- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Hadi ya prolaktinde gebeliğe engel fsh de klomen bi ise yaramaz o zamanCanım ben anlıyorum bu testlerden tabi doktor daha doğru bilir ama bana fsh sınırda gibi geldi 10 un üstünde olmamasi lazım senin 10.2 prolaktin de çok azıcık yüksek kendi sonuclarimla karşılaştırıp yazicam
Insallah kalmisimdr insallah kadinlar kulubu olarak kim isterse herkes bu ay hamile kalmistir yazilarinizi okudum ama hersey nasip ben bile cok umud etmek istemiylrum sonra hayal kirikligi asiri olmasin diyeInsallah kalmışsındır bu ay canım temiz mis herşey yani büyük bi sıkıntın yokmuş o yarayı da halleder doktor allah gönlüne göre versin bizimde yazilarimizi okuduysan hemen hemen aynı durumdayız hepimiz bende hsg cekilicem ocakta ve klomene basliycam hakkımızda hayırlısı: )
Canim hsg filmi adetin biter 3 gun icinde cekilir gerisi sakincaliBende napayım canim anlattığım gibi sana birsey sorucam ben şimdi 22 ocakta rahim filmi cekilicem ya 3 ocak gibi adet olucam klomene 7 ocak baslayip 11 ocakta bitiricem 10 gun düzenli ilişki olacak ve 22 sinde hsg cekilicem ozamana gebelik olrsa belli olur degilmi zaten gebelik ihtimali varken çekmezler diye düşünüyorum ama ya 6 aydır bekliyorsunuz bugün çekmez zorundayız derlerse napicam cunk u çok sira var
Ben yeni cekildim persembe gunu 3 gun icinde ceklmesi lazmCanim hsg filmi adetin biter 3 gun icinde cekilir gerisi sakincali
Böyle düşünme canım bu ilaç çok etkili sen bide ignede vuruldun mutlaka tutmuştur ikiz olma şansı da yüksek hadi hayırlısı bakalım :)ins cnm ama hicde umudum yok 3 senedir hic bi sorunumuz olmadiig halde gebelik olusmadi smdi bu ayda igneden dolayi oluckamis gbi gelmyo gecen senede bir ay klomen kllanmstim sadece ozaman kaynanmlarla oturuyoduk iliskilere dikkat etmeidm hamilelik olmadida oyuzden smdi oluckamis gbi geliyo bir yandan ama snrada 3 senedr olmamista simdimi tutacak diyorum bilmyorum ck karamsarim herlde ins allah tum isteyenlere nasip eder cnm
Çok teşekkür ederim canım tamam mutlaka oyle cektiricemBen yeni cekildim persembe gunu 3 gun icinde ceklmesi lazm
Keisnlikle develttte oyle deseler bile cektrme 3 gunden fazlasi cekilmez oyle birsey yokÇok teşekkür ederim canım tamam mutlaka oyle cektiricem
Tamam haberdar ederim sizi zaten durumdanKeisnlikle develttte oyle deseler bile cektrme 3 gunden fazlasi cekilmez oyle birsey yok
Yok canim olumsuz düşünme ben emin değilim bakınca yazicam fsh de prolaktinde çok azıcık yüksek gibi geldi ama doktor normal demiş ben emin degilimHadi ya prolaktinde gebeliğe engel fsh de klomen bi ise yaramaz o zaman
Böyle düşünme canım bu ilaç çok etkili sen bide ignede vuruldun mutlaka tutmuştur ikiz olma şansı da yüksek hadi hayırlısı bakalım :)
Tabi canim sen hiç saatlere takılma doktorda doğru 36 saat diyende doğru ben umitliyim senden illaki denk gelmiştir eğer gelmediysede umidimizi kaybetmeyelim bizde anne olucaz elinde sonunda:)bu ekilde hamile kalan cok kizi de var ama belki saati tutmamistir die dusunuyorum igneyi vurulduktan 36 saat sonra ilikiye giriyolarmis bana doktor ole demedi igneyi vurulduktna bir fun sonraki aksam iliskiye girin devam edin ole dedi bende hic saat tutmadim aksam ve sabha iliski oldi hep denk getirmek icin ama bakalim hayirlsii allah naisp ederse bi sekilde olur tbi
Tamam canimTamam haberdar ederim sizi zaten durumdan
bu ay olmazsa bidkai ay devam olana kadra devam edecegiz cnm en kisa zamanda hamis kaliriz insTabi canim sen hiç saatlere takılma doktorda doğru 36 saat diyende doğru ben umitliyim senden illaki denk gelmiştir eğer gelmediysede umidimizi kaybetmeyelim bizde anne olucaz elinde sonunda:)
Insallahbu ay olmazsa bidkai ay devam olana kadra devam edecegiz cnm en kisa zamanda hamis kaliriz ins
Tamam canım çok teşekkür ederumYok canim olumsuz düşünme ben emin değilim bakınca yazicam fsh de prolaktinde çok azıcık yüksek gibi geldi ama doktor normal demiş ben emin degilim
Rica ederimTamam canım çok teşekkür ederum
Canım baktım sonuclarima da seninkilerde normal bi sıkıntı yok fsh 10 un üzerinde olmamali diye birşey okumuştum ama sen yinede bi internete bak gerisi normal zaten fsh de 10.2 normal kabul edilmiş sanirimTamam canım çok teşekkür ederum
Canım yardımın için çok sağolCanım baktım sonuclarima da seninkilerde normal bi sıkıntı yok fsh 10 un üzerinde olmamali diye birşey okumuştum ama sen yinede bi internete bak gerisi normal zaten fsh de 10.2 normal kabul edilmiş sanirim
Rica ederim ne demekCanım yardımın için çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?