- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 35
En iyisini yapmışın canım aynen bende çalışıyorum beşten sonra gitmek zorunda kalıyorum doktora, çünkü izin almak hiç kolay değil. inşallah bu ay olur canım da bizde hamileyim muayene var deyip gideriz doktoraAminn canım aminnn. Evet ben de öyle artık çok yıprandım. Eşim ara vermeyi bile teklif etti ama kabul etmedim. Bir an önce bu süreç bitsin istiyorum artık. Bir de çalışıyorum üç günde bir hastahaneye gidip gelmek beni çok yoruyor. İzin almak zor oluyor. Sonuçta bir ay değil kaç aydır uğraşıyoruz. Şimdi tatil diye ara vermeyrlim dedim.
Canım banada doktor ilk ay serophane vermişti, bende çok etki yaptı 12. gün 35 milime çıkardı sonra klomene geçtik o öyle yapmadıCanım ben birde adetimin ikincî günü bal tarçın çörekotu macununu yaptım.. Sabah akşam birer kaşık 3 gün boyunca güzel kullandım ama sonra düzensiz bir şekilde 6 günü doldurdum.. Birde benim doktorum sürekli böyle başlatıyor îlaçları bir gün iki bir gün üç tane îçtim ben 5 gün boyunca.. Serophene de kullandım klomen kadar etki yapmadı.. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah..
Canım ben birde adetimin ikincî günü bal tarçın çörekotu macununu yaptım.. Sabah akşam birer kaşık 3 gün boyunca güzel kullandım ama sonra düzensiz bir şekilde 6 günü doldurdum.. Birde benim doktorum sürekli böyle başlatıyor îlaçları bir gün iki bir gün üç tane îçtim ben 5 gün boyunca.. Serophene de kullandım klomen kadar etki yapmadı.. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah..
Amin canim insallahh bende incir kuru deniyorumm bakalim sonuc nasil olacakCanım ben birde adetimin ikincî günü bal tarçın çörekotu macununu yaptım.. Sabah akşam birer kaşık 3 gün boyunca güzel kullandım ama sonra düzensiz bir şekilde 6 günü doldurdum.. Birde benim doktorum sürekli böyle başlatıyor îlaçları bir gün iki bir gün üç tane îçtim ben 5 gün boyunca.. Serophene de kullandım klomen kadar etki yapmadı.. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah..
Ay inş inş ne güzel söyledin!!!En iyisini yapmışın canım aynen bende çalışıyorum beşten sonra gitmek zorunda kalıyorum doktora, çünkü izin almak hiç kolay değil. inşallah bu ay olur canım da bizde hamileyim muayene var deyip gideriz doktora
İncir küre dikkat et. Bikdipim kadarıyla incir kürü yumurta büyürüyor. Benim klomenle 2 yumurtam oluşuyordu. Doktor incir kürü yaparsan o sayı artalir hiperstimulasyon olabilir dedi. Yada fazladan 12-15 mm atası yumurta olur küçük oldğu için çatlamaz kiste dönüşürAmin canim insallahh bende incir kuru deniyorumm bakalim sonuc nasil olacak
Allah Allah ya :/ her bünye de farklı etki yapıyo demek ki.. Bu ay klome nasıl oldu peki iyi sonuç aldın mı?? Birde çatlatmaa iğnesi kullandın mı klomenden sonraCanım banada doktor ilk ay serophane vermişti, bende çok etki yaptı 12. gün 35 milime çıkardı sonra klomene geçtik o öyle yapmadı
Ben 3 ay klomen kullandim catlatma ignesi de vuruldum her seferinde. Sabah aksam birer hap. Ilk ay 1 2. Ve 3. Ay ikiser yumosum olustu. Ama sonuc alamadik. yumurtalarim guzel gelisti catladi da ama sonuc negatif. Cuma gunu asilama yapilacak. Yumurtaliklarin klomene tepki veriyorsa yumurtalarin olusuo buyuyorsa incir kure dikkat et.Allah Allah ya :/ her bünye de farklı etki yapıyo demek ki.. Bu ay klome nasıl oldu peki iyi sonuç aldın mı?? Birde çatlatmaa iğnesi kullandın mı klomenden sonra
merhaba canim. Ilk basta aglama sakin ol. