- 6 Ağustos 2019
- 116
- 51
- 48
- 31
- Konu Sahibi EylulMevsimi
-
Canim bende 11 eylulde kullanmaya basladim adetinin 5 gunu gunde 2 doz doktorum onerdi ilk iki gun iyi gecti 3.gun kramplardan kasik agrilardan mahf oldum ani batma hisleri oluyordu sonradan sirt agrim cook oldu ani kalkmalarda da agrilarim oluyirdu ilac bitti sali gunu ama hala ara ara agrilarim oluyor carsamba iliski yasadim bugunde yasayip uarin kontrole gidecegim ins kist olmamistir kullananlar kist olustugunu soyluyor bazilari ins olusmazMerhabalar arkadaşlar adetimin 5. günü klomen kullandım ve 5 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum. Yumuşlarımda ağırlık ve karın bölgemde şişlik hissediyorum. Aynı belirtileri yaşayan var mı? İğnenin yan etkisi sanırım
Canım iğne vurduralı 10. Günüm ama belirtim yok yaklaşık 4 gün sonra adet tarihim test yapsam mı kan mı versem yoksa 1 hafta dahamı beklesem kafamda deli sorularBayanlarSabırsızlanıp gebelik testi yapan varmı? Ne zaman yaptınız sonuç nasıl geldi
Bende iğne vurulalım 9 gün oldu çok sabırsızlanıyorum kasıklarımda ağarılar var hafif ama bilmiyorum yapsam net sonuç alabilirmiyim acabaCanım iğne vurduralı 10. Günüm ama belirtim yok yaklaşık 4 gün sonra adet tarihim test yapsam mı kan mı versem yoksa 1 hafta dahamı beklesem kafamda deli sorular
Canım ben yaptım şimdi ama negatif iğne olduğum 2. Gününde test yapmıştım pozitif ti hormonal etki ile ama şuanda iğne etkisi geçmiş yok herhalde hayırlısıBende iğne vurulalım 9 gün oldu çok sabırsızlanıyorum kasıklarımda ağarılar var hafif ama bilmiyorum yapsam net sonuç alabilirmiyim acaba
Peki iğne olalı kaç gün olmuştuCanım ben yaptım şimdi ama negatif iğne olduğum 2. Gününde test yapmıştım pozitif ti hormonal etki ile ama şuanda iğne etkisi geçmiş yok herhalde hayırlısı
10.günüm canımPeki iğne olalı kaç gün olmuştu
MerhabaaaaaBayanlar☺ Sabırsızlanıp gebelik testi yapan varmı? Ne zaman yaptınız sonuç nasıl geldi ❤
Belirti filan var mı canım10.günüm canım
Yok canım malesef sen ne yaptınBelirti filan var mı canım
Canım benim 10 günüm kasıklarımda ara ara ağrı oluyor halsizlik var yarın sabah test yapmayı düşünüyorum erken ama merak ediyorumYok canım malesef sen ne yaptın
Bende de oluyor o heyecanlanıyorumMerhabaaaaabende çok sabırsızlanıyorum adet olacakmışım gibi arada kasıklarım ağrıyo o yüzden korkuyorum
Bende adet öncesinde de olurdu o yüzden ayırt edemiyorumBende de oluyor o heyecanlanıyorum ☺
Yok canım bende adet ilk günü olur sadeceBende adet öncesinde de olurdu o yüzden ayırt edemiyorumsende oluyomuydu adetin yaklaşırken
gunaydınn kaç gun var adetinize durumunuz nedir:)Yok canım bende adet ilk günü olur sadece ☺ İnşallah güzel haberler alırız ❤☺
3 gün kaldı kasıklarımda ağrılar devam ediyor bir kaç gündür hafif belimde ağrı var bilemiyorum heyecanlanıyorum sizde durumlar nedirgunaydınn kaç gun var adetinize durumunuz nedir:)
test yapsanmı acaba erken gebelik:) benim 5 gun var daha ama adet belirtileri gibi kasıklarıma ağrılar giriyor bende adet olacakmışım gibi hissediyorum birde akıntımm var3 gün kaldı kasıklarımda ağrılar devam ediyor bir kaç gündür hafif belimde ağrı var bilemiyorum heyecanlanıyorum sizde durumlar nedir☺
Dün yaptım ama negatif sonuçtest yapsanmı acaba erken gebelik:) benim 5 gun var daha ama adet belirtileri gibi kasıklarıma ağrılar giriyor bende adet olacakmışım gibi hissediyorum birde akıntımm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?