arttırıp şansın da artmasına sebep olmak. Senin doktorun öncelikle doğal oluşumu denemek istemiş. Yanlış değil yani

Kızlar formu takip edemedim umarım iyisinizdir. Bu ay kimyasal yaşamışım malesef. Önümdeki ay tekrar deneyecez. Doktorum ilaçsız deneyelim rahmin belki de daha iyi kalışıyordur dedi. Bi de kalınlaşmayı gözlemleyelim dedi.

Canım çook geçmiş olsun bende kanda gebelik testi yaptırdım negatif bende 1 ay dinlenicem bakalım

Kızlar günaydın..hamile oldugumu sanmıyorum ama fazlaca akıntım var klomen ve iğneden sonra bunu yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…