- 13 Kasım 2017
- 860
- 948
- 53
- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Canım hormonlar normal kilo yok aksine zayıfım.tüylenme var ama öyle bariz değil yani sakal falan yok:)başladım kullanmaya canım bi deneyelim bakalım.bide eşimin değerlerini yazsam sana çünkü doktor normal dedi ama bence sınırda biraz bugün çıktısını aldım.Bide diyorsun ki gördü herşey normal başladı. İstersen bu ay böyle bi geçsin sonra başka bi doktora daha git pkonun belirtileri hic mi yok. Kilo adet düzensizliği tüylenme falan
Ben de dün başladım canım inşallah faydası olurBende dün akşam başladım klomen hayırlısı bakalım
Inşallah hayirlisiBen de dün başladım canım inşallah faydası olur
Olsun canım onemlı degıl tsk ederım benım yasadıgım yerde adam akıllı dr olmadıgı ıcın bı denesem mı dedım bende de pco var ve sadeve klomen le hamıle kaldım oda dusukle sonuclandıCanım inan bilmiyorum ben takibe gidemiycem zaten adetin 15. Günü şuan doktorum yaşadığım şehirde değil uzakta o yüzden gidemiyorum çalıştığım için kontrol de ettiremiyorum biraz geç cevap verdim kusura bakma bildirim gelmiyor burdan bakamadım
Canım düşük iyi haber diyorlar. Yani hamile kalabiliyosun sıkıntı yok inşallah tekrar hamile kalırsın da bu kez sağlıklı olur. Arkadaşım da klomen kullandı etki etmedi ona. Tv de izlemiş civan percemi testere disli aslan pençesi hayıt tohumu. Bunları içti canım hamile olduğunu öğrendi. Ben yapmadım ama şuan klomen tedavisindeyim olmazsa bende deniycemOlsun canım onemlı degıl tsk ederım benım yasadıgım yerde adam akıllı dr olmadıgı ıcın bı denesem mı dedım bende de pco var ve sadeve klomen le hamıle kaldım oda dusukle sonuclandı
Canım tabiki devam et niye aşılamaya geçiyosjn ki haklarını kullan en alt seviyeden başla. Söyle düşün yemek yapıyoruz demi servis yaparken ortasından mi başlıyoruz. Bence sen klomen devam et olmadı diye olmayacak bişey yok ilkinde takip olmamıştır yada yumurtlama gününü kaçırmışsndir yada ne bileyim ilaca direnc göstermiştir yumoşlar. Benimde ilk klomenimdi. Doktorum dört ay devam edicez dedi. Olmazsa iğneye geçeceğiz dedi yine olmazsa aşılama dedi. Sen umutsuz olma aslında verilen ilaçlar tembel olan yumurtalarini harekete geçiriyor bi sonraki seviyeye hazırlıyor dedi. Biz insanoğlu çok sabırszız. Bekleyeceğiz zamanı var demek ki Rabbim inşallah en güzelinden en hayırlısından nasip etsinBende bu ay aslinda asilamaya baslicaktim ama olmicak sanirim gecen sene doktora gttigimde bir ay sadece klomen kullandm olmadi ve dahada gitmedm kontrole smdi ozelde bi doktora gtmistim asilama istedgmi soledim klomene baslatti adetin 5.gunu sabah ve aksam olrak bugun de kontrole cagrmisti beni ama doktor burda deglmis bende baska doktora gittim ve gittifim doktorda dediki bi ay sadce eklomen kullanmissin direk asilamaya gecmiyelim gene istersne geceriz senn cebindne cikicak ama ilk uc ay klomenle deniyelim sirayla gidelim olmazsa eger asilamaya geceriz dedi ben kararsizim direk asilamami yapsam diyorum cinki gecen sene 1 ay klomne tedavisiyle hamile kalamamistim sizce klomenle devam etsemmi asilamayami direk gecsem
Kuzum ben anlamıyorum bu testten ama referans değerlerine bakılırsa düşük gibi demi ama senin için anlayan birilerine soracağım..Canım hormonlar normal kilo yok aksine zayıfım.tüylenme var ama öyle bariz değil yani sakal falan yok:)başladım kullanmaya canım bi deneyelim bakalım.bide eşimin değerlerini yazsam sana çünkü doktor normal dedi ama bence sınırda biraz bugün çıktısını aldım.
