- 2 Aralık 2017
- 75
- 39
- 3
- 31
- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Sor canım duphaston zararı yok hemde. Aslında tarlusal için de aynısını söylüyorlar ama ben duphastondan memnun kaldım ilaçsız adet olmuyorum o iyi geldi banaAaaa benim doktorum tarlusan iç dedi sorsam mi ya senin dediğin çok iyimis canim
Ya ben hala adet olmadım normal yolla zaten olamiyordum(
Canım o zaman bitkisel bişeyler dene emin ol ki ilaçlardan daha faydalıdr hayıt suyu hayıt tohumu iyi geliyormuş yada aktara git durumu anlat vereceği bitki ise yararEbrucum doktoruma sordum hormon ilacı mis doktor sen adet olmuyorsun tarlusal dedi
Canım bende adet gününü bekliyorum. Adet olmazsam test yapacağım olursam bu ay olmamış bebek demektir. Rabbime bırakalm zamanı gelince olurSiz ne yaptınız durumumuz nasıl merak ediyorum
Hayıt prolaktin hormonunu yükseltiyor kızlar dikkatli kullanınCanım o zaman bitkisel bişeyler dene emin ol ki ilaçlardan daha faydalıdr hayıt suyu hayıt tohumu iyi geliyormuş yada aktara git durumu anlat vereceği bitki ise yarar
Bende ağrı çekiyorum canım yumurtlama ağrısıdr inşallah bide acayip şişkinlik oluyorKizlar 7 ocakta klomen kllanmaya basladm bugunlerdede iliski olacakti bu sabah kalltigimdan beri karisigmda bi agri var sol tarafim cok fena agriyo yumurta catlicagi icin olablrmi yasayan varmi bole bisi
Bende ağrı çekiyorum canım yumurtlama ağrısıdr inşallah bide acayip şişkinlik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?