- Konu Sahibi twins scorpion
-
- #3.381
Aynen canım otur anlat eşine bak benim eşimde yaptırdı ama ne zorluklarla tartismaya kadar geldi boyutu en sonunda dedimki bak eğer sorun sende ve ben bunları yasiyosam hakkımı sana helal etmicem ( tabi hayatta ole bişe yapmam blof yaptım o bana helal etmezse ben yandım asil:) ) onun üzerine kabul etti hastanelerde onun için özel bi oda war anahtarını ona weriolar ben hep wc de fln dusunuodum ama özel bi odaları warmis :) rahim filminden de korkma durumun musaitse özelde anesteziyle yaptirirsan zaten hiç bişe anlamiosun devlet anestezi wermiomus ama hiç ağrı olmuomus olursa da adet ağrısı gibi. Tabi bunlarin bissürü prosedürü war doktorlar sizi yonlendiricektir canım. .bende rahim filmini çektireceğim canım bir dahaki aya korkuyorum ama napalım aklımızda kalacağına baktıralım herşeye. eşimi de ikna edeceğim bakalım giderse o da yaptırsın inşallah en kısa zamanda nasip olur bizede
aynen öyle canım bakalım kendimde bu ayda klomen deneyeceğim eşime de keçi boynuzu kürü ya da pakmazi içireyim diyorum alıp da bilgin var mı bu konuda hangisi iyidir?sonra olmazsa zaten o da test versin ikna edersem bende rahim filmine giderimAynen canım otur anlat eşine bak benim eşimde yaptırdı ama ne zorluklarla tartismaya kadar geldi boyutu en sonunda dedimki bak eğer sorun sende ve ben bunları yasiyosam hakkımı sana helal etmicem ( tabi hayatta ole bişe yapmam blof yaptım o bana helal etmezse ben yandım asil:) ) onun üzerine kabul etti hastanelerde onun için özel bi oda war anahtarını ona weriolar ben hep wc de fln dusunuodum ama özel bi odaları warmis :) rahim filminden de korkma durumun musaitse özelde anesteziyle yaptirirsan zaten hiç bişe anlamiosun devlet anestezi wermiomus ama hiç ağrı olmuomus olursa da adet ağrısı gibi. Tabi bunlarin bissürü prosedürü war doktorlar sizi yonlendiricektir canım. .
Ben klomenle beraber incir kuru yaptım ve inofolic Combi kullandım esimede incir ve keçiboynuzu yedirdim bol bol. Hayirlisi olsun hakkında canım...aynen öyle canım bakalım kendimde bu ayda klomen deneyeceğim eşime de keçi boynuzu kürü ya da pakmazi içireyim diyorum alıp da bilgin var mı bu konuda hangisi iyidir?sonra olmazsa zaten o da test versin ikna edersem bende rahim filmine giderim
ayyy kuzum tam aradığım kişisin sen :) şimdi bende bu ay kullanacağım klomen tekrar aynı zamanda incie havuç kürü yapsam fazla yüklenmiş olmam dimi yumurtalıklara.sadece incir mi yaptın sen?kendini yesek olmaz mı bunun?fayda etmez mi ki ?keçi boynuzunu alıp öylece yedirdin mi canım kürü değil dimi?ay çok soru sordum kusur bakma ne olur.Ben klomenle beraber incir kuru yaptım ve inofolic Combi kullandım esimede incir ve keçiboynuzu yedirdim bol bol. Hayirlisi olsun hakkında canım...
Kuzu benim 4 aylık düşükten sonra 2 yıl gebelik olmadı doktor kürtajla tüplerde tıkanma ola bilir dedi rahim filmi çekildim devlette gaz sancısı gibi sancım oldu sadece anesteziye bile gerek yok bence doktor ondan sonra klomen tedavisine başladı tüplerde sıkıntı varsa klomen kullanmanın anlamı yok kuzum eşimde tahlil verdi oda temiz çıktı ondan sonra klomene başladık biz sende tahlillerin elinde olmadan klomen kullanma kuzumayyy kuzum tam aradığım kişisin sen :) şimdi bende bu ay kullanacağım klomen tekrar aynı zamanda incie havuç kürü yapsam fazla yüklenmiş olmam dimi yumurtalıklara.sadece incir mi yaptın sen?kendini yesek olmaz mı bunun?fayda etmez mi ki ?keçi boynuzunu alıp öylece yedirdin mi canım kürü değil dimi?ay çok soru sordum kusur bakma ne olur.
