Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya prolaktinde gebeliğe engel fsh de klomen bi ise yaramaz o zaman

Insallah kalmisimdr insallah kadinlar kulubu olarak kim isterse herkes bu ay hamile kalmistir yazilarinizi okudum ama hersey nasip ben bile cok umud etmek istemiylrum sonra hayal kirikligi asiri olmasin diye

Canim hsg filmi adetin biter 3 gun icinde cekilir gerisi sakincali

Böyle düşünme canım bu ilaç çok etkili sen bide ignede vuruldun mutlaka tutmuştur ikiz olma şansı da yüksek hadi hayırlısı bakalım :)

Böyle düşünme canım bu ilaç çok etkili sen bide ignede vuruldun mutlaka tutmuştur ikiz olma şansı da yüksek hadi hayırlısı bakalım :)

bu sekilde hamile kalan cok kisi de var ama belki saati tutmamistir die dusunuyorum igneyi vurulduktan 36 saat sonra ilikiye giriyolarmis bana doktor ole demedi igneyi vurulduktan bir gun sonraki aksam iliskiye girin devam edin ole dedi bende hic saat tutmadim aksam ve sabh iliski oldy hep denk getirmek icin ama bakalim hayirlsii allah naisp ederse bi sekilde olur tbi

Tabi canim sen hiç saatlere takılma doktorda doğru 36 saat diyende doğru ben umitliyim senden illaki denk gelmiştir eğer gelmediysede umidimizi kaybetmeyelim bizde anne olucaz elinde sonunda:)

Tamam canım çok teşekkür ederum
Canım baktım sonuclarima da seninkilerde normal bi sıkıntı yok fsh 10 un üzerinde olmamali diye birşey okumuştum ama sen yinede bi internete bak gerisi normal zaten fsh de 10.2 normal kabul edilmiş sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…