- Konu Sahibi duygusalannee
-
Umutlandırmak istemiyorum adetine kadr bekle arkadşm bunlar adet belirtileride olabilir ikisinin arasındaki o ince çizgiyi kolay kolay ayırt edemeyebiliriz ama bende hiç adetime yakın sancı ws göğüs ağrısı falan olmadığı için geçen ay hamile oldmu bu şekilde anladmBen de mi test yapsam acaba ama kaç aydır boş çıkmasından yoruldum Buarada aymen ya kasıklarıma aniden ağrı giriyor 3 dk sanki orada bıçak çeviriyorlar bel Ağrısı da var şuan taşınma surecındeyim iki iş yapayım eğildiğim yerden doğrulamıyorum göğüslerim bayadır şiş üstüne yatamıyorum
Haklısın arkadasım valla ben her ay sancı çekerim bu ay sadece fazla biraz o da ilaçtan olabilir cok istiyorum ama olmazsa da vardır bi hayır dicem napayımUmutlandırmak istemiyorum adetine kadr bekle arkadşm bunlar adet belirtileride olabilir ikisinin arasındaki o ince çizgiyi kolay kolay ayırt edemeyebiliriz ama bende hiç adetime yakın sancı ws göğüs ağrısı falan olmadığı için geçen ay hamile oldmu bu şekilde anladm
İnşşalh hamilesndr arkdşm inşallah o duyguyu tadrsın benim tadı damağımda kaldı umarım senin kalmaz sabırlı ol bir kaç gün daha bekle çünkü test yapıyosn snra negatf çıkıyor keşke yapmasydım nasılsa hamile olmadmı adetm gelince anlicaktm diyorsun pişmanlık oluyor birazdaha dişini sık benceHaklısın arkadasım valla ben her ay sancı çekerim bu ay sadece fazla biraz o da ilaçtan olabilir cok istiyorum ama olmazsa da vardır bi hayır dicem napayım
Haklısın Canım Allah her isteyene nasip etsin sana da bana da test yapmak en büyük fobim zaten yapmam aslaİnşşalh hamilesndr arkdşm inşallah o duyguyu tadrsın benim tadı damağımda kaldı umarım senin kalmaz sabırlı ol bir kaç gün daha bekle çünkü test yapıyosn snra negatf çıkıyor keşke yapmasydım nasılsa hamile olmadmı adetm gelince anlicaktm diyorsun pişmanlık oluyor birazdaha dişini sık bence
Aminnnn inşallhhHaklısın Canım Allah her isteyene nasip etsin sana da bana da test yapmak en büyük fobim zaten yapmam asla
Canım doktorun ne dediyse onu yap bence ama ben 3.gün başladım sabah akşam içtimKızlar bende bu ay başlayacağım klomen kullanmaya adetimi bekliyorum yanlız şunu merak ettim doktor bana adetinin 1. Günü başla sabah akşam 1 tane iç dedi ama benim adetim akşam üzeri gelebiliyor nasıl yapıcam? Adetin 1. Günü sadece akşammı içicem bilemedim
Canım yaa ben şaşırdım eşim söyledi şimdi 5. Günü başlayacakmışımCanım doktorun ne dediyse onu yap bence ama ben 3.gün başladım sabah akşam içtim
Evet canım hayırlısı olsun senın içinCanım yaa ben şaşırdım eşim söyledi şimdi 5. Günü başlayacakmışım
Bildiğim kadarıyla değilBende bu ay klomen kullanmaya başlıyorum doktor klomen bitince gün aşırı ilişkide bulunun dedi peki klomen kullanırken ilişki yasakmı ?
tamam Can'ım teşekkürlerBildiğim kadarıyla değil
Klomen bitince hemenmi ilişki önerdi cnm benim doktorum klomen bitince üstüne 5 gün say beşinci gün ve sonraki günler ilişki önerdiBende bu ay klomen kullanmaya başlıyorum doktor klomen bitince gün aşırı ilişkide bulunun dedi peki klomen kullanırken ilişki yasakmı ?
Evet Can'ım klomen bitince günaşırı ilişki dediKlomen bitince hemenmi ilişki önerdi cnm benim doktorum klomen bitince üstüne 5 gün say beşinci gün ve sonraki günler ilişki önerdi
Kullandınmı peki canım başladınmı ilaca?Evet Can'ım klomen bitince günaşırı ilişki dedi
Kullandım Can'ım 3 gün önce bitti , ayın 27 veya 28 inde gel dedi doktorum haftasonuna denk geliyor doktorum olmayabilir pazartesi gidicem büyük ihtimalKullandınmı peki canım başladınmı ilaca?
Sen kullandın mı Can'ım gittinmi doktoraKullandınmı peki canım başladınmı ilaca?
Canım ben devlet hastanesine gittiğim için kontrole gitmedim,benimde ilacım bitti bugün 5. Günüm..bana şu şekilde tarif etti adetinin 5. Günü ilaca başla 5 gün sabah akşam 1 tane iç.bittikten sonra üzerine 5 gün say 5. Günü ilişki olsun. Yumurta oluşmuşmu diye gitmedim ama bu ay olmazsa özel hastaneye gidicem takipli bisekilde kullanicamSen kullandın mı Can'ım gittinmi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?