klomen kullananlar lütfen yardımm

Umutlandırmak istemiyorum adetine kadr bekle arkadşm bunlar adet belirtileride olabilir ikisinin arasındaki o ince çizgiyi kolay kolay ayırt edemeyebiliriz ama bende hiç adetime yakın sancı ws göğüs ağrısı falan olmadığı için geçen ay hamile oldmu bu şekilde anladm

Haklısın arkadasım valla ben her ay sancı çekerim bu ay sadece fazla biraz o da ilaçtan olabilir cok istiyorum ama olmazsa da vardır bi hayır dicem napayım

Haklısın arkadasım valla ben her ay sancı çekerim bu ay sadece fazla biraz o da ilaçtan olabilir cok istiyorum ama olmazsa da vardır bi hayır dicem napayım
İnşşalh hamilesndr arkdşm inşallah o duyguyu tadrsın benim tadı damağımda kaldı umarım senin kalmaz sabırlı ol bir kaç gün daha bekle çünkü test yapıyosn snra negatf çıkıyor keşke yapmasydım nasılsa hamile olmadmı adetm gelince anlicaktm diyorsun pişmanlık oluyor birazdaha dişini sık bence

Haklısın Canım Allah her isteyene nasip etsin sana da bana da test yapmak en büyük fobim zaten yapmam asla

Kızlar bende bu ay başlayacağım klomen kullanmaya adetimi bekliyorum yanlız şunu merak ettim doktor bana adetinin 1. Günü başla sabah akşam 1 tane iç dedi ama benim adetim akşam üzeri gelebiliyor nasıl yapıcam? Adetin 1. Günü sadece akşammı içicem bilemedim

Canım doktorun ne dediyse onu yap bence ama ben 3.gün başladım sabah akşam içtim

Bişey sormk istiyorum klomen kullaıpta kisti olan warmı bende oluştuda birtürlü kurtulmıyorum önerisi olan warmı 2 gündr soğan suyu içiyorm

Bende bu ay klomen kullanmaya başlıyorum doktor klomen bitince gün aşırı ilişkide bulunun dedi peki klomen kullanırken ilişki yasakmı ?

Kızlar merhaba klomen kullandım bitti üstüne 5 gün say ogün ilişki demişti doktor,ben şunu sormak istedim sizlere;klomen bittikten sonraki 2. Ve 3. Gün beyaz akıntılarım oldu fakat şimdi yok.acaba yumurta ogünlerde çatlamış olabilirmi? Bugün 5. Gün hiç akıntı yok geçtimi acaba benim hamilelik şansım,akıntı olduğu günlerde eşim yoktu ilişki olamadı malesef..

Sen kullandın mı Can'ım gittinmi doktora
Canım ben devlet hastanesine gittiğim için kontrole gitmedim,benimde ilacım bitti bugün 5. Günüm..bana şu şekilde tarif etti adetinin 5. Günü ilaca başla 5 gün sabah akşam 1 tane iç.bittikten sonra üzerine 5 gün say 5. Günü ilişki olsun. Yumurta oluşmuşmu diye gitmedim ama bu ay olmazsa özel hastaneye gidicem takipli bisekilde kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…