- 16 Eylül 2020
- 148
- 109
- 18
- 34
Yumurtalarımın benimkinin boyutunu bilmediğim için yorum yapamayacağım ama her gün 2 mm büyüyor yumurtalar bildiğim cumaya kadar 18 olsa yeterli 18 den sonra çatlıyorInşallah bugün adetin 11.ci günü normal mi değil mi kafam karıştı
Teşekkür ederimYumurtalarımın benimkinin boyutunu bilmediğim için yorum yapamayacağım ama her gün 2 mm büyüyor yumurtalar bildiğim cumaya kadar 18 olsa yeterli 18 den sonra çatlıyor
Ben bugün kontrole gittim biri 12 ikisi 13 mm büyüklüğüne ulaşmış cuma tekrar kontrole gel dedi iğne vermem için küçük sizcee buyur mu
[/QUOTE
Döngünün kaçıncı günündesin canımhadi hayırlısı ikisi aynı büyümüş ki bide iki tane büyümüş benim birtane gelişiyo sadece yada hiç gelişmiyor
İğne olmadan da oluyor.. ilkinde benim olmuştu erken sonlandı ama olmuştu şimdi 6. Ve son klomen deneyimdeyim bu sefer bende söylecem doktora yumurta varsa çatlatsın artıkKizlar klomen kullanimi sonrasi catlatma ignesi sart mi? İgne olmadan gebelik olmuyor mu? Bilginiz var mi?
Belirli bir sure ilac kullanip olmuyorsa bence de artik igne olmasi lazmİğne olmadan da oluyor.. ilkinde benim olmuştu erken sonlandı ama olmuştu şimdi 6. Ve son klomen deneyimdeyim bu sefer bende söylecem doktora yumurta varsa çatlatsın artık
adetim 3 5 gün arası gelebilir, belirtiler var ama kendi yok daha, inşallah adet değilde yerleşme kanaması olur yada olmaz :) direk hamile kalmışımdır bakalım beklemedeyim :)Senin adet ne zaman olcak
Hadi inşaAllah olmuştur canım haberlerini bekliyoruzadetim 3 5 gün arası gelebilir, belirtiler var ama kendi yok daha, inşallah adet değilde yerleşme kanaması olur yada olmaz :) direk hamile kalmışımdır bakalım beklemedeyim :)
Merhabalar kızlar, adetim geldi 5 gün felan 5. gün doktora gittim. Klomen yanında LETRASAN verdi. Çok da pahalıHadi inşaAllah olmuştur canım haberlerini bekliyoruz
Bilmiyorum canım ben hiç çektirmedim de neden 2 ayın var kaç zamandır deniyosunuz?Merhabalar kızlar, adetim geldi 5 gün felan 5. gün doktora gittim. Klomen yanında LETRASAN verdi. Çok da pahalı2 ayın daha var hamile kal gel diyor habire, 2 ay daha kalmazsam rahim filmi dedi doktor. Rahim filmi çektircem korkuyorum biraz bu işlemden. Nasıl oluyor ?
Ben 3 aydır KLOMEN kullanıyorum bu 4. ayım. Klomen 6 ay kullandırılıp sonra iğneye geçiliyormuş diye duydum. Büyük ihtimalle buda öyle bişeyBilmiyorum canım ben hiç çektirmedim de neden 2 ayın var kaç zamandır deniyosunuz?
Vallah canım benimde 6. Ayım diğer aya bi kere daha dene dedi doktor niyese aslında yasak diye biliyordum bende.. ovulasyon testleri yaptm da hiç birşey anlamıyorum artıkBen 3 aydır KLOMEN kullanıyorum bu 4. ayım. Klomen 6 ay kullandırılıp sonra iğneye geçiliyormuş diye duydum. Büyük ihtimalle buda öyle bişey
Bu testleri kullanmayı biliyosundur, çift çizgi çıkarsa yumurtladın demektir, ilişki olacak yani. benim döngüm klomen 1 hafta 3 4 gün sonra kontrol yumurta çatladıysa ilişki 3 gün. Böyle gidiyor. benm 4. ayım ek ilaç verdi işte. Beklemedeyim bende.Vallah canım benimde 6. Ayım diğer aya bi kere daha dene dedi doktor niyese aslında yasak diye biliyordum bende.. ovulasyon testleri yaptm da hiç birşey anlamıyorum artıkEki Görüntüle 2700411
İlk defa aldım bu testlerden ilk denemem kimisi olmamış dedi kimisi tam olmuş dedi kafam çok karıştı sen nasıl görüyosunBu testleri kullanmayı biliyosundur, çift çizgi çıkarsa yumurtladın demektir, ilişki olacak yani. benim döngüm klomen 1 hafta 3 4 gün sonra kontrol yumurta çatladıysa ilişki 3 gün. Böyle gidiyor. benm 4. ayım ek ilaç verdi işte. Beklemedeyim bende.
canım sen bu testleri nerden aldın bi acayip geldi bana benimkiler dijital ekranlı çok pahalıda değil. Akşam sana fotoğrafını atayım onlar daha sağlıklı. Senin bu testlerde 2. çizgi hep silik çıkmış buda yumurtlama daha olmadı gecikti anlamında birşey. benm ilk 2 testim çok net 2 çizgiydi. 3.de silik çıktı. Doktor çatlaman gecikmiş dedi. Ben sana akşam fotoğrafını atayım. yada özelden numaranı at ordan konuşuruz ayrıntılı :)İlk defa aldım bu testlerden ilk denemem kimisi olmamış dedi kimisi tam olmuş dedi kafam çok karıştı sen nasıl görüyosun
Yani gerçekten net değil bunlarcanım sen bu testleri nerden aldın bi acayip geldi bana benimkiler dijital ekranlı çok pahalıda değil. Akşam sana fotoğrafını atayım onlar daha sağlıklı. Senin bu testlerde 2. çizgi hep silik çıkmış buda yumurtlama daha olmadı gecikti anlamında birşey. benm ilk 2 testim çok net 2 çizgiydi. 3.de silik çıktı. Doktor çatlaman gecikmiş dedi. Ben sana akşam fotoğrafını atayım. yada özelden numaranı at ordan konuşuruz ayrıntılı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?