bazen stresten gelmiyordur.bi ihtimal geç döllenme oldu desem çok zor ihtimal canım.yarın istersen doktora git 6.gün olmuş geçeli bu sefer zamanın gidiyo yine kan ver istersen vaktin varsa ama adet geçeli2 gün olduysa genelde sonuç doğrudur.gebelik testi yaptın mıAdetim 2 gun geçince yaptım 0.100 cikti ama doktor 1 hafta gecmedn yapmayalim dedi bugun 5. Gunu adetim geceli hala gelmedi
Bende testin dogru oldugunu düşünüyorum. Bence de bu ay tutmadi pazartesi zaten doktor kontrolum var yoksa sokturucu icicem zaten o zamana kadar sabır bi ihtimal yuzde 1 de olsa umut istebazen stresten gelmiyordur.bi ihtimal geç döllenme oldu desem çok zor ihtimal canım.yarın istersen doktora git 6.gün olmuş geçeli bu sefer zamanın gidiyo yine kan ver istersen vaktin varsa ama adet geçeli2 gün olduysa genelde sonuç doğrudur.gebelik testi yaptın mı
kanda genelde doğru cıkıyo ama adeti bekleKizlar catlatma ignesini olali bugun 16. gun oldu 14. Gunumde yani pazar gunu dayanamadim kan tahlili yaptirdim 02.00 cikti yani gebelik yok erkenmi olmustur yoksa dogrumudur adetime var daha 2 gun. Kalamadimmi olmadimi bu seferde
Yumurta gec dollenmisse zaten adetinin gunune kadar belli olmaz kanda olsa dr adetten bir hafta gecmeden yapmiyomus dr tahlil igne olanlarda net olarak ancak belli oluyomus gec dollenme falan olursa dediler de o yuzden de bilemedim adeti beklemek en iyisi sanirimkanda genelde doğru cıkıyo ama adeti bekle
yani bekle ama genelde adete yakın zamanda yapılan kanlar doğru çıkar haberdar edersinYumurta gec dollenmisse zaten adetinin gunune kadar belli olmaz kanda olsa dr adetten bir hafta gecmeden yapmiyomus dr tahlil igne olanlarda net olarak ancak belli oluyomus gec dollenme falan olursa dediler de o yuzden de bilemedim adeti beklemek en iyisi sanirim
Ederim canim ederim ck sagol zaten yarin olmam gerekiyo adet bakalim cokda heveslenmek istemiyorum ama heyecan basti hafiften insallah olmamyani bekle ama genelde adete yakın zamanda yapılan kanlar doğru çıkar haberdar edersin
Canim adet oldum sanirim bi lekelenme oldu ama bu ayda olmadiyani bekle ama genelde adete yakın zamanda yapılan kanlar doğru çıkar haberdar edersin
hayırlısı olsun bidahakı ay daha iyi çalışırsınız stres yok eşinide stres yaptırmaCanim adet oldum sanirim bi lekelenme oldu ama bu ayda olmadi
Canım bende klomen kullandım bittikten 2 gün sonra doktor çağırdı am a büyümemiş daha büyümez dedi ağlaya ağlaya eve geldim 2 gün sonra sümüksü uzayan bi akıntim oldu değerlendim ondan sonraki günü acaba geç mi yumurtladım adetine 1 hafta var2 sene sonra olunca cokta istiyoduk beklemiyodukta ondan
Canım bu ay bende klomen kullandım bittikten 2 gün sonra kontrole gittim 1 tane var am a daha tam büyümemiş dedi 2 gün sonra bida gel dedi bida gittim yok canım büyümemiş dedi aşılama yaptır istersen dedi çık moralim bozuldu eve geldim ağla ağla mahvoldum aradan 4 gün geçti yoğun böyle uzayan bi akıntim oldu şok oldum ve devam etti o gün ertesi günde sulanmaya başladı akıntı kokusuzdu ben o günleri değerlendirdim şimdi kasığımda yumruk gibi bi ağrı oluyor adetine bir hafta var sence tutturmuş olabilirmiyim sen yaşadın mı böyle akıntı?Hamileymisim kizlar yaa cok duygulandim 2 sene sonra ilk hamile kalmak
