klomen kullananlar lütfen yardımm

canım hamılesın galıba ?

Bende hicbiri yok ya goguslerimde karnimda siskinlik var ama hic aqri falan hic yok ya ins hamile kalirim ya cok istiyorum ins Allah qonlumuze qore verir

S
Aa Nasıl oldu ilk kez duydum böyle bişey geçmiş olsun
saol canım bende böyle bişey duymamştm benm hem idrarda hemde kanda çıkmıştı daa snra kanda artmaya başlamıştı en son yaptrdığm kan tahlilinde tamamn sıfır çıktı 0.13 doktorda bi anda şok oldu bidaha kan tahlili yaptırdım 0.21 çıktı doktor muayne edip anlamaya çalıştı halbuki kese oluşmuştu ultrsnda hamile görünüyorum alttan muayine etmek istemedi kanamam falanda olmadı hiç, bi tahlil yaptı kiste dönüşmüş dedi yani döllenemeden kist olmuş meğer o şekilde yani bi iğne yaptı kanama olmasını bekliyrm ama hala olmadı cuma günü dkta gidicm o güne kadr beklemem gerwkiyor

Ah canım cok geçmiş olsun Allah beterinden korusun daha tekrarlamasın

Kızlar bu klomen kullananlar regl olmadan önce cok sancı çekti mi ? Kaç gündür sol yumurtalığıma bi sancı giriyor gözümden yas geliyor hastalandım diye tuvalete gidiyorum o da yok gerçi daha 4 gün var ama bekliyorum bakalım acaba Bebek tuttu da yerleşiyor mu

Cok gecmis olsun daa once hic duymamistm.

Ben 2 defa klomen kullandm ikisindede catlatma ignesi vuruldum bana cok mide bulantisi yapti hamile gibi midem bulandi ama agri falan olmadi adetimdede bi degisiklik olmadi. Sadece ilk defa gecen ay 2 gun oldum normalde 6 gun olurdum ama doktor olablr onemli bse degl dedi..

Bana çatlatma iğnesi olmadı sadece klomen kullandım 1 yumurtam oluşup çatladı zaten o gün aşırı akıntımdan anlamıştım Buarada o çatlama zamanı öyle bi mide bulantım oldu ki 2 gün sürdü aşırıydı ama sonra geçti işte bu son 5 gündür de yumurtalığım ve kasıklarım ınanılmaz sancı oluyor

Can'm insallah bebegin sana tutunmaya calısıyodur

Ewet bende çok çekmiştim klomen sancı yapıyor sanırım yumurtalklrn geliştiği we büyüdüğü için ama asıl önemli olan yumurtldğn gündensonrası eğer hala sancı çekiyorsan hamilelik belirtisi diyorlr bende aynısnı yaşamıştım arkadşm

Reglime 3 gün var ama son 5 gündür cok sancım var yumurtalıkta özellikle başka ne belirtiler vardı

Ben
Reglime 3 gün var ama son 5 gündür cok sancım var yumurtalıkta özellikle başka ne belirtiler vardı
benm kasıklrmda batmalar ani kramplar göğüslrmde şiddetli ağrı şişme we acıma bel ağrısı feci halde eğilemiyordm bile adetme beş gün kala idrar testnde pozitif çıktı

Ben

benm kasıklrmda batmalar ani kramplar göğüslrmde şiddetli ağrı şişme we acıma bel ağrısı feci halde eğilemiyordm bile adetme beş gün kala idrar testnde pozitif çıktı
Ben de mi test yapsam acaba ama kaç aydır boş çıkmasından yoruldum Buarada aymen ya kasıklarıma aniden ağrı giriyor 3 dk sanki orada bıçak çeviriyorlar bel Ağrısı da var şuan taşınma surecındeyim iki iş yapayım eğildiğim yerden doğrulamıyorum göğüslerim bayadır şiş üstüne yatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…