- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
Canım merhaba ben bugün sabah yine test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Gidip kan versem mi biraz daha beklesemmi sence?
madem tekrar öyle çıktı bence gidip kan vermelisinCanım merhaba ben bugün sabah yine test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Gidip kan versem mi biraz daha beklesemmi sence?
Sonucum 70, 84 çıktı yaaaaa çok şaşkınımmmmadem tekrar öyle çıktı bence gidip kan vermelisin
aaaa hayırlı olsun canımm çok sevindimmm.. adetin geçmiş miydi senin ?Sonucum 70, 84 çıktı yaaaaa çok şaşkınımmm
Canım 27 nisanda olmuştum iğnemi ama benim adetlerim düzensiz olduğu için (en az 35 günde 1 adet oluyorum yani) bekleyemedim dha fazla:)aaaa hayırlı olsun canımm çok sevindimmm.. adetin geçmiş miydi senin ?
hmm hemen hemen benim gibi yapmışsın. ben de iğneden 14 gün sonra yapmıştımCanım 27 nisanda olmuştum iğnemi ama benim adetlerim düzensiz olduğu için (en az 35 günde 1 adet oluyorum yani) bekleyemedim dha fazla:)
Aminnn inşallahhh sağlıklı bir gebeliktir. Evet canım pazartesi yine yaparım inşallah herşey yolundadır :))hmm hemen hemen benim gibi yapmışsın. ben de iğneden 14 gün sonra yapmıştıminşallah sağlıkla kucağına alırsın canımm çok sevindim. hatta 2 gün sonra tekrar kanda baktır. en az 2 katı yüskelmesi gerekiyor ya. bakalım kaç çıkacak. ona göre de dr a gidersin
Merhaba canım 113 cıkan kan değerimden 2 gün sonra tekrar yaptırdım 186 cıktı doktor dıs gebelik olabilir dedi 2 gün sonra garklı labaratuvarda yaptırdım 392 cıktı cuma günü gittim yani dün evet cok küçük biley var muhtemel kese dedi ona pazartesi yibe gidicem alttan baktı bana ama ne zormus ya hep düşünüyorum ne olucak diye kasık agdım oluyor bide ara ara . İnşallah benimle olur Sen ne yaptın bakalım :)canım nasıl gidiyor gebelik ? baktırdın mı tekrar hcg ye ?
Hayırlı olsun canım seninde gebeliğin :)İnşallah canım ben ilaç felan kullanıyorum ama rabbimden istemektende vaz geçmiyorum.Elimden geldiğince dua ediyorum rabbim umarım bu ay bizlerede mucizemizi bağışlar
Saolasın canım inşallah devamı gelir rabbimin izniyleHayırlı olsun canım seninde gebeliğin :)
İnşallah bende cok korkuyorum vallaha. İl degerin kaçtı nasıl gidiyor değerlerin benim işte il 113 2 gün sonra 186 2 gün sonra cok sükür 392 olmus ama doktor hala emin konusmuyorSaolasın canım inşallah devamı gelir rabbimin izniyle
İdrar testini yarında tekrarlayıp akşam kan vericem canım o zaman tam net yazarım.doktorlarda öyle bir huy var takmaİnşallah bende cok korkuyorum vallaha. İl degerin kaçtı nasıl gidiyor değerlerin benim işte il 113 2 gün sonra 186 2 gün sonra cok sükür 392 olmus ama doktor hala emin konusmuyor
Hayırlısı canım. Kaç gün geçtilce adetin üzerindenİdrar testini yarında tekrarlayıp akşam kan vericem canım o zaman tam net yazarım.doktorlarda öyle bir huy var takma
Ben çatlatma iğnesi vuruldum canım bat 18 normaldeHayırlısı canım. Kaç gün geçtilce adetin üzerinden
Kaç gün geçti iğne üzerinden inşallah bebeklerimize sağsalim kavuruz.Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasınBen çatlatma iğnesi vuruldum canım bat 18 normalde
11. 9.günden sonra öğrenebiliyosun , sen normalmi hamile kaldın yoksa birşey yaptınmı ?Kaç gün geçti iğne üzerinden inşallah bebeklerimize sağsalim kavuruz.Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın
Ben sadece klomen kullandım gecen ay carlatma iğnesi oldum olmadı bu ay olmadım süpriz oldu bize de11. 9.günden sonra öğrenebiliyosun , sen normalmi hamile kaldın yoksa birşey yaptınmı ?
Çatlatma iğnesiylemi hamile kaldın yani ?Ben sadece klomen kullandım gecen ay carlatma iğnesi oldum olmadı bu ay olmadım süpriz oldu bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?