İnsallah canim sagolasin bidahakine insallahhayırlısı olsun bidahakı ay daha iyi çalışırsınız stres yok eşinide stres yaptırma
VALA BENİM YUMURTALARIM ÇATLAR AKINTI OLMAZ SENDE OLMASI GÜZEL KEŞKE OVU TESTİ ALIP TAKİP ETSEYDİN BAZEN GEÇ ÇATLAYABİLİYOR.BİRDE BÜYÜMESİ İÇİN BAL TARÇIN ÇÖREK OTU VE AVAKADO YE BUNLAR ÇOK İYİ GELİYOR YUMURTAYACanım bende klomen kullandım bittikten 2 gün sonra doktor çağırdı am a büyümemiş daha büyümez dedi ağlaya ağlaya eve geldim 2 gün sonra sümüksü uzayan bi akıntim oldu değerlendim ondan sonraki günü acaba geç mi yumurtladım adetine 1 hafta varsizin alıntı belirtiniz oldu mu klomenden sonra
Çök sağol kuzum valla 2 gündür akıntim beyazdı bugün sarımtırak kıvamlı bi akıntı geldi bakalım hayırlısı insallahVALA BENİM YUMURTALARIM ÇATLAR AKINTI OLMAZ SENDE OLMASI GÜZEL KEŞKE OVU TESTİ ALIP TAKİP ETSEYDİN BAZEN GEÇ ÇATLAYABİLİYOR.BİRDE BÜYÜMESİ İÇİN BAL TARÇIN ÇÖREK OTU VE AVAKADO YE BUNLAR ÇOK İYİ GELİYOR YUMURTAYA
Bence sen yinede yarın git geçn ay öyle bi durum olduysa ben riske atamam yaa akıntin oluyor mu hicMerhaba kızlar
Benimde bu ay klomeni ilk kullanışım
Dün 26 mart yani adetimin 13.günü kontrole gittiğimde 3 yumurtam olduğunu ikisininde gayet iyi olduğunu söyledi 13 mm yumurtanın biri
Çatlatma iğnesi için cumayı bekleyelim dedi yani 17.günü o zamana kadar sizce ne kadar büyür doktor günlük 1 mm hesapladı
Geçen ay çatlama iğnesi için geç kalmıştım 10.günü 16 mm idi 15.günü 25 mm olmuştu ve iğne için geç kaldık yine aynı sorunu yaşamak istemiyorum ama geçen ay ilaç kullanmadım hergün incir bal tarçın çörek otu kullanarak büyüdüler kesinlikle yumurta büyütme konusunda çok etkili
Geçen ay incir bal tarçından kaynaklı o kadar çabuk büyüdü düşünüyorum ve büyüdüğünü ağrılardan anlıyordum şuan için ağrım fazla yok klomenle sanırım biraz daha geç büyüyoBence sen yinede yarın git geçn ay öyle bi durum olduysa ben riske atamam yaa akıntin oluyor mu hic
Yumurtan olgunlaşmadan çatlamadan düzenli adet görmen çık ilginç gerçkten b3nim bu bir haftadır şiddetli akıntim var sürekli çamaşır degistiriyorum o derece bazen uzayan bazen sulu hayırlısi bakalım inşallah olgunlaşıp çatlamıştır hatta gebeyimdir inşallah :))Geçen ay incir bal tarçından kaynaklı o kadar çabuk büyüdü düşünüyorum ve büyüdüğünü ağrılardan anlıyordum şuan için ağrım fazla yok klomenle sanırım biraz daha geç büyüyo
Yarın değilde perşembe gidebilirim doktor 20 mm olduğunu görmek istiyorum dedi
Akıntı konusuna gelince yumurtam çatlamadığı halde akıntım 14. 15.gün oluyor ve yine yumurtam çatlamadığı halde 28 günde bir Nadiren iki üç gün sapmalara rağmen düzenli adet oluyorum
Şefaf uzayan akıntı spermlerin daha uzun süre canlı kalmasını ve yumurtaya daha hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlıyormuş bildiğim kadarıyla
Belki yumurtan çatlamıyodur canım
Yumurta kiste dönüşüyor çatlamayınca çünkü ufak bi kist var dedi doktorYumurtan olgunlaşmadan çatlamadan düzenli adet görmen çık ilginç gerçkten b3nim bu bir haftadır şiddetli akıntim var sürekli çamaşır degistiriyorum o derece bazen uzayan bazen sulu hayırlısi bakalım inşallah olgunlaşıp çatlamıştır hatta gebeyimdir inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?