aynen doğru haklısın canım önce rahim filmi çektirmem lazım sanırım sonra ilaçları kullanmam lazım boşuna umut ediyoruz bana da doktor demişti rahim filmi çekelim diye iki ay klomenden sonra.aslında adetliyim gün alsam çektirsem çok iyi olur sonra da yoluma bakarım dimi ama?ben bir konuşayım kuzum film için.inofolic almayı düşünüyordum ama onuda bir daha ki aya alırım filmi çekinirsem.sonradan da tıkanıklık olabiliyormuş deoktor öyle demişti bana da belki de vardır boşuna vakit kaybediyoruzdur bilemeyiz ki dimiKuzu benim 4 aylık düşükten sonra 2 yıl gebelik olmadı doktor kürtajla tüplerde tıkanma ola bilir dedi rahim filmi çekildim devlette gaz sancısı gibi sancım oldu sadece anesteziye bile gerek yok bence doktor ondan sonra klomen tedavisine başladı tüplerde sıkıntı varsa klomen kullanmanın anlamı yok kuzum eşimde tahlil verdi oda temiz çıktı ondan sonra klomene başladık biz sende tahlillerin elinde olmadan klomen kullanma kuzum
Adetten sonra rahim filmi çekiyolar kuzum özele gerek yok devlette de çekile bilirsin benim çok rahat geçti doktorla konuşarak yaptı çok bişey hissetmedim 10 dk kadar sürdü oda iki kez ilaç verdiler o kadar sürdü korkacak hiç bişey yok kuzumaynen doğru haklısın canım önce rahim filmi çektirmem lazım sanırım sonra ilaçları kullanmam lazım boşuna umut ediyoruz bana da doktor demişti rahim filmi çekelim diye iki ay klomenden sonra.aslında adetliyim gün alsam çektirsem çok iyi olur sonra da yoluma bakarım dimi ama?ben bir konuşayım kuzum film için.inofolic almayı düşünüyordum ama onuda bir daha ki aya alırım filmi çekinirsem.sonradan da tıkanıklık olabiliyormuş deoktor öyle demişti bana da belki de vardır boşuna vakit kaybediyoruzdur bilemeyiz ki dimi
özele gidemem zaten canım bu ara durum müsait değil kadın doğumcu gönderiyor sanırım oraya dimi bakalım ben gittiğimde diyeyimAdetten sonra rahim filmi çekiyolar kuzum özele gerek yok devlette de çekile bilirsin benim çok rahat geçti doktorla konuşarak yaptı çok bişey hissetmedim 10 dk kadar sürdü oda iki kez ilaç verdiler o kadar sürdü korkacak hiç bişey yok kuzum
Arada kurunu yaptım arada 2 tane kuru incir yedim havuç hiç denemedim. Esimede incir yedirdim ve keçiboynuzu pekmezi her gün 1 tatlı kaşığı tiktim agzina ayrıca fındık bol küme de yedim ve esimede yedirdim hamile kaldım artık çocuk hiperaktifmi olur düz duwarami Tırmanır ne olur bilmemayyy kuzum tam aradığım kişisin sen :) şimdi bende bu ay kullanacağım klomen tekrar aynı zamanda incie havuç kürü yapsam fazla yüklenmiş olmam dimi yumurtalıklara.sadece incir mi yaptın sen?kendini yesek olmaz mı bunun?fayda etmez mi ki ?keçi boynuzunu alıp öylece yedirdin mi canım kürü değil dimi?ay çok soru sordum kusur bakma ne olur.
Devam edeceğim yakalarım inşallah canımRegl in eğer 34 günde bir falan oluyorsa yumurtlama 21. Güne denk geliyor hiç belli olmaz tutabilir
Aaa hadi inşallah kuzum geç de olsa yumurta oluşsun bakalım tutarsa tutar. Olmazsa diğer ay yine klomen deneyeceğim ovulasyon testi de kullanacağım yanındaEvet canım 1 ay klomrn kullanırsan ikinci ayda etkisini gösteriyor benim ikinci ayda klomensiz 2 yumurtam olmuştu doktor 1 ay klomen 1 ay bekleme yapıcaz demişti ama ben bıraktım 1 kez kullandım sende ümidini kesme rabbim büyük vardır bi bildiği
Ne güzel ne hoş rabbim sonuna kadar götürsün sağlıcakla kucağına al inşallah canım benim kaçıncı aydaydın klomen tedavisinde14. Gün yaptım silik çizgi çıktı canım.
Ilk ayimda hamile kaldım canım ama 2. Ayda tutanlar daha fazla burdan okuduğum kadariyla senin ilk denemen mi?Ne güzel ne hoş rabbim sonuna kadar götürsün sağlıcakla kucağına al inşallah canım benim kaçıncı aydaydın klomen tedavisinde
Yok geçen ay sadece klomen kullandım iğneye yetisemedim bu ay ikinci klomen ilk iğnem ayın 5inde pazar sabahı yaptırdım iğnemide çok merak ediyorumIlk ayimda hamile kaldım canım ama 2. Ayda tutanlar daha fazla burdan okuduğum kadariyla senin ilk denemen mi?
Bir de şeyi sorucam canım sen iğne olduğun günden itibarenmi 1 saydın ben 36 saatten sonrasını 1 sayıp basladım daIlk ayimda hamile kaldım canım ama 2. Ayda tutanlar daha fazla burdan okuduğum kadariyla senin ilk denemen mi?
canım bu bal tarçın çörek otu kürüne başlayacağım ama klomenle birlikte başlasam sorun olur mu ki bu ayda deneyeyim diyorum sıra da alamadım rahim filmine doktor izinliymiş.ama klomenle birlikte kullansak zararı olur mu ki kuzuSoğan küründen kistim eridi incir kürünüde yapmarım ama inciri gidip gelip yedim:)) geçen ay bi etkisi olmadı bilmiyorum ama bal tarçın çörek otu daha mucizeymiş onu iyi biliyorum onu dene bence kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?