Canım morfoloji sonucu yok mu.Canım hormonlar normal kilo yok aksine zayıfım.tüylenme var ama öyle bariz değil yani sakal falan yok:)başladım kullanmaya canım bi deneyelim bakalım.bide eşimin değerlerini yazsam sana çünkü doktor normal dedi ama bence sınırda biraz bugün çıktısını aldım.
Canım who ya göre bakılmış morfolojisi iyi %65 çıkmış.Canım morfoloji sonucu yok mu.
Evet canım ya kadın doğumcu baktı normal dedi.ama bence de sınırda gibi yani.Kuzum ben anlamıyorum bu testten ama referans değerlerine bakılırsa düşük gibi demi ama senin için anlayan birilerine soracağım..
Sağol canım ilgin için.ya tamam bende pko var diyelim klomen kullanıyorum.ya eşimin de düşükse sonucu ve boşuboşuna kullanmış olurum.en azından o da tedavi olsun istiyorum düşükse değeri.böylelikle daha çabuk sonuç alırızCanım morfoloji sonucu yok mu.
Canım tabiki devam et niye aşılamaya geçiyosjn ki haklarını kullan en alt seviyeden başla. Söyle düşün yemek yapıyoruz demi servis yaparken ortasından mi başlıyoruz. Bence sen klomen devam et olmadı diye olmayacak bişey yok ilkinde takip olmamıştır yada yumurtlama gününü kaçırmışsndir yada ne bileyim ilaca direnc göstermiştir yumoşlar. Benimde ilk klomenimdi. Doktorum dört ay devam edicez dedi. Olmazsa iğneye geçeceğiz dedi yine olmazsa aşılama dedi. Sen umutsuz olma aslında verilen ilaçlar tembel olan yumurtalarini harekete geçiriyor bi sonraki seviyeye hazırlıyor dedi. Biz insanoğlu çok sabırszız. Bekleyeceğiz zamanı var demek ki Rabbim inşallah en güzelinden en hayırlısından nasip etsin
Kuzummm verecek olan Rabbim bizim elimizden gelecek olan da dua ve tevekkül. En iyisini düşünmüş esin öyle yapın siz. Sen bol bol incir ye klomen bitince ilk dokuz gün yumurtlama günlerinmis o günler de gün aşırı ilişki olsun. İncir ye bol bol eşine de ceviz fındık fıstık badem ufalt balın içine karıştır yesin... Keçi boynuzu al mesela eşine alıştır yesin. Cebine ceviz koy mesela işe giderken gelirken yesin. İnşallah olur Rabbim büyük canımesimle knstuk cnm oda ole solyu klomenle devam edelim dedi bide bene gecene klomen kullanirken kaynananmla birlik oturuyodum istenilen gunlerde pek iliski olmadi zaten bir senedir daha kndi evimdeyim smdi rahatim esimde oyuzden hak verdi dktora ilk uc ay deniyelim suan kendi evmizdeyiz dikkat ederiz belki olur dedi olmazsa asilamaya geceriz deid bend eole yapocam cnm sali kontrolum var yumurtlaiklara bakicak hayirlisi artik cnm ins
Sağol canım ilgin için.ya tamam bende pko var diyelim klomen kullanıyorum.ya eşimin de düşükse sonucu ve boşuboşuna kullanmış olurum.en azından o da tedavi olsun istiyorum düşükse değeri.böylelikle daha çabuk sonuç alırız
Canımmm normalmis eşinin değerleri sıkıntı yokmuş Korkma. Sen klomene devam et eşine de netten araştır kalitesini hızını yükselten besinlere onlardan yedir keçi boynuzu pekmezi falan iyi geliyormus sanırım. Ben mesela ceviz fındık fıstık badem bal biraz ufaltıp yani ezip bala katıp vercem hem enerji verir hem spermciklere faydası olurEvet canım ya kadın doğumcu baktı normal dedi.ama bence de sınırda gibi yani.
