- 24 Şubat 2016
- 291
- 354
- 33
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Ne alaka neden bitane benim de hep bitane oluşuyo öteki yumurtam sessiz kalıyo yumurta olsun da bir iki farketmez canım merak etmeSanirim 2yumrta olustrmk istiyodu bitane olunca nedn bitane dedi cnku bnde bizm isimze yaramz mi dedm bi ymrta bi cock dedi sanirm bidaha ki ay 2tane olsn dye dozu arttieicak ve o zaman catlatixk dha ykek sans olsn diye sanirm bnm ymartalarn hc catlamiyor ama o yzden bu ayda catlayp catlamadgndan emin degilm igne vrmedigi icin bakalm insallah catlamstr ve hamileyimdir
Evet canım sperm sayısı az olana veriyor doktor arkadaşımın eşi de kullandı ve etkili olmuştu :)Kızlar bir de eşimin doktoru da klomen kullanabilirsin istersen demişti, eşi klomen kullanan duydunz mu hiç?
Canım onu doktor diyo 2 kere ya da günde bi kere diye işte , sen doktorun ne diyosa onu yap klomendem sonra iğne vuruyolar 2 tane günde iç diyosa yumurta tam büyümüyodur demek ki o yüzden 2 tane diyorArkadaşlar bana da doktor 2 ay önce klomen vermişti,adetin 5. gününden başlayıp 5 gün boyunca günde bir tane iç demişti 16.gunu de kontrole gel ve duphaston adlı ilaca başla demişti, duphaston'un içindeki kağıdı okuyunca uzun süreli kullanımlarda yumurtalık kanserine yol açabilir yazdığından ve annem de yumurtalık kanseri anlattığından riskli gordum onu icmedim, bugun adetin 5. günü ve tekrar klomene başladım, günde bir tane olarak iciyorum ama günde 2 tane diyenler var galiba
Evet canım benim de ikinci ayım ağustos benim de adetim 3 ü bekliylrum :)İnşallah canım yaa,ben daha başlamadım ağustos ayı adetimi bekliyorum..senin 2. Ayınmı?
Bakalm canm bidaha ki ay ne olucak yapalm demzse ben kendm isticem zaten catlatma ignesini bu sferNe alaka neden bitane benim de hep bitane oluşuyo öteki yumurtam sessiz kalıyo yumurta olsun da bir iki farketmez canım merak etme
Evet canım doktoruna aklında kalan soruları sorBakalm canm bidaha ki ay ne olucak yapalm demzse ben kendm isticem zaten catlatma ignesini bu sfer
Evet canım doktoruna aklında kalan soruları sor
Bende bu ay klomen kullandım çatltma iğnsine gerk yok dedi doktr bnde klomenin ardndan incir kürü uyguldm havuçlu, 14. gün kendiliğndn çatldı yada ben öyle hissttm sol kasığm inanışmz derecede ağrıdı çünkü şimdi 21. gündym ve bklyrm hala kasklrm ağrıyoo hamile oldmu düşünyrm ama birz daha bklmem gerekyrr sende bunlr oldumuuArkadaşlar merhaba bugün doktora gittim gecen ay yumurtlaman olmamış zayıf yumurtalaman dedi klomen verdi,kullanıp hamile kalan arkadaşlar lütfen yardım edin bilgilerinize ihtiyacım var...
Canım ben henüz başlamadım ağuztos adetimi bekliyorum.. benide iğne için çağırmadı ama ben devlet hastanesine gittiğim için sanırım..klomeni 5 gün kullandıktan sonraki 2. Gün özele gidip yumurtam oluşmuşmu diye batiricam ve özelde iğne vurdurucam..burdaki arkadaşlardan duydum kist yapiyor çatlamazsa korktum..Bende bu ay klomen kullandım çatltma iğnsine gerk yok dedi doktr bnde klomenin ardndan incir kürü uyguldm havuçlu, 14. gün kendiliğndn çatldı yada ben öyle hissttm sol kasığm inanışmz derecede ağrıdı çünkü şimdi 21. gündym ve bklyrm hala kasklrm ağrıyoo hamile oldmu düşünyrm ama birz daha bklmem gerekyrr sende bunlr oldumuu
İlk kalan da çookkk var ama 2.3 deneme de kalan da nasip kısmet tedavini yarıda bırakma duanı eksik etme spnuçta veren alllah ilaçla alakası yok kuzummmmBanada verdi ama baslatmadi yarin esime bakacak ole baslatcak ya hemen kaliniyimu cok umutlandim artik cocuhum olsun herkezin olsun
Hep dua esiyorum cok isdiyorum bebek gorunce aglamadan yapamiuorum regl bi olsam 5. Gun baalicam insallaj Allahim nasip eder banada herkezedeİlk kalan da çookkk var ama 2.3 deneme de kalan da nasip kısmet tedavini yarıda bırakma duanı eksik etme spnuçta veren alllah ilaçla alakası yok kuzummmm
canım merhaba aynı etkileri ben de yasadım ılk kez klomen kullandım ama kasık ağrısından duramıyorum göğüs uçlarım elektırık carpılmış gıbı oluyır dokundugundaKizlar bende klomen kulandm bu ay p.tesi doktora gittim 20mm olms sag tarafta bi tane yumrtam vardi igne fln vermedi bende dktorn isine karsmiym diye sormadm carsamba gunu asiri derece sag kasigmda sanci oldu ama 4 5saatlik biseydi yumurtaliklarim tembel oldugu icn catlamasini bekleniyorn ama ilacn etkisyle catlamis olabilr mi ? Yardnci olrsanz cok sevinirm birde gogs uclarmda hafif bi agri var ilactan dolayimi catlama oldugndan dolayimi sizce ?
Benim dr ilk olarak rahim filmi çekmişti sonra ilaca baslattı hala beklemedeyiz allahim herkese bir an once nasip etsinMrb arkadaslar bende 2 defa klomen kullandm ve ikisindede catlatma ifnesi yapldm 3yumurtam oluştu 20mm doktorm %99 hamilelik beklerken ben adet oldm malesef.. Cok sabır gerektiren bir süreç Rabbim herkesin gönlündekini nasip.etsin insallah.. bu ay rahim filmi cektircem bakalm ne cıkıcak..
Kzlar bu ay bnde klomen kullandm dun kontrele qttm 22.7 mm olms catlamak uzere dedi 1 qun arayla 5 qn iliskye qir dedi ama yumurtam 1btane iste 1 tane yumurtayla hamile kalabilirmym acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?