klomen kullananlar hangi gün yumurtlama gerçekleşti

Canım 27 nisanda olmuştum iğnemi ama benim adetlerim düzensiz olduğu için (en az 35 günde 1 adet oluyorum yani) bekleyemedim dha fazla:)
hmm hemen hemen benim gibi yapmışsın. ben de iğneden 14 gün sonra yapmıştım inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımm çok sevindim. hatta 2 gün sonra tekrar kanda baktır. en az 2 katı yüskelmesi gerekiyor ya. bakalım kaç çıkacak. ona göre de dr a gidersin

Aminnn inşallahhh sağlıklı bir gebeliktir. Evet canım pazartesi yine yaparım inşallah herşey yolundadır :))

Slm kizlargecen ay bende kullandım klomen ama yumurta oluşmadı bu ay tekrar kullancam rabbim hayirlisini versin insallah

canım nasıl gidiyor gebelik ? baktırdın mı tekrar hcg ye ?
Merhaba canım 113 cıkan kan değerimden 2 gün sonra tekrar yaptırdım 186 cıktı doktor dıs gebelik olabilir dedi 2 gün sonra garklı labaratuvarda yaptırdım 392 cıktı cuma günü gittim yani dün evet cok küçük biley var muhtemel kese dedi ona pazartesi yibe gidicem alttan baktı bana ama ne zormus ya hep düşünüyorum ne olucak diye kasık agdım oluyor bide ara ara . İnşallah benimle olur Sen ne yaptın bakalım :)

Saolasın canım inşallah devamı gelir rabbimin izniyle
İnşallah bende cok korkuyorum vallaha. İl degerin kaçtı nasıl gidiyor değerlerin benim işte il 113 2 gün sonra 186 2 gün sonra cok sükür 392 olmus ama doktor hala emin konusmuyor

İnşallah bende cok korkuyorum vallaha. İl degerin kaçtı nasıl gidiyor değerlerin benim işte il 113 2 gün sonra 186 2 gün sonra cok sükür 392 olmus ama doktor hala emin konusmuyor
İdrar testini yarında tekrarlayıp akşam kan vericem canım o zaman tam net yazarım.doktorlarda öyle bir huy var takma

Kaç gün geçti iğne üzerinden inşallah bebeklerimize sağsalim kavuruz.Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın
11. 9.günden sonra öğrenebiliyosun , sen normalmi hamile kaldın yoksa birşey yaptınmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…