Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım. Bende 2 ay once kullandim. Ama benim ki günde 2 defa 5 gün ictim. Gebelik oluşmadı üzerine 2 aydır adet oluyorum. Bu ay doktorum femara başladı. Inşallah hayirli haberler alirsinA
Kızlarrr klomen 50 mg günde 1 defa kullanıp gebe kalanlar var mı bu ay başlayacam kullanıp gebe kalan varsa yazabilir mi unut olsun bana da![]()
Kullanma süreç nasıl ilerliyor acaba? Ben de bugün başlayacağım 5 gün. Sonra ne olacak neler bekliyor beni arayış içerisindeyimSelam canım. Bende 2 ay once kullandim. Ama benim ki günde 2 defa 5 gün ictim. Gebelik oluşmadı üzerine 2 aydır adet oluyorum. Bu ay doktorum femara başladı. Inşallah hayirli haberler alirsin
Ben de bugün başladım bilen arkadaşlardan cevap bekliyoruzBende bugün başladım 1 tane aldım 50 mg inşallah rabbim isteyen herkese nasip ederSiz nasıl kullanıyorsunuz 50 mg sisin de
Bildiğim kadarıyla femara 25 mg günde iki defa. Klomende 50 mg onu da 2 defa alıyordum benBende bugün başladım 1 tane aldım 50 mg inşallah rabbim isteyen herkese nasip ederSiz nasıl kullanıyorsunuz 50 mg sisin de
Klomen yumurta geliştirici olduğu icin benim başlama süremle birlikte 7 gunde 3 yumurta oluşmuştu ama gebelik olmadiKullanma süreç nasıl ilerliyor acaba? Ben de bugün başlayacağım 5 gün. Sonra ne olacak neler bekliyor beni arayış içerisindeyim
Nasıl olmuştu ilaç kullandın sonra iğne mi verdilerKlomen yumurta geliştirici olduğu icin benim başlama süremle birlikte 7 gunde 3 yumurta oluşmuştu ama gebelik olmadi
Evet canim. Ovitrella iğnesi oldum. 24 veya 36 saat sonra ilişki önerdi doktorumNasıl olmuştu ilaç kullandın sonra iğne mi verdiler
Şu an ne aşamadasın canım senEvet canim. Ovitrella iğnesi oldum. 24 veya 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum
Ben şuan 5 günlük femara kullandim. Ve doktorun tekrar gel dediği zamanı bekliyorum yumurta takibi icinŞu an ne aşamadasın canım sen
Canım ben de dün klomene başladım Bir hafta sonra gidicem tekrar. Sonra bana ne yapar kiBen şuan 5 günlük femara kullandim. Ve doktorun tekrar gel dediği zamanı bekliyorum yumurta takibi icin
Yumurta takibi yapar canım. Ultrasonla yumurtaların boyutuna ve adedine bakar çatlayacak boyuttaysa igne verebilir yoksa birkaç gün sonra tekrar çağırır. Bende öyle olmuştu ilk bebegimdeCanım ben de dün klomene başladım Bir hafta sonra gidicem tekrar. Sonra bana ne yapar ki
İğneden sonra hemen ilşki mi olması gerekiyor? Bir de klomen kullanırken ilişki mi olması gerek. Sorularımla seni bunalttığım için özür dilerimYumurta takibi yapar canım. Ultrasonla yumurtaların boyutuna ve adedine bakar çatlayacak boyuttaysa igne verebilir yoksa birkaç gün sonra tekrar çağırır. Bende öyle olmuştu ilk bebegimde
Estağfurullah canım. Bildiğim olduktan sonra cevaplarım. Ilişkiye her zaman girebilirsin canım. O yönde sıkıntı yok. Igneden kaç saat sonra ilişkiye gireceğini doktor sana söyler canım.İğneden sonra hemen ilşki mi olması gerekiyor? Bir de klomen kullanırken ilişki mi olması gerek. Sorularımla seni bunalttığım için özür dilerim
Çok teşekkür ederim canım benim. Benim de eşim yanımda değil o yüzden soruyorum. Tekrar tekrar teşekkür ederimEstağfurullah canım. Bildiğim olduktan sonra cevaplarım. Ilişkiye her zaman girebilirsin canım. O yönde sıkıntı yok. Igneden kaç saat sonra ilişkiye gireceğini doktor sana söyler canım.
Rica ederim canimÇok teşekkür ederim canım benim. Benim de eşim yanımda değil o yüzden soruyorum. Tekrar tekrar teşekkür ederim![]()
Hamilelik oluştu muAy yarın benim de randevum var 5 gün kullandım sonrasın da yumurtan büyümüş 3 gün sonra gel dedi inşallah çatlamış tır çünkü yarın tam.yumirtlama günüm.
Ay yarın benim de randevum var 5 gün kullandım sonrasın da yumurtan büyümüş 3 gün sonra gel dedi inşallah çatlamış tır çünkü yarın tam.yumirtlama günüm