Yapmadim cnm az once yaptm iste silik ciktiAyyyy maşallah ben d e bu sefer ilk kullandım daha adetime var bi daha yaptın mı test???
İnşaşşah bi iki güne koyulaşır başka test yaptığındaYapmadim cnm az once yaptm iste silik cikti
Yok canim sadece klomen verdi doktorum ilk ayindayim isteYalnız klomenden sonra çatlatma iğnesi yaptıysan iş değişir çünkü çatlatma iğnesinde hcg var o silik yapabiliyor
Göbekten yapiliyo ,iğne günü ve 1 gün durup diğer gün ilişki oluyo,iğne gününü yumurta takibi ile dr belirliyorPeki ilişki sırasında kasığa batma belirti sayılır mı bi de bu iğne nerden yapılıyo nerene yani
Insllah canim heycanla bekliyorumİnşaşşah bi iki güne koyulaşır başka test yaptığında
Peki bu iğne kaç günde bir olur tahminenGöbekten yapiliyo ,iğne günü ve 1 gün durup diğer gün ilişki oluyo,iğne gününü yumurta takibi ile dr belirliyor
Lütfen bana da haber ver etiketle beniInsllah canim heycanla bekliyorum
Tamam canimLütfen bana da haber ver etiketle beni
Hamileyim canim yaaLütfen bana da haber ver etiketle beni
aynisi bende de oldu klomen kullanirkenKlomen sonrasi Adetim 2 gun gecikti test yaptim silik çıktı hamilemiyim
Hayırlı olsun inşallah.
2 sene sonra olunca cokta istiyoduk beklemiyodukta ondanHayırlı olsun inşallah.
Niye üzüldünüz?
Bugun kan ve idrar yapildi pozitif cikti ve evde yaptigim 2. Testte birincisine gore daha koyuydu ama gene ocak ayini beklemem gerekiyor kalp atisini duymak icinaynisi bende de oldu klomen kullanirken
bi kac gun sonra tekrarladim testi kopkoyu iki cizgi cikti hamileymisim
Eee daha çok sevinmeniz gerekmez mi?2 sene sonra olunca cokta istiyoduk beklemiyodukta ondan
Ben de bu ay klomen kullandim yarin ya da ctesj hastalanmam gerekiyor. Ayni durumdayiz insallah benim de oyle olur. Kac gun gecince test yapmistiniz.Bugun kan ve idrar yapildi pozitif cikti ve evde yaptigim 2. Testte birincisine gore daha koyuydu ama gene ocak ayini beklemem gerekiyor kalp atisini duymak icin
Aaaaaaaaaa bi dakikaHamileyim canim yaa
İnanamıyorum yaaaa ilk kez şahit oldum bu mutluluğaHamileymisim kizlar yaa cok duygulandim 2 sene sonra ilk hamile kalmak
İnanamıorum kız ben de bu ay ilk kullandım sırtım da ağrıyo bazen kasıklarım ama psikolojiktir yaa sanmamaynisi bende de oldu klomen kullanirken
bi kac gun sonra tekrarladim testi kopkoyu iki cizgi cikti hamileymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?