- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
Ah canim bende 2 dusuk yasadim son 8 ay içinde şimdi 3. Ye hazırlanıyorum şu an çok bel ve sırt ağrım var iğneden mi bilmiyorum ınsallah Rabbim dualarimizi kabul eder de bu ay hamis oluruuzHadi inşallah yaa. Bende yeni yıla kimyasal gebelik ile girdim. Aralık ayında hamis kaldım ve bir ocak günü düşük, umarım bu ay Sağlıklı bi hamilelik olur. Çok istiyorum.
Hadi inşallah yaa. Bende yeni yıla kimyasal gebeInsallah canim 4 gün önce ovitrelle de vuruldum haftaya sonuç alicam ınsallah hamileyim dir
Geçmiş olsun canım. Hamile kalınca çok mutlu oluyoruz düşünce çok üzülüyoruz. Bazen diyorum düşük yerine adet olsam bu kadar uzulmem bazende diyorum düşük bile olsa en azından hamile kalabiliyor um buda güzel. Bir Şubat i bekliycem artık. Inşallah eşime on dört Şubat süpriz i olur. Sizinde kimyasal gebelik mi oldu dusuklerAh canim bende 2 dusuk yasadim son 8 ay içinde şimdi 3. Ye hazırlanıyorum şu an çok bel ve sırt ağrım var iğneden mi bilmiyorum ınsallah Rabbim dualarimizi kabul eder de bu ay hamis oluruuz
İnşallah canim Allah gonlumuzè göre versin dediğin gibi en azından hamile kalabiliyoruz çok sukur benim pihtilasma dan olmuş sanırım şimdi onun içinde iğne kullanmaya başladım gunlukHadi inşallah yaa. Bende yeni yıla kimyasal gebe
Geçmiş olsun canım. Hamile kalınca çok mutlu oluyoruz düşünce çok üzülüyoruz. Bazen diyorum düşük yerine adet olsam bu kadar uzulmem bazende diyorum düşük bile olsa en azından hamile kalabiliyor um buda güzel. Bir Şubat i bekliycem artık. Inşallah eşime on dört Şubat süpriz i olur. Sizinde kimyasal gebelik mi oldu dusukler
Benim sırtım çok ağrıdı ilk kez ama adet oldumBenim gibi bel.ağrısı yaşayan oldu mu kızlar adete daha 11 gün var
Hadi ya benim de bel ve sırt ağrısı var o zamn bu hamiellik belirtisi değil miBenim sırtım çok ağrıdı ilk kez ama adet oldum
Bence umutlanma çünkü umudun bittiği zaman oluyoHadi ya benim de bel ve sırt ağrısı var o zamn bu hamiellik belirtisi değil mi
İnş olur keşke olsa . Haftaya yazarsınBelki bünyeye göre degisiyordur canim bakalım benim nasıl olacak sonuç yazarım haftaya peki senin şimdi var mı hamielleik
Bi dolu bi boş ilişkiye devam et en mantıklı olanı bu. Adetin 16. 18. 20.günleri çatlycaktır illaki.kızlar yaşım 32 tahlil istedi ilk çocuk denemesi . tahlilden sonra klomen ve dostinex verdi. lh8,38 fsh 8,53 prolaktin 27,96 çıktı prolaktin yüksek dedi biraz ama .benimde rahim duvarın normal dedi günleri değerlendir adet olursan yine gel olmazsan 1 hafta geçsin oyle dedi.vala yumurtamda ne problem var bılemıyorum şimdi çatlarmı çatlamazmı korkusu sardı iğnede yapmayınca. doktor istemedi iğne adetlerim düzenli.adamda çok pozitif bir şey diyemiyorum ki.şimdi 3 tane sağda sade yumurtam var ama çatladımı çatlamadımı bilmiyorum vajinal akıntım da yok bilgisi olan varmı
Yumurtalara bakacaktır.Ah kizlar ya iki ay once klomen verdi dr gunde 1 tane yumurtaliklarda hic gelisme olmamis dedi sonraki ay tahlil ultrason falan derkrn cok sukur 3,5 olan kistim gitmis son muayenemde bu ayda yumurtaliklar temiz guzel dedi klomene baslatti yine bu sefer gunde iki tane ilac bitti dun iliski perhizi verdi pazartesi kontrol var dua edin nolur Rabbim bekleyene isteyene hayirlisiula nasip etsin insallah pzartesiyi beklemedeyim de simdi nolcak pazartesi neye bakcak napcak bilmiyorum hic
4 gün geçtiyse 100 çıktıysa daha olmaz gibi canım yinede bekle kısmet de üzülme.çünkü insanlar adete 4 gün kala öğrenen çoğunlukta adet günü genelde doğru olur zaten döllendikten sonra 1 hafta içinde kanda değerler artıyoKizlar size bi sorum olucak. Benim bu ay 2. Klomen kullanisim. Gecen ay 28 gun sonra adetim geldi ama bu ay 4 gun gecti. 2. Gunu doktora gittim ve 1 hafta gecmeden kan testine gerek yok dedi ama ben dayanamadim o gun test yaptirdim. 0.100 cikti negatif. Peki 1 hafta sonra yukselme olur mu dersiniz yoksa test kesin midir. Tecrubeli arkadaslarr yardiminiza ihtiyacim var
Adetim 2 gun geçince yaptım 0.100 cikti ama doktor 1 hafta gecmedn yapmayalim dedi bugun 5. Gunu adetim geceli hala gelmedi4 gün geçtiyse 100 çıktıysa daha olmaz gibi canım yinede bekle kısmet de üzülme.çünkü insanlar adete 4 gün kala öğrenen çoğunlukta adet günü genelde doğru olur zaten döllendikten sonra 1 hafta içinde kanda değerler artıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?