• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullananlar Yardım

Merhaba arkadaşlar bende kolmen kullanan biri olarak aranızdayım.Neredeyse 120 gün regl olmadıktan sonra pcos olduğum çıktı ve çocuk istediğimden farlutal dan sonra günde 50 mg. klomene başladım.Fakat 16.günde yumoşlar yeterince büyümedi.Bugün 37.gün .Bişey yok. Forumdan okuduklarıma göre pcoslarda yumurta gelişimi ilaca cevap vermese bile geç olabiliyormuş.22.gün bayağı bir kasık ağrısı vardı. Yumurtlama belki geç olabilir diye bir kaç gün daha bekleyip yine doktoraa gidicem. Sanırım klomen dozunu artırıcak. Bu arada kayse cim bu şeker hapını kolmenden öncemi verdi doktorun klomene yardımcı olarak mı? Metformin (şeker hapı etken maddesi) hormonları da dengeliyormuymuş gerçekten.Benim Lh yüksek te. Üff valla nerdeyse jinekolog olcaz bu gidişle!
Herkese sevgiler.Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah!
canım ben klomeni 6 ay ama 2 ayda bir regl olarak kullndm hiç fayda etmedi dru değştrdm o verdi sadece glukofen kullnıyorm

canım ben klomeni 6 ay ama 2 ayda bir regl olarak kullndm hiç fayda etmedi dru değştrdm o verdi sadece glukofen kullnıyorm

Bu gittiğimde bende doktoruma glukofen öenereyim yardımcı olarak.Bakalım ne diyecek.Çünkü bir makalede de birlikte kullanıldıklarında daha etkili olduklarını da okumuştum.Bakalım ne diyecek?

Bu gittiğimde bende doktoruma glukofen öenereyim yardımcı olarak.Bakalım ne diyecek.Çünkü bir makalede de birlikte kullanıldıklarında daha etkili olduklarını da okumuştum.Bakalım ne diyecek?

inş canım faydası olur sana drun vereceği cvbı buraya yazarsan sevinirim allah yardmcımız olsun

merhaba bayanlar bende pcoluyum 4 ay günde 2 defa klomen kullandım bi ay gelişti dktrm tmm bu ay kesin hamile kalıcaksın dedi o ay bana ızdırap oldu bekledik fakat sonuç negatif ondan sonrada bi daha hiç öle gelişmedi çöktüm resmen tam toparlnıorum derken bu seferde eşimde sorun çıktı sperm testi kötü geldi şimdi renkli film istedi onu çektirces öle belli olcak ameliyatlık mı deil mi die şimdi resmen bittim işte nese kıslar kusura bakmayın başınızı ağrıtmayın daha fasla allah hepimize sabır wersin we yardımcısı olsun

merhaba bayanlar bende pcoluyum 4 ay günde 2 defa klomen kullandım bi ay gelişti dktrm tmm bu ay kesin hamile kalıcaksın dedi o ay bana ızdırap oldu bekledik fakat sonuç negatif ondan sonrada bi daha hiç öle gelişmedi çöktüm resmen tam toparlnıorum derken bu seferde eşimde sorun çıktı sperm testi kötü geldi şimdi renkli film istedi onu çektirces öle belli olcak ameliyatlık mı deil mi die şimdi resmen bittim işte nese kıslar kusura bakmayın başınızı ağrıtmayın daha fasla allah hepimize sabır wersin we yardımcısı olsun

canım herşey haktan şüphesiz hakkımızda hayırlı nezamansa o vakit verecektir şimdi değilse mutlak böyle bahaneler çıkacak inş filmin temiz çıkar eşin içinde kalitteli tedaviler var inş rabbim sevindirsin seni ve hepimizi bozma moralini demicem desemde sana faydası olmaz ama dua et

Benim diğer insanlardan aldığım izlenime göre pcos gebe kalamamaya bir nedense stres 5 neden oluyor. Herşeyi kafamızda bitirmemiz lazım. Moralini bozma.Yüce Mevla'm onun geliş vakti saatini kararlaştırmıştır,hiç korkma.Bu arada sperm sayı ve hareketliliği için keçi boynuzu kürü var.İbrahim Saraçoğlu'nun. Faydasını bayağı gören var ve uygulaması çok kolay.Bir deneyin bakalım. Ama kendinize dünyayı dar etmeyin.Sevgilerimi iletiyorum.

MERHABA ARKADAŞLAR,

bende klomen kullananlardanım benide aranıza alırmısınız ???

bu ay başladım klomene 5. günü günde 2 defa verdi doktorum ilacım bittikten sonra gel dedi yumoşlara bakacak :emir_bebek:

bu mubarek günlerde Allahım hiç birimizin dualarını boşa çıkarmasın hepimize bebiş kokusu nasip etsin :Saruboceq:

Selam Arkadaşlar..
Bende siteye yeni üye oldum..uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyordum ama..
Üç senelik evliyim..Biz de bi bebişimiz olsun istiyoruz.1 sene denedik olmayınca doktora gittik..adet düzensizliğim de vardı biras..hormon testlerindede çıktı ztn..
doktorum bana da klomen verdi ve yumurta takibi yapıldı.Geçen cuma günü de çatlatma iğnesi oldum.1 tane yumurta oluşmuş..