Canım düşük olsaydı normal olmayacak olsaydı doktor derdi ki eşinin düşük ona da tedavi verelim. İçini karartma anlıyorum bende senin Gibiyim bi an önce olsun istiyorum sorun neyse hemen çözülsün istiyorum ama biraz da akışına bırakmak lazım mesela kime sorduysam çocuk istiyoruz ama olmuyo diyen. Hepsi kafamızda yokken umurumuzda değilken supriz oldu diyor. Yanii biz böyle kafaya takıp eşimizle çocuk için yakınlasirsak hayattan da zevk alamayız.. Pozitif düşün Rabbime sığın bol bol dua et selati tefriciyeye niyetlen. Birde hz Zekeriya a.s çocuk isteme duası var onu çek zikir gibi düşmesin dilinden. Verecek olan Rabbim o kulunu sıkıntıda bırakmaz bizi bizden çok sever daha çok düşünür. Kalbin gönlün ferah olsun tamam mıSağol canım ilgin için.ya tamam bende pko var diyelim klomen kullanıyorum.ya eşimin de düşükse sonucu ve boşuboşuna kullanmış olurum.en azından o da tedavi olsun istiyorum düşükse değeri.böylelikle daha çabuk sonuç alırız
Kuzummm verecek olan Rabbim bizim elimizden gelecek olan da dua ve tevekkül. En iyisini düşünmüş esin öyle yapın siz. Sen bol bol incir ye klomen bitince ilk dokuz gün yumurtlama günlerinmis o günler de gün aşırı ilişki olsun. İncir ye bol bol eşine de ceviz fındık fıstık badem ufalt balın içine karıştır yesin... Keçi boynuzu al mesela eşine alıştır yesin. Cebine ceviz koy mesela işe giderken gelirken yesin. İnşallah olur Rabbim büyük canım
Morfoloji iyi. İleri hızlı hareketli sperm az düşük yerinde hareketli spermler ilaçla biraz canlanırsa daha da iyi olur. Ancak kötü diyemeyiz. Canım böyle yorumlamis sen doktorunla yine konuş anlatCanım who ya göre bakılmış morfolojisi iyi %65 çıkmış.
Ebru Aydoğan..... eşimin ileri hareketli ve yerinde hareketli sperm sayısı %5 di ve morfoloji normal %5 anormal %95 di. Varikosel teşhisi ile ameliyat oldu 2016 ocak ta. Morfoloji spermin kalitesini şekillerinin düzgün olup olmadığını düzgünce ilerleyip ilerlemediğinin anlaşılmasıdır. Bizim için önemli olan ileri hızlı hareketli sperm sayısıdır çok düşük değil ama daha iyi olabilir ama yerinde hareketli sperm sayısı da ilaçla ileri hızlıya dönüştürülebilir. Yüzdelik dilim dışında birde milyon olarak adlandırılan bir tablo var burda göremedim milyonluk olarak ama muhtemelen 100 milyon üzerinden değerlendiriliyordur net bilmiyorum ama eğer öyle ise 25 milyon sperm var demektir 1 sperm 1 yumurtayı dölleyip gebe kalınabiliyorsa arkadaşınızın hamile kalma olasılığı da siz hesaplayın. Allah sizden de razı olsun inşallah anlatabilmişimdir canım sormuştum senin için cevap bu.. İcin rahat olsunCanım who ya göre bakılmış morfolojisi iyi %65 çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?