Canım değerim 113.7 biraz düşük geldi bana ama normal mi bilmiyorummutlaka kan ver pzt , sonra da randevunu alırsın . hadi hayırlı olsun canımm
Orası öyle tabi sen rabbimden istemeye devam et seninde göbüşün dolucak birgünNe diyelim o zaman hakkımızda hayırlısı ama artık psikolojik olarak çok yıprandım her ay hüsran
Orası öyle tabi sen rabbimden istemeye devam et seninde göbüşün dolucak birgün
İnşallah canım ben ilaç felan kullanıyorum ama rabbimden istemektende vaz geçmiyorum.Elimden geldiğince dua ediyorum rabbim umarım bu ay bizlerede mucizemizi bağışlarRabbim evlat isteyen her bayana nasip etsin insaAllah bu mübarek günlerde hamile olan arkadaşlar sizlerde Dualarinizda yer verin bizlere sizlerin duaları kabul olur
Cnm aynen al benden de o kadarBenim yumurtlama sorunum yok çatlama problemimde yok bunu kendisi de söyledi anlamadigim nokta e ben neden nisan ayında klomen kullandım ve zaten çoğul gebelik riskin yüksek de dedi bana yorumlarda okuduğum kadarıyla bu hap bir de çoğul gebelik yapıyormuş çoğul genelgede razıyım yeterki olsun ama dediğim gibi hiç bir problem olmamasina rağmen klomen kullandım yine olmadı su an regl 1.gunundeyim 3.gunu gel tekrar basliyalim diyor kararsız kaldım kızlar
Canım ben cuma günü gidicem demiştim ya gittim ultrasonda baktı keseye benziyor bu ama daha çok erken dedi . Hcg değerim 2 günde üçe katlamıştı yani cuma günü 619 çıktı . İlk değerim 196 idi. Ben de bu hafta değil de haftaya pazartesi gideyim diyorum belki kalp atışlarını da duyarız :)) 113 bence çok iyi bi değer canım niye öyle düşündün ki ? Adet günü mü 113 çıktıCanım değerim 113.7 biraz düşük geldi bana ama normal mi bilmiyorumKese için haftaya cuma çagırdı. Bakalım dua et bana da
sancın çok mu şiddetli canım ? benim de gebeliğimi öğrenmeden önce olmuştu ama çok hafif bi şekilde ve kısa sürdü öyle rahatsız etmedi beni. ?Kızlar merhaba bugün iğneden sonraki 15. Günüm. Adet olacakmışım gibi bacaklarıma kramp giriyor benim en belirgin adet belirtimdaha test yapmadım ama canım çok sıkılıyo
canım nasıl gidiyor gebelik ? baktırdın mı tekrar hcg ye ?Canım değerim 113.7 biraz düşük geldi bana ama normal mi bilmiyorumKese için haftaya cuma çagırdı. Bakalım dua et bana da
Bacak ağrım var adet olunca hep oluyo bende adet olacağımı öyle anlıyorumsancın çok mu şiddetli canım ? benim de gebeliğimi öğrenmeden önce olmuştu ama çok hafif bi şekilde ve kısa sürdü öyle rahatsız etmedi beni. ?
hmm bilemedim şimdi canım. bende olmamıştı ama herkeste aynısı olacak diye bişey yok. yine en mantıklısı kan tahlili. uamrım bebişin seninledirBacak ağrım var adet olunca hep oluyo bende adet olacağımı öyle anlıyorumama hafif bi bel ağrısıda var.
İdrar testi yaptım negatifhmm bilemedim şimdi canım. bende olmamıştı ama herkeste aynısı olacak diye bişey yok. yine en mantıklısı kan tahlili. uamrım bebişin seninledir[/
regline kaç gün varİdrar testi yaptım negatif
Ben 35 günde bir oluyorum. Yani 20 mayısta.regline kaç gün var
hmm ben de çatlatma iğnesi olmuştum bu ay öyle gebe kaldım. ama ben iğneden 14 gün sonra idrar testi yapmıştım ve koyu bi çizgi çıkmıştı. ama belki geç döllenme olmuştur. o yüzden çıkmamış da olabilir. kan tahlili de yaptır. bu arada eşinin değerlerine bakıldı mıBen 35 günde bir oluyorum. Yani 20 mayısta.
Ama iğne olalı 15 gün oldu
Kanda vereyim yarın o zman. Yok canım doktor ilk klomen tedavisinde şansımızı deneyelim olmazsa bi dahaki adet döneminde eşininde değerlerine bakarız dedihmm ben de çatlatma iğnesi olmuştum bu ay öyle gebe kaldım. ama ben iğneden 14 gün sonra idrar testi yapmıştım ve koyu bi çizgi çıkmıştı. ama belki geç döllenme olmuştur. o yüzden çıkmamış da olabilir. kan tahlili de yaptır. bu arada eşinin değerlerine bakıldı mı
hmm bu ay gebe kalmazsan evet bence de baktırın canım inşallah tez zamnda güzel haberlerini duyarızKanda vereyim yarın o zman. Yok canım doktor ilk klomen tedavisinde şansımızı deneyelim olmazsa bi dahaki adet döneminde eşininde değerlerine bakarız dedi
Aminn inşallah canım ya:)hmm bu ay gebe kalmazsan evet bence de baktırın canım inşallah tez zamnda güzel haberlerini duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?