Şimdi bundan sonrasını çok merak ediyorum..

Adet tarihimi mi beklemem gerekiyor tam olarak anlayamadım kafam karıştı..y???:bbo:

Hep iyi düşünmek istiyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama kimseyle de paylaşamadım bunları aileden eşim hariç tabii...
Sizle paylaşmak istedim..paylaşmak rahatlatıyo çünkü..

meraba arkadaşlar a.s. bende klomen kullanacağım, benide aranıza alırmısınız ?
bu ay ilk defa başlıyorum klomene günde iki defa beş gün kullanacağım. klomen bittikten sonra doktora gideceğim bana iğne yapacakmış Pregnyl diye bi iğne iki iğne aynı anda yapılacak. sonra gün aşırı ilişki olacakmış. ondan sonra bebişiniz olur inş dedi. hayırlısıyla inşaallah hepimizinde bebeği olsun. Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşaallah. :Saruboceq:

as.semasu.as. sende hoşgeldin a.s. aramıza bende burda yeni olanlardanım, bu ay başladım bende klomene Allahım inş. bizlerin dualarını kabul eder herkese bebişini nasip eder

inş canım faydası olur sana drun vereceği cvbı buraya yazarsan sevinirim allah yardmcımız olsun

Doktorum Çarşamba izinli olduğu için bu sabah gittim.Doktor Overler bayağı büyümüş ve çok sayıda 1 cm.altında folikül olduğundan önce farlutal ardından bir ay doğum kontrol hapı kullan(Olgunlaşmamış folikülleri baskılasın ve kist olmasın diye) dedi. Ayrıca glukophaje da verdi.Hem adet düzenini sağlaması hemde kilo verebilmek için.
Yani önümüzdeki ayı pas geçiyorum.Bu ay rahat rahat diyet ve egzersiz yapabileceğim. Hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
canım bende birşey sormak istiyorum yeni bir üye olarak 2 tane bebeğimin karnımda kalp atışları durdu.ama günde 2 tane klomen içiyordum+çatlatma iğnesi oluyordum.şimdi doktorumu değiştirdim doçente gidiyorum bursaya 4 saatlik yola her ay gidiyorum
bana glokofen verdi.dediki ekimde bebek düşünmeye başlayabilirsin .ama klomen kullanacaksın ama çatlatma iğnesi yaptırmayacaksın dedi.acaba yumurtalarım çatlarmı ben kolaylaştırmak istiyorum ama doktorum önermedi nede olabilir.lütfen canım cevap verirseniz çok sevinirim.iyi bayramlar.

karanfil, glokofen'de klomen tarzında bir ilaç bende tam olarak bilmiyorum ama ondada çatlatma iğnesi verildiğini duymuştum, benimde ilk gittiğim dr. glokofen vermiş çatlatma iğnesi vermemişti dr. değiştirdim bu dr. klomen ve çalatma iğnesi verdi, bazı dr. vermiyo demekki nedenini inan bende bilmiyorum canım

Karanfil cim glukofen insülin düzeyini düzenlemek için, klomen ise yumurta geliştirici bir ilaç.ıkisinin kullanılış amacı birbirinden farklı.Glukofen klomene yardımcı olarak veriliyor.Polikistik over vücuttaki insülin mekanizmasına da etki ediyor, o da bizim hormonlara. Bu yüzden klomenle yumurta geliştirilirken glukofen tarzı ilaçlarda düzenin yeniden inşasına yardımcı oluyor. Çatlatma iğnesi eğer yumurta kendiliğinden çatlayacak boyuta gelip çatlayamadığı zaman veriliyor. Yani yumurta o kadar büyüyebilirse kendiliğinden çatlayabiliyor. Yumurta takibi yapılıp eğer müdahale gerekirse veriliyor. Yoksa bu kadar yüksek miktarda hormonu (çatlatma iğnesi) boşa almaya gerek yok. Bazı doktorlar nokta atışı yapıp en az zararla kurtulmaya çalışırken bazı doktorlar sadece bebeğe endekslenip deyim yerindeyse taramalı tüfekle ateş ediyorlar. ıkisi de yöntem ama tabi tartışılabilir. Doktorların reçeteleri arasındaki fark bundan kaynaklanıyor. Sevgiler canım.

Son düzenleme:
bende klomen kullandım 5 gün 2 yumurtam olusmustu 1 i catlamıstı dierinin catlaması içinde catlatma iğnesi oldum şimdi bekliorum artık bakalım bi kaç gün sonra belli olucak

Back
X