Evet cnm aynen dgru catlatma yapmaz bu catlatma ıcın aytı bi iğnesı var bu yumurta gelıstrıcı sadeceBenim bildiğim bu ilaç yumurta geliştirici oluşturucu daha içerken çatlamaz çünkü adetin 3. Günü başlanıyor 14. Gün en erken yumurtlama oluyor 28 günde adet olan birinde o yüzden ilaç bitikten sonra çatlama olur ancak .
İnşallah güzel haberlerle4 aydır kullandım .bu ay çatlatma iğnesi de vuruldum daha yeni . 21. Lik 19 luk ve bi iki tane daha yumurtam oluştu. Bakalım 2 hafta sonra öğrencez bu ay tuttumu tutmadımı diye.
Hayırlı haberler beklıyrz ıns cnmm4 aydır kullandım .bu ay çatlatma iğnesi de vuruldum daha yeni . 21. Lik 19 luk ve bi iki tane daha yumurtam oluştu. Bakalım 2 hafta sonra öğrencez bu ay tuttumu tutmadımı diye.
Sendende hayırlı haberler ınsallah cnmBana adetin 5. Günü Başlattılar hayırlısı . Ben de öyle biliyorum . İğne de çatlatmak icin ama iste bi an tereddüt ettim.
Merhaba canım maalesef olmadı gebelik tekrar klomen kullandım klomen bitti sonrasında yumurtaları geliştirmek için göbekten iğne oldu 4 gün yapıldı iğne dün tekrar gittim yumurtalar istenilen boyuta ulaşmış çok güzel dedi ve çatlatma iğnesi yaptılar dün 36 saat sonra ilişki olacak dedi sonraki günlerde de sık ilişki olacak dedi doktor ümitli konuştu hatta ikiz olabilir olursa ikiz olursa bana kızma dedi :) bakalım işte çalışmalara başlıycaz hakkımızdan hayırlısı artıkCnm sen naptn var mı gebelık
İnşallah canım sağ ol.Sendende hayırlı haberler ınsallah cnm
Bana iğneden 12 saat sonra ve daha sonra gün aşırı dedi dr. Biz 12.. ve 36 .saatte yakınlaştık. 48. Saatte ağrım başladı . Bence çatladı. Bana da dr , üç yumurtan var çoğul olabilir dedi . Belki de hiç olmuycak 1 e de razıyım hayırlısı..Merhaba canım maalesef olmadı gebelik tekrar klomen kullandım klomen bitti sonrasında yumurtaları geliştirmek için göbekten iğne oldu 4 gün yapıldı iğne dün tekrar gittim yumurtalar istenilen boyuta ulaşmış çok güzel dedi ve çatlatma iğnesi yaptılar dün 36 saat sonra ilişki olacak dedi sonraki günlerde de sık ilişki olacak dedi doktor ümitli konuştu hatta ikiz olabilir olursa ikiz olursa bana kızma dedi :) bakalım işte çalışmalara başlıycaz hakkımızdan hayırlısı artık
Canımmm ınsallah olur bu sefer tatlm dr um bana ilişki konusunda 1 gun dur 1 gun yap ilişki yumurtlama gununden 1 gun once yada sonraya denk gelse bıle sperm vucutta 48 saat canlı kalırmısMerhaba canım maalesef olmadı gebelik tekrar klomen kullandım klomen bitti sonrasında yumurtaları geliştirmek için göbekten iğne oldu 4 gün yapıldı iğne dün tekrar gittim yumurtalar istenilen boyuta ulaşmış çok güzel dedi ve çatlatma iğnesi yaptılar dün 36 saat sonra ilişki olacak dedi sonraki günlerde de sık ilişki olacak dedi doktor ümitli konuştu hatta ikiz olabilir olursa ikiz olursa bana kızma dedi :) bakalım işte çalışmalara başlıycaz hakkımızdan hayırlısı artık
Banada 2 yumrtamn olgunlastgnı soylemsti kesemız tek gorundu suanBana iğneden 12 saat sonra ve daha sonra gün aşırı dedi dr. Biz 12.. ve 36 .saatte yakınlaştık. 48. Saatte ağrım başladı . Bence çatladı. Bana da dr , üç yumurtan var çoğul olabilir dedi . Belki de hiç olmuycak 1 e de razıyım hayırlısı..
Ay. Ne güzel.. Allah kucağına almayı nasip etsin bir tane olsun bizim olsun . Ben ikinci çocuk için uğraşıyorum 9 aydır..Banada 2 yumrtamn olgunlastgnı soylemsti kesemız tek gorundu suan
Bende ikinci cnm oğluşm var 3 bck yasındaAy. Ne güzel.. Allah kucağına almayı nasip etsin bir tane olsun bizim olsun . Ben ikinci çocuk için uğraşıyorum 9 aydır..
Amınnn cnmm rabbım isteyen herkese nasıp etsın ınsallahAy. Ne güzel.. Allah kucağına almayı nasip etsin bir tane olsun bizim olsun . Ben ikinci çocuk için uğraşıyorum 9 aydır..
İşte 36. Saatten sonra gün aşırı olması gerekecek bakalım hayırlısı artık canım senin kaç haftalık oldu kalp atışlarını dinlediniz miCanımmm ınsallah olur bu sefer tatlm dr um bana ilişki konusunda 1 gun dur 1 gun yap ilişki yumurtlama gununden 1 gun once yada sonraya denk gelse bıle sperm vucutta 48 saat canlı kalırmıs
Hakkımızdan hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırız Bat ne zamanBana iğneden 12 saat sonra ve daha sonra gün aşırı dedi dr. Biz 12.. ve 36 .saatte yakınlaştık. 48. Saatte ağrım başladı . Bence çatladı. Bana da dr , üç yumurtan var çoğul olabilir dedi . Belki de hiç olmuycak 1 e de razıyım hayırlısı..
20 sinde daha 15 gün var.Hakkımızdan hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırız Bat ne zaman
Benimde 21 inde dağa çık var nasıl sabredip bekliycem bilmiyorum 20 sinde daha 15 gün var.31–32 günde bir oluyor..
Sağlıcakla alın kucağınızaBanada 2 yumrtamn olgunlastgnı soylemsti kesemız tek gorundu suan
Benımkı dr a gittigimde gectgmz cuma 5+6 idi cnm o zaman erken sadece kesemızı gorduk suan 6+2 olduk bu cuma tam 7 olacagz kalp atısları ıcın cagırıldık ınsallah bakalmmmHakkımızdan hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırız Bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?