Klomen kullananlar,klomen kullanıp hamile kalanlar buraya

Evet cnm aynen dgru catlatma yapmaz bu catlatma ıcın aytı bi iğnesı var bu yumurta gelıstrıcı sadece

4 aydır kullandım .bu ay çatlatma iğnesi de vuruldum daha yeni . 21. Lik 19 luk ve bi iki tane daha yumurtam oluştu. Bakalım 2 hafta sonra öğrencez bu ay tuttumu tutmadımı diye.

Bana adetin 5. Günü Başlattılar hayırlısı . Ben de öyle biliyorum . İğne de çatlatmak icin ama iste bi an tereddüt ettim.

Cnm sen naptn var mı gebelık
Merhaba canım maalesef olmadı gebelik tekrar klomen kullandım klomen bitti sonrasında yumurtaları geliştirmek için göbekten iğne oldu 4 gün yapıldı iğne dün tekrar gittim yumurtalar istenilen boyuta ulaşmış çok güzel dedi ve çatlatma iğnesi yaptılar dün 36 saat sonra ilişki olacak dedi sonraki günlerde de sık ilişki olacak dedi doktor ümitli konuştu hatta ikiz olabilir olursa ikiz olursa bana kızma dedi :) bakalım işte çalışmalara başlıycaz hakkımızdan hayırlısı artık

Bana iğneden 12 saat sonra ve daha sonra gün aşırı dedi dr. Biz 12.. ve 36 .saatte yakınlaştık. 48. Saatte ağrım başladı . Bence çatladı. Bana da dr , üç yumurtan var çoğul olabilir dedi . Belki de hiç olmuycak 1 e de razıyım hayırlısı..

Canımmm ınsallah olur bu sefer tatlm dr um bana ilişki konusunda 1 gun dur 1 gun yap ilişki yumurtlama gununden 1 gun once yada sonraya denk gelse bıle sperm vucutta 48 saat canlı kalırmıs

Banada 2 yumrtamn olgunlastgnı soylemsti kesemız tek gorundu suan

Canımmm ınsallah olur bu sefer tatlm dr um bana ilişki konusunda 1 gun dur 1 gun yap ilişki yumurtlama gununden 1 gun once yada sonraya denk gelse bıle sperm vucutta 48 saat canlı kalırmıs
İşte 36. Saatten sonra gün aşırı olması gerekecek bakalım hayırlısı artık canım senin kaç haftalık oldu kalp atışlarını dinlediniz mi

Hakkımızdan hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırız Bat ne zaman

Hakkımızdan hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırız Bat ne zaman
Benımkı dr a gittigimde gectgmz cuma 5+6 idi cnm o zaman erken sadece kesemızı gorduk suan 6+2 olduk bu cuma tam 7 olacagz kalp atısları ıcın cagırıldık ınsallah bakalmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…