Klomen Kullananlar Eylül2020

kaç yumurtan oluşmuştu ? ilişki günlerini nasıl değerlendirdiniz? :) ve doktor size ilaç verdimi ?çatlamışmı diye baktıımı
Canım ben klomen ve femara kullandım 1 hafta sonra de gittim sağ tarafta 2 sol tarafta 2 yumurlama oluşmuş perşembe günü çatlatma iğnesi yapıldı tatlım Cuma ve pazar ilişki dedi doktorum

Kacncı günü gttn peki doktora cnm
Kuzum covid yoğundu diye inan dotor çağırmadı bile sadece ilişki günleri verdi kaçtane yumurtam oluşmuş ne olmş hiç bilmiyorm kısacası nasipmrabbm nasip etti işte ama kaybettm 2. Defa bu ayda 14. Gün geldm kontrole 20 mm 18 mm yumurtlar. Yarın yada ertesi gün çatlar dedi kendlğnden bakalm

Siz be kullandınız ? Nasıl değerlendirdiniz doktorunuz bir tavsiyede filan bulundu mu acaba
Bende ve eşimde bir sorun yok ama 1yıldır olmuyor, rahim filmi, sperm testi ve hormon testleride yapıldı. Bu ay klomene başladım günde 2 defa içtim sonra kontrole gittim bir tane sağda yumurtam vardı sadece ama boyutu iyiydi çatlatma iğnesi vurdu ve ondan sonraki 4 gün ilişki söyledi. 4gün sonunda çağırdı çatlamışmı diye baktı çatlamış dedi bugunde ilişki olması gerektigini söyledi ertesi gün de başlamam için duphaston verdi. Bebek oluşursa tutunmasını sağlıyormuş. Böyle şimdilik . İlaç bitince 2 gün sonrada gel kan testi yapalım dedi

Hayırlısı olsun canım inşallah gebesindir

Benim bu 2 kullanışım ilk kullandım hamileydim ama kimyasal gebelik gerçekleşti dr bana kanda pıhtılaşma olabilir dedi test istedi yaptırdım kanda yoğun pıhtılaşma varmış ondan kaynaklı olabilir diyerek tekrar klomen ve femara kullandım şimdide kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Hadi ya cok sevndm yumurtan oluştugu sen fark edebiliyormusun benmde doktora gitme şansım yok klomende 3.günüm bugun yanında folibol ve estrafem kullanıyorum..onceki doktorumn yazdıgı şeyleri aynı şekilde bidaha deneyegm nasip bakalım

Kimyasal olsa bile ilkinde tutması çok güzel :) inşallah bu sefer sorunsuz olur. hangi günde öğrenmiştin hamile oldugunu?belirtin varmıydı

Yok kuzum ovulasyon testi alsana kuzm ben doktorun bana söylediği günlerde ovulasyon testi yapıp 14. Gün bulmitm yumurtlamayı şmdide 15. 16. Günlere denk feldi doktora gidemiceksn sen adetinin 12 14 16 gğnlerini değerlendr hayırlısı Allahtan bakalm

Cnm ovü testimde çift çizgi görüp progesteron testimn sonuçu 0 cktı yani ymurtam çatlamamış oldu bunada pek güvenemiyorum ama testim var yanmda

Kimyasal olsa bile ilkinde tutması çok güzel :) inşallah bu sefer sorunsuz olur. hangi günde öğrenmiştin hamile oldugunu?belirtin varmıydı
Haziran ayında hamileydim Kasıklarımda batma oluyordu idrara sık çıkmaya başlamıştım zaten bende bekliyordum kan verdim negatif geldi üzülmüştüm doktorum 1 hafta daha bekleyelim demişti adet tarihim de geçti negatiftir diyerek kan vermiştim pozitif olduğunu öğrendim çok sevindim 5 haftalıkken değerlerim düştü kimyasal gerçekleşti maalesef rabbim isteyen herkese çok versin bu süreç gerçekten çok zor

Evet çokk yipratici hayırlısı olur umarım

Kozlar tedaviye tekrar başlayacağım
Ben geçen iki tedavimdede femera ve letu kullandım bunlar yumurtalarımı büyüttü sorun olmadı
Benim sorum klomen mi daha iyi yoksa femera ile letu mu çünkü hiç klomen kullanmadım

Kızlar bişey sorucam okuduğum kadarıyla Hamileyse biri özellikle göğüsleri çok ağarıyormuş. Göğüs ağrısı yaşamayan olmuyor mu hiç acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…