- 4 Nisan 2016
- 257
- 125
- 18
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Bende 2.kez kullanıyorum yumurtam 21 mm pldu inşalllah kalırız canımmm yaArkadaşlar merhaba bugün doktora gittim gecen ay yumurtlaman olmamış zayıf yumurtalaman dedi klomen verdi,kullanıp hamile kalan arkadaşlar lütfen yardım edin bilgilerinize ihtiyacım var...
İnşallah canım yaa,ben daha başlamadım ağustos ayı adetimi bekliyorum..senin 2. Ayınmı?Bende 2.kez kullanıyorum yumurtam 21 mm pldu inşalllah kalırız canımmm ya
Ayyy inşallllah canım kaç aylık evlisin :) ne zamandır çocuk istiyosunBende 2.kez kullanıyorum yumurtam 21 mm pldu inşalllah kalırız canımmm ya
Evet canım benim ikimci ayım :) inşalllah kalırım iğnemi vuruldum 3 gün ilşki istedi doktor bugğb ikinci günüm işte bakalım 12 gün sonra adetim inşalllah kalkrızzİnşallah canım yaa,ben daha başlamadım ağustos ayı adetimi bekliyorum..senin 2. Ayınmı?
Canım evet ikaç kullandığın için yumurtan iki ya da daha fazla olabiliyor mesela 3 yumjrtan var diyelim boyutları büyümüş 2 si döllenirse eğer ikizlerin oluyor :)Pink_Butterfly92 merhaba cnm bugün aklıma takılan bişey daha olduda sana sormak istedim..klomen kullananların ikiz bebekleri ćok oluyormuş onun sebebi nedir? Yani ilacın bir etkisimi bu bikaç yumurta birdenmi döllendiriyo..
canım klomeni herkese adetinin beşinci günü vermiyolar yumjrtalma gününe göre doktor hesaplayıp veriyor soruyo sana kaç gün de bir adet olıyosun hesaplıyo veriyo . Sonra gidiyosun ilaç btktem bi gün sonra bakıyor yeter li boyut değilse yine çağrıyo mesela 3 gün sonra gel diyo . Öyle öyle iğne vuruluyosunAminn cnmm benim çok sağol,belirtileride söylediğin çok iyi oldu yoksa ben direk hamileyim diye sevinirdim..kullandıktan sonra yine yazarım sana seninle konuşmak çok iyi geldi çok teşekkürler iyi geceler
Hayır canım eşin kullanmıycak bitek sen :)selam bana yardımcı olabilirmisiniz bende klomen kullanmak istiyorum acaba eşiminde kullanması gerekiyo mu
bilgileriniz için teşekkürlerYumurtalık geliştiren bir ilaç bu yinede tam bilmiyorum ama eşinin kullanması gerekmez heralde..evet hotmon testi ve yumurtlama testi yaptırdıktan sonra doktor yazdı..
İlacın etkisiyle tabi ki çatlar çünkü klomen büyütüyo yumjrtayı ama neden iğne vermedi doktor anlamadım benim 21 mm oldu verdi iğneKizlar bende klomen kulandm bu ay p.tesi doktora gittim 20mm olms sag tarafta bi tane yumrtam vardi igne fln vermedi bende dktorn isine karsmiym diye sormadm carsamba gunu asiri derece sag kasigmda sanci oldu ama 4 5saatlik biseydi yumurtaliklarim tembel oldugu icn catlamasini bekleniyorn ama ilacn etkisyle catlamis olabilr mi ? Yardnci olrsanz cok sevinirm birde gogs uclarmda hafif bi agri var ilactan dolayimi catlama oldugndan dolayimi sizce ?
Maşşalllah ya çok sevindim işte her şey nasip kısmet :)Bebek istediğim ilk ay doktora gittim çünkü benim çikolata kistim ve yumurtalık yapışıklığım vardı. Doktor muayeneden sonra klomen verdi ve 4 günde bir yumurta takibi yaptı ilacı kullandığım ilk ay hamile kaldım. doktorun dediğinden çıkma ama yumurta takibi de şart. Takipte olmama rağmen çikolata kistinin yanında folikul kist de oluştu ama Rabbim bize bir mucize bağışladı. İsteyen herkese rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin
Tabi ki farklı gerkesin yumurtalaması adet süresine göre doktor hesaplayıp iğneyi vurduruyor ya da ilşki söylüyo herkesin farklı canımİnsallah hepimiz en kısa zamanda saglıkla hayırla hamile kaliriz arkadaşlar. Benim de biraktım var klomen kullananlar neden 2-3 gün cinsel perhiz veriyor? Sonuçta herkesim adet uzunlu süresi farklı doğal olarak yumurtlama da farklı olmuyor mu?
Aynen canım nasipten öte yol yok. :)Maşşalllah ya çok sevindim işte her şey nasip kısmet :)
İlacın etkisiyle tabi ki çatlar çünkü klomen büyütüyo yumjrtayı ama neden iğne vermedi doktor anlamadım benim 21 mm oldu verdi iğne
Değişebilir en iyisi kan testi canımMerhaba kızlar ben de bu ay klomen ve progestan kullandım progestanı bıraktıktan sonra 4. Günüm bugün adet olmadım hala. Dün idrar testi yaptım tek çizgi tam adet olmam gereken gün yaptım testi değişir mi bilemiyorum. bu durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?