CanımcımBen de bu ay klomen kullandim yarin ya da ctesj hastalanmam gerekiyor. Ayni durumdayiz insallah benim de oyle olur. Kac gun gecince test yapmistiniz.
Sizin bebeginizi de Allah bagislasin saglikla kucaginiza alin insallah.
9 ağustosta adet olmam gerekiyordu olmadim 10 unda yaptim evde silik cikti 12 sinde tekrar yaptim koyulasmistiBen de bu ay klomen kullandim yarin ya da ctesj hastalanmam gerekiyor. Ayni durumdayiz insallah benim de oyle olur. Kac gun gecince test yapmistiniz.
Sizin bebeginizi de Allah bagislasin saglikla kucaginiza alin insallah.
Benim ilk gittigim doktor hic iyi değildi ilac tedavisi yapmadan direk asilama olur sana dedi beni cok uzdu paraciydi surekli sende yumurtlama olmuyor diyordu bende o doktora gitmekten vazgectim hsg de bisey cikmamisti cunku niye asilama diye hep dusunuyodum esimdede sikinti yok baya sonra 1 ay once falan istanbulda acibademe gittim allah razi olsun cok iyiydi doktorum senin pkon cok kotu degilki dedi yumurtluyosun dedi bende bazen gecikmeler oluyor dedim klomen yazdi direk bende allahtan doktordan sonraki gun hasta oldum 2.gunu basladim 5 gun sureyle 2 ser tane attm ve bu ay hamileleik haberi aldim sukurler olsunöncelikle hayırlı olsun :)
bendede pko var klomeni ne zaman kullandın. hangi günler gittin doktora. işten izin almak gibi bir sorunum var benim
Evet canim benim zaten yumurtlama gec oluyordu bazen duzensizdi yumurtlamam klomen sayesinde duzene girdi ve hamile kaldim şükür insallah sizlerde bebeginizi kucaginiza almak dilegiyleİnanamıyorum yaaaa ilk kez şahit oldum bu mutluluğa
Klomen de iyi gelmiş olsa gerek
Maşallah yaa
Teşekkürler canım insallahTebrik ederim inşallah hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız
Amin aminEvet canim benim zaten yumurtlama gec oluyordu bazen duzensizdi yumurtlamam klomen sayesinde duzene girdi ve hamile kaldim şükür insallah sizlerde bebeginizi kucaginiza almak dilegiyle
Hamilesin canım, net.Klomen sonrasi Adetim 2 gun gecikti test yaptim silik çıktı hamilemiyim
Allah tamamına erdirsin inşallah148.9 sonuc
AminnAllah tamamına erdirsin inşallah
Oncelikle hayırlı olsun inşallah. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin. Stres yapmayın dua edin.Arkadaslar 5 hafta 6 günlük hamileyim cok stres yasiyorum agliyorum sizliyorum acaba bebege zararlimidir zarar gorurmu insallah bisey olmaz cok korkuyorum
Sağlıklı yumurta olsun. Üç tane az değil canım. Genelde bir yumurta oluşur. Üç yumurta çok iyiKızlar adetin 3.günü toplam 3 adet yumurta var diye klomen verdi doktor
Klomen yumurta sayısını artirirmi ve 3 yumurta çok az değil mj çok moralim.bozuk lütfen yardinmci olun
Insallah canim 4 gün önce ovitrelle de vuruldum haftaya sonuç alicam ınsallah hamileyim dirBende bu ay klomen kullandım yarın son gun. Inşallah bu ay hamis kalırız
Hadi inşallah yaa. Bende yeni yıla kimyasal gebelik ile girdim. Aralık ayında hamis kaldım ve bir ocak günü düşük, umarım bu ay Sağlıklı bi hamilelik olur. Çok istiyorum.Insallah canim 4 gün önce ovitrelle de vuruldum haftaya sonuç alicam ınsallah hamileyim dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?