klomen kullananlar varmı?

Aynen öyle canimm adetten sonra takmi cam diyorum ama nereye kadar diğer adet tarihi yaklasana kadar yani bi bakıyorum kopmusum testler falan havada uçuşuyor tama diyorum bu ay oldu çünkü tüm belirtileri yasayinca ama sonuç fisssssss Ayy kuzum bana da oluyo bişeyler kasıklarim adet olacakmisim gibi agriyo bend burda bi topige yazdım da kızlar üşütmüşsün dediler bilemedim bi günde etki eder mi ben bide günde 3 tane kullanıyorum valla erken yaşta siyircam kafayı diye korkmaya başladım her belirtı hamileligi düşündürür mu insana yaa parmağım agrisa hamislikten bilcemmm

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canimmm aminnnnnnnnnn ne de güzel dua etmissin kiz ağzına sağlık Rabbim kabul eylesin insallahhh

aynen canım bende bu bir buçuk yılda ne belirtiler yaşadım bilsen geçen ay 6 gün gecikmişti öncesinde hiç gecikme yaşamadım bu yüzden geçen ay dedim tamam artık oldu ama kan tahlilinde negatif çıktı.kendimizi dinliyoruz işte.akışına bırakmak lazımda onu da beceremiyoruz kitap okuyorum bu ara kafam azıcık dağılsın diye.inşallah daha fazla bekletmeden olurda bizde akıl sağlığımızdan olmayız hayırlı haberlerini ver inşalalh burdan canım.bol bol dua edelim hepimiz için.

Kuzumm ben bide çalışıyorum yani düşün işten eve gelince kk dan çıkmıyorum nerdeyse bak isteyken de çıkmıyorum da gerçi bu ay umutlu olalım kuzumm kötü şeyler düşünmeyelim atalım kafamızdan bak ben bide atkı başladım sende örgü or iyi geliyo valla bişeylerle oyalamak lazum kendimizi.. Rabbim duy sesimizi dolduruver gobuslermiziii.. haftaya cuma kontrolüm. Var kuzum seni ne zman çağırdı doktorun adet döngun kaç günde bir bat ne zaman ona göre haber verelim birbirimize

benim ilaçlar pazartesi bitiyor canım salı günü yumurta takibi için çağırdı bakalım duruma göre birşeyler der herhalde.bende çalışıyorum canım eve gidince hiç giremiyorum malesef ev işi yemek birde oğlum 1.sınıfa gidiyor dersleri tekrarları derken saat 11 oluyor yoruluyorum kitabımı okuyup yatıyorum bende canım.örgü örmek benimde var aklımda bakalım hayırlısıyla olur bu sefer inşallah bol bol dua edelim birbirimize.yine haberleşiriz burdan

D
Haklısın kuzum ee yani çocuk olunca öyle oluyo dur aynen kuzum haberleselim tabisi

bununla ilgili bir çok konu açılmış ama çoğu da geçmiş yıllarda bu yüzden bende açmak istedim yarın doktor kontrolüyle klomene başlıyorum aranızda kullanan oldu mu bir de olumlu yarar gören?
evt cnm bende klomen kullandım her hangi bir sorunun yoksa kesinlikle sonuç alıyorsun ben gecem ay kullandım sonrasında catlatma ignesi 36 saat sonrada yumurta catladi ve kasiklarin da hafif bir ağrı oldu ozamn birliktelikler sonra olumlu sonuç aldım ama dikkat etmek gerekiyo ben biraz umutsuz olduğum için pek dikkat etmedim düşük sonuçlandı malesef ama önce kesinlikle hamile kalacağına inanman gerekiyor bunu nefes alırken bile hissedebilirsin..inşallah olumlu sonuç alırsın..

Düşük Allahın bize bir mucizesi sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyor rahim kabul etmiyor atıyor aslında şükretmemiz gereken o kadar çok şey varki ama insanoğlu nefsini yenemiyo ona bile isyan ediyoz niye oldu neden oldu birşeyi çok isteyipte oluyorsa bir hayr olmuyorsa bin hayr aramak gerek hakkımızda hayrlı olanı Gönlümüze razı eylesin rabbim inşALLAH arkadaşlar

ah canım çok sağol tavsiyelerin için bir tarafım tamamen inanmak istiyor olacak bu sefer diyor bir tarafımda boşa umutlanıp yine üzüleceğimi söylüyor aklıma getirmemeye çalışıyorum çoğu zaman.bakalım ne olacak çok sağol umut oldun bize

canim hic uzulme bunun sadece bir imtihan oldugunu unutma sonuc ne olursa olsun uzulmemeye alistir kendini ben 5 yıldır evliyim senin bu düşündüklerini okadar çok düşündümki ama artık pozitif bakmayi öğrendim sonuç ne olursa olsun benim ne hissettigim önemli. bu ay olmassa diğer ay mutlaka olcak diyorum inatla vazgeçmiyorum çünki inanıyorum allahin izniye olcak sende öyle düşün İnşallah ta olur kurban olduğum allah isteyen herkeze naşıp etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah..

napıyorsun canım nasıl gidiyor son gün seninde galiba ilaç için di mi

napıyorsun canım nasıl gidiyor son gün seninde galiba ilaç için di mi
Aaa bu kadar olur canumm seni düşünüyordum sana yazacaktım bı baktım ki sen bana yazmışsın evet bugün son cuma günü de kontrol var ama benim yumurtalıklarda hareketlenme başladi ve akıntım arttı canum sende değişiklik var mı senin kontrol yarın di dimi

aklımdaydın hep canım sabahtan beri ancak fırsat buldum yazayım dedim.aynen benim yarın bakalım ne diyecek.bende de var aynı şeyler bugün daha da arttı akıntım.kasıklarımda da bir ağırlık var sanki.batma falan oluyor arada.

Aynı belirtiler bende de var kuzum inşallah yumoslar istenilen büyüklüğe ulaşmıştır da bu ay bebislerimiz gelir tutunur annecigineee..sen yarn güzel haberler ver bana bende inşallah cuma ya.. ya benim aklıma takılıyo ya ben cumaya kadar yumurtlarsam bakınca anlar mı doktor

İlişki konusunda birşey dedi mi canım doktor bana demedi de adetim de bitti zaten sende ilişikiyi kesme bence dediğin gibi ilaçtan sonra yumurtlayabiliz ay tavuk gibi hissettim resmen kendimi :) ilaç erken yumurtamayı sağlıyor sanırım dimi

İlişki konusunda bişey demedi kuzum adetim.yeni bitti düzenli olmasa da oluyo işte kizz çok haklısın tavuk gibiyiz eşim Bazen benle o şekilde dalga geçiyo ama napalimm olması gerekenler bunlarr ben hiç erken yumurtlamadm uzun süredir ilaç sayesinde olursa ne mutlu bana Ayy heyecanlandım bak yine Rabbim sen umutlarımızı boşa çıkarma aminnn

benimki de çok dalga geçiyor benimle :) inşallah canım ya ikimiz de güzel haberleri alırız inşallah benimde bu ay erken bitti adetim normalde 5 gün sürerdi sonra damla damla gelirdi 3 günde bitti bu ay.bugün de akıntım çoğaldı bakalım yarın haber veririm ne diyecek bende de var heyecan sorma yarın yaklaştıkça içimi değişik duygular sarıyor bi kendimi kaptırmayayım diyorum ama bir bakıyorum almışım başımı gidiyorum :) o kadar çok sevinirim ki ikimiz de olsak :) ay hayal bile kurmaya başladım :)

Kizzz aynen benim de bu ay adetim erken bitti normalde 5 gün sürer 6 güne bile sarkardi damla damla ama 3 gün surdu 4 gün bitti anlamadım hatta ayyy hayali her şeyi çok güzell yaa

inşallah hayırlı haberlerini olur kızlar sizin için dua ediyorum . doktorunuz büyük ihtimalle 12. Gün ilişki önerir 13.günde catlatma ignesi 36 saat sonra iliski bu şekilde olcak sanırım inşallah hayirlisi olur diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…