Klomen kullananlar

Hadi inşallah yaa. Bende yeni yıla kimyasal gebelik ile girdim. Aralık ayında hamis kaldım ve bir ocak günü düşük, umarım bu ay Sağlıklı bi hamilelik olur. Çok istiyorum.
Ah canim bende 2 dusuk yasadim son 8 ay içinde şimdi 3. Ye hazırlanıyorum şu an çok bel ve sırt ağrım var iğneden mi bilmiyorum ınsallah Rabbim dualarimizi kabul eder de bu ay hamis oluruuz

Insallah canim 4 gün önce ovitrelle de vuruldum haftaya sonuç alicam ınsallah hamileyim dir
Hadi inşallah yaa. Bende yeni yıla kimyasal gebe
Ah canim bende 2 dusuk yasadim son 8 ay içinde şimdi 3. Ye hazırlanıyorum şu an çok bel ve sırt ağrım var iğneden mi bilmiyorum ınsallah Rabbim dualarimizi kabul eder de bu ay hamis oluruuz
Geçmiş olsun canım. Hamile kalınca çok mutlu oluyoruz düşünce çok üzülüyoruz. Bazen diyorum düşük yerine adet olsam bu kadar uzulmem bazende diyorum düşük bile olsa en azından hamile kalabiliyor um buda güzel. Bir Şubat i bekliycem artık. Inşallah eşime on dört Şubat süpriz i olur. Sizinde kimyasal gebelik mi oldu dusukler

İnşallah canim Allah gonlumuzè göre versin dediğin gibi en azından hamile kalabiliyoruz çok sukur benim pihtilasma dan olmuş sanırım şimdi onun içinde iğne kullanmaya başladım gunluk

Kızlar ben de kullandım ama caaaanım adetim tek gün şaşmayan clomen yüzünden beş gün gecikmeli oldu ve kısa sürdü ne saçma

Belki bünyeye göre degisiyordur canim bakalım benim nasıl olacak sonuç yazarım haftaya peki senin şimdi var mı hamielleik

Hadi ya benim de bel ve sırt ağrısı var o zamn bu hamiellik belirtisi değil mi
Bence umutlanma çünkü umudun bittiği zaman oluyo
Şakın sakın
Ben bitiremedim umudu bitirdiğim anda olucak ama bitiremiyorum (ben ilk kez koku hasssiyeti oldu düşün çekmecedeki kurabiyenin kokusunu aldım iki şey daha oldu kokuyla ilgili ama hepsi fos çıktı

Belki bünyeye göre degisiyordur canim bakalım benim nasıl olacak sonuç yazarım haftaya peki senin şimdi var mı hamielleik
İnş olur keşke olsa . Haftaya yazarsın
Benim yok hatta defalarca test yaptım yerleşmedir die olmadı
Üç gün sürdü bi gün kan diğer günler leke
Resmen ilaçtan Emin’im

Hormonlar etkileniyor ya o yüzden az olmuştur belki ah canim inan ki ne kadar aklıma getirmeyjm desem o kadar çok düşünüyorum elimde değil eşim de diyor düşünme diye ama laf anlatamıyorum kendime olmazsa stresten olmaz zaten Allah korusun da

Peki kan tahlili yaptirdin mi ve klomeni kacinci kullanisin catlatma ignesi de kullandın mi canim

kızlar yaşım 32 tahlil istedi ilk çocuk denemesi . tahlilden sonra klomen ve dostinex verdi. lh8,38 fsh 8,53 prolaktin 27,96 çıktı prolaktin yüksek dedi biraz ama .benimde rahim duvarın normal dedi günleri değerlendir adet olursan yine gel olmazsan 1 hafta geçsin oyle dedi.vala yumurtamda ne problem var bılemıyorum şimdi çatlarmı çatlamazmı korkusu sardı iğnede yapmayınca. doktor istemedi iğne adetlerim düzenli.adamda çok pozitif bir şey diyemiyorum ki.şimdi 3 tane sağda sade yumurtam var ama çatladımı çatlamadımı bilmiyorum vajinal akıntım da yok bilgisi olan varmı

Bi dolu bi boş ilişkiye devam et en mantıklı olanı bu. Adetin 16. 18. 20.günleri çatlycaktır illaki.

Reactions: Cac
Ah kizlar ya iki ay once klomen verdi dr gunde 1 tane yumurtaliklarda hic gelisme olmamis dedi sonraki ay tahlil ultrason falan derkrn cok sukur 3,5 olan kistim gitmis son muayenemde bu ayda yumurtaliklar temiz guzel dedi klomene baslatti yine bu sefer gunde iki tane ilac bitti dun iliski perhizi verdi pazartesi kontrol var dua edin nolur Rabbim bekleyene isteyene hayirlisiula nasip etsin insallah pzartesiyi beklemedeyim de simdi nolcak pazartesi neye bakcak napcak bilmiyorum hic

Yumurtalara bakacaktır.

kızlar bir sorun var adetin 3.günü ve çatlamayan bir yumurtam var doktor takip edelim kiste çevirmesin dedi ne yapılabilir

Kizlar size bi sorum olucak. Benim bu ay 2. Klomen kullanisim. Gecen ay 28 gun sonra adetim geldi ama bu ay 4 gun gecti. 2. Gunu doktora gittim ve 1 hafta gecmeden kan testine gerek yok dedi ama ben dayanamadim o gun test yaptirdim. 0.100 cikti negatif. Peki 1 hafta sonra yukselme olur mu dersiniz yoksa test kesin midir. Tecrubeli arkadaslarr yardiminiza ihtiyacim var

4 gün geçtiyse 100 çıktıysa daha olmaz gibi canım yinede bekle kısmet de üzülme.çünkü insanlar adete 4 gün kala öğrenen çoğunlukta adet günü genelde doğru olur zaten döllendikten sonra 1 hafta içinde kanda değerler artıyo

Adetim 2 gun geçince yaptım 0.100 cikti ama doktor 1 hafta gecmedn yapmayalim dedi bugun 5. Gunu adetim geceli hala gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…