Klomen Kullananlar Eylül2020

Canim bende 11 eylulde kullanmaya basladim adetinin 5 gunu gunde 2 doz doktorum onerdi ilk iki gun iyi gecti 3.gun kramplardan kasik agrilardan mahf oldum ani batma hisleri oluyordu sonradan sirt agrim cook oldu ani kalkmalarda da agrilarim oluyirdu ilac bitti sali gunu ama hala ara ara agrilarim oluyor carsamba iliski yasadim bugunde yasayip uarin kontrole gidecegim ins kist olmamistir kullananlar kist olustugunu soyluyor bazilari ins olusmaz

Bayanlar Sabırsızlanıp gebelik testi yapan varmı? Ne zaman yaptınız sonuç nasıl geldi
Canım iğne vurduralı 10. Günüm ama belirtim yok yaklaşık 4 gün sonra adet tarihim test yapsam mı kan mı versem yoksa 1 hafta dahamı beklesem kafamda deli sorular

Canım iğne vurduralı 10. Günüm ama belirtim yok yaklaşık 4 gün sonra adet tarihim test yapsam mı kan mı versem yoksa 1 hafta dahamı beklesem kafamda deli sorular
Bende iğne vurulalım 9 gün oldu çok sabırsızlanıyorum kasıklarımda ağarılar var hafif ama bilmiyorum yapsam net sonuç alabilirmiyim acaba

Bende iğne vurulalım 9 gün oldu çok sabırsızlanıyorum kasıklarımda ağarılar var hafif ama bilmiyorum yapsam net sonuç alabilirmiyim acaba
Canım ben yaptım şimdi ama negatif iğne olduğum 2. Gününde test yapmıştım pozitif ti hormonal etki ile ama şuanda iğne etkisi geçmiş yok herhalde hayırlısı

3 gün kaldı kasıklarımda ağrılar devam ediyor bir kaç gündür hafif belimde ağrı var bilemiyorum heyecanlanıyorum sizde durumlar nedir☺
test yapsanmı acaba erken gebelik:) benim 5 gun var daha ama adet belirtileri gibi kasıklarıma ağrılar giriyor bende adet olacakmışım gibi hissediyorum birde akıntımm var

Kızlar benim ayın 9unda yumurtalarım 10 mmdi. doktorum 6 gün sonra çağırdı ve yumurtan kendiliğinden çatlamış dedi ilişki önerdi ondört gün sonra gebelik testi yap dedi ama bugün adet oldum yani beklenen adet tarihimden 6 gün önce adet oldum bu durumda hesaplamalarıma göre yumurtamın 10 mm olduğu gün yumurtamın çatlamış olması gerekiyor nasıl olabilir ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…