klomen kullananlar lütfen yardımm

Ne alaka neden bitane benim de hep bitane oluşuyo öteki yumurtam sessiz kalıyo yumurta olsun da bir iki farketmez canım merak etme

Arkadaşlar bana da doktor 2 ay önce klomen vermişti,adetin 5. gününden başlayıp 5 gün boyunca günde bir tane iç demişti 16.gunu de kontrole gel ve duphaston adlı ilaca başla demişti, duphaston'un içindeki kağıdı okuyunca uzun süreli kullanımlarda yumurtalık kanserine yol açabilir yazdığından ve annem de yumurtalık kanseri anlattığından riskli gordum onu icmedim, bugun adetin 5. günü ve tekrar klomene başladım, günde bir tane olarak iciyorum ama günde 2 tane diyenler var galiba

Canım onu doktor diyo 2 kere ya da günde bi kere diye işte , sen doktorun ne diyosa onu yap klomendem sonra iğne vuruyolar 2 tane günde iç diyosa yumurta tam büyümüyodur demek ki o yüzden 2 tane diyor

Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim gecen ay yumurtlaman olmamış zayıf yumurtalaman dedi klomen verdi,kullanıp hamile kalan arkadaşlar lütfen yardım edin bilgilerinize ihtiyacım var...
Bende bu ay klomen kullandım çatltma iğnsine gerk yok dedi doktr bnde klomenin ardndan incir kürü uyguldm havuçlu, 14. gün kendiliğndn çatldı yada ben öyle hissttm sol kasığm inanışmz derecede ağrıdı çünkü şimdi 21. gündym ve bklyrm hala kasklrm ağrıyoo hamile oldmu düşünyrm ama birz daha bklmem gerekyrr sende bunlr oldumuu

Canım ben henüz başlamadım ağuztos adetimi bekliyorum.. benide iğne için çağırmadı ama ben devlet hastanesine gittiğim için sanırım..klomeni 5 gün kullandıktan sonraki 2. Gün özele gidip yumurtam oluşmuşmu diye batiricam ve özelde iğne vurdurucam..burdaki arkadaşlardan duydum kist yapiyor çatlamazsa korktum..

Banada verdi ama baslatmadi yarin esime bakacak ole baslatcak ya hemen kaliniyimu cok umutlandim artik cocuhum olsun herkezin olsun
İlk kalan da çookkk var ama 2.3 deneme de kalan da nasip kısmet tedavini yarıda bırakma duanı eksik etme spnuçta veren alllah ilaçla alakası yok kuzummmm

İlk kalan da çookkk var ama 2.3 deneme de kalan da nasip kısmet tedavini yarıda bırakma duanı eksik etme spnuçta veren alllah ilaçla alakası yok kuzummmm
Hep dua esiyorum cok isdiyorum bebek gorunce aglamadan yapamiuorum regl bi olsam 5. Gun baalicam insallaj Allahim nasip eder banada herkezede

canım merhaba aynı etkileri ben de yasadım ılk kez klomen kullandım ama kasık ağrısından duramıyorum göğüs uçlarım elektırık carpılmış gıbı oluyır dokundugunda benım de 20 mm olmuş iğne yapmadı doktor daha ne kadar surecek acaba bu yan etkıler her an regl olacak gıbıyım

Mrb arkadaslar bende 2 defa klomen kullandm ve ikisindede catlatma ifnesi yapldm 3yumurtam oluştu 20mm doktorm %99 hamilelik beklerken ben adet oldm malesef.. Cok sabır gerektiren bir süreç Rabbim herkesin gönlündekini nasip.etsin insallah.. bu ay rahim filmi cektircem bakalm ne cıkıcak..

2.kez klomen tedavisi görüyorum ilkinde olmadi adetime 9 gun kala idrar testi yaptim pozitifi gördüm hemen kan testi yaptirdim 22 cikti ve hamilesiniz dedi acil dr u sonra kendi dr ma gittim bu kez deger dusuk cikti bebegi kaybettik daha oluşmadan gitti hayal kırıklıgı yasadık 1 ay aradan sonra tekrar klomene basladim suan dr senin catlatman gec oluyor dedi sagda 3 yumurta sol da 1 tane olusmus ve 14 mm di catlatma ignesi verdi hala vurdurmadim yarin tekrar kontrolum var stres tavan yapmis durumda bebis istiyorum mmmm

Benim dr ilk olarak rahim filmi çekmişti sonra ilaca baslattı hala beklemedeyiz allahim herkese bir an once nasip etsin

Kzlar bu ay bnde klomen kullandm dun kontrele qttm 22.7 mm olms catlamak uzere dedi 1 qun arayla 5 qn iliskye qir dedi ama yumurtam 1btane iste 1 tane yumurtayla hamile kalabilirmym acaba?

Kzlar bu ay bnde klomen kullandm dun kontrele qttm 22.7 mm olms catlamak uzere dedi 1 qun arayla 5 qn iliskye qir dedi ama yumurtam 1btane iste 1 tane yumurtayla hamile kalabilirmym acaba?

ben de seninle aynı durumdayım ilk kez bu ay kullandım 22 cm olmuş çatlayacak dedı neyse 7 gün kaldı regl tarıhıme ama kasıklaprım cok agrıyor hele göğsüme dokunulmuyor sende de bu belırtıler oldu mu sankı bırazdan regl olacak gibiyim haa bır de ben de tam yumurtlama zamanı cok mıde bulantısı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…