• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar

buduss

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
18
Kızlar merhaba,Ben bu ay klomen kullandım bugün kontrole gittim doktor sağ tarafım için çok iyi dedi 16 ve 17 mm ama 3 yumurta birden büyüyüyor ilişki şu an yok dedi. picos görünümü var bende normalde pazartesi çağırdı tekrar bakıcaz diye,daha fazla yumurta oluşmazsa iyi olur tarzında konuştu. Kafam karıştı iyi bişey mi? Bilgisi olanlar yazabilir mi

Kızlar merhaba,Ben bu ay klomen kullandım bugün kontrole gittim doktor sağ tarafım için çok iyi dedi 16 ve 17 mm ama 3 yumurta birden büyüyüyor ilişki şu an yok dedi. picos görünümü var bende normalde pazartesi çağırdı tekrar bakıcaz diye,daha fazla yumurta oluşmazsa iyi olur tarzında konuştu. Kafam karıştı iyi bişey mi? Bilgisi olanlar yazabilir mi
Yumurta fazla olunca tedaviye devam etmiyorlar diye biliyorum çoğul gebelik olmasın diye
Ama seninki 3 yani iyi

Çoğul gebelik riskine karşı daha fazla olmasını istemezler. O yüzden daha fazla yumurta olmazsa iyi gibi konuşmuştur kafan karışmasın. Akışına bırak güzel sonuçlar olsun 🤲🏻 bende bu ay ilk kez baslicam salı günü gidicem regl olduğunda gel demişti

Yumurta fazla olunca tedaviye devam etmiyorlar diye biliyorum çoğul gebelik olmasın diye
Ama seninki 3 yani iyi
Bu şekilde kalırsa iyi o zaman bakalım hayırlısı. Ama 3 yumurtanın da döllenme riski var dimi?

Bu şekilde kalırsa iyi o zaman bakalım hayırlısı. Ama 3 yumurtanın da döllenme riski var dimi?
Geçen Şanlıurfa'dan bir kadın yazdı dördüz gebe kalmış yumurta çatlatma tedavisinden dolayı hemde onun iki yumurtası vardı galiba yumurta bölünmüş demiş doktor ona. eğer çoğul gebelik istersen doktoruna söyle istersen çünkü o kadın ben ikiz istiyorum diye yola çıkmış zaten

Doktor bana femara verdi bu ay. Kullan haftaya büyümeye bakacaz dedi. Randevu günü şehir dışına çıkmış hafta boyu, gelen hafta gel çatlama bakalım büyüme kontrol edemeyeceğim dedi. Ben kaç yumurta büyüdü bilemiyorum çoğul gebelik riskim var o zaman değil mi ? İlişkiye devam et kesme dedi

Geçen Şanlıurfa'dan bir kadın yazdı dördüz gebe kalmış yumurta çatlatma tedavisinden dolayı hemde onun iki yumurtası vardı galiba yumurta bölünmüş demiş doktor ona. eğer çoğul gebelik istersen doktoruna söyle istersen çünkü o kadın ben ikiz istiyorum diye yola çıkmış zaten
Hayır ben istemiyorum çoklu gebeliği ama (Rabbim ne verirse baş üstüne) . Bence doktor da bunu anladığı için ilişki yok dedi şu an. Pazartesi belli olacak Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin

Catlama iğnesi verdi mi dr acaba

Hayır vermedi doğal yolla çatlamasını istedi
Günaydın sonucunun ne oldu acaba. Bana dr um adetimin 12. Gunu verdi sadece 3 gün sabah akşam alıp bırak dedi bugün 15. Günüm hala lh testleri pik olmadı. 12. Gün 12mm folukil vardı onu bu döngüye yetiştirmek için böyle bir plan yapıldı. Umarım kist olmaz

Günaydın sonucunun ne oldu acaba. Bana dr um adetimin 12. Gunu verdi sadece 3 gün sabah akşam alıp bırak dedi bugün 15. Günüm hala lh testleri pik olmadı. 12. Gün 12mm folukil vardı onu bu döngüye yetiştirmek için böyle bir plan yapıldı. Umarım kist olmaz
Daha 5 gün var bata sağ bacağım dünden beri ağrıyor bakalım beklemedeyim. Doktor sizi geç başlatmış ilaca ama vardır bi bildiği. İlaç bittikten sonra kontrole çağırması lazım yumurtaların kaç mm olduğunu son durumu açıklayacaktır

Back
X