klomen kullananlar hangi gün yumurtlama gerçekleşti

Ne diyelim o zaman hakkımızda hayırlısı ama artık psikolojik olarak çok yıprandım her ay hüsran

Rabbim evlat isteyen her bayana nasip etsin insaAllah bu mübarek günlerde hamile olan arkadaşlar sizlerde Dualarinizda yer verin bizlere sizlerin duaları kabul olur
İnşallah canım ben ilaç felan kullanıyorum ama rabbimden istemektende vaz geçmiyorum.Elimden geldiğince dua ediyorum rabbim umarım bu ay bizlerede mucizemizi bağışlar

Cnm aynen al benden de o kadar
Benim de bi sıkıntım yok çok şükür ama 2 yıldır tık yok eşimde hareketsizlik çıktı
Gebelik şansını yükseltmek için verdi bana da

Offff ne zormuş, anne olmayı bırak olmaya çalışmak bile çok mesekkatli bir uğraş
Yumurtam oldu catladi kısmını geçtik artık o tarihte eşim olacak mı yanımda diye stres oluyorum
Bi denk gelmiyor kaç aydır bu da bizim sınavımız sanırım

Canım değerim 113.7 biraz düşük geldi bana ama normal mi bilmiyorum Kese için haftaya cuma çagırdı. Bakalım dua et bana da
Canım ben cuma günü gidicem demiştim ya gittim ultrasonda baktı keseye benziyor bu ama daha çok erken dedi . Hcg değerim 2 günde üçe katlamıştı yani cuma günü 619 çıktı . İlk değerim 196 idi. Ben de bu hafta değil de haftaya pazartesi gideyim diyorum belki kalp atışlarını da duyarız :)) 113 bence çok iyi bi değer canım niye öyle düşündün ki ? Adet günü mü 113 çıktı

Kızlar merhaba bugün iğneden sonraki 15. Günüm. Adet olacakmışım gibi bacaklarıma kramp giriyor benim en belirgin adet belirtim daha test yapmadım ama canım çok sıkılıyo

Kızlar merhaba bugün iğneden sonraki 15. Günüm. Adet olacakmışım gibi bacaklarıma kramp giriyor benim en belirgin adet belirtim daha test yapmadım ama canım çok sıkılıyo
sancın çok mu şiddetli canım ? benim de gebeliğimi öğrenmeden önce olmuştu ama çok hafif bi şekilde ve kısa sürdü öyle rahatsız etmedi beni. ?

sancın çok mu şiddetli canım ? benim de gebeliğimi öğrenmeden önce olmuştu ama çok hafif bi şekilde ve kısa sürdü öyle rahatsız etmedi beni. ?
Bacak ağrım var adet olunca hep oluyo bende adet olacağımı öyle anlıyorum ama hafif bi bel ağrısıda var.

Bacak ağrım var adet olunca hep oluyo bende adet olacağımı öyle anlıyorum ama hafif bi bel ağrısıda var.
hmm bilemedim şimdi canım. bende olmamıştı ama herkeste aynısı olacak diye bişey yok. yine en mantıklısı kan tahlili. uamrım bebişin seninledir

Ben 35 günde bir oluyorum. Yani 20 mayısta.
Ama iğne olalı 15 gün oldu
hmm ben de çatlatma iğnesi olmuştum bu ay öyle gebe kaldım. ama ben iğneden 14 gün sonra idrar testi yapmıştım ve koyu bi çizgi çıkmıştı. ama belki geç döllenme olmuştur. o yüzden çıkmamış da olabilir. kan tahlili de yaptır. bu arada eşinin değerlerine bakıldı mı

Kanda vereyim yarın o zman. Yok canım doktor ilk klomen tedavisinde şansımızı deneyelim olmazsa bi dahaki adet döneminde eşininde değerlerine bakarız dedi

Kanda vereyim yarın o zman. Yok canım doktor ilk klomen tedavisinde şansımızı deneyelim olmazsa bi dahaki adet döneminde eşininde değerlerine bakarız dedi
hmm bu ay gebe kalmazsan evet bence de baktırın canım inşallah tez zamnda güzel haberlerini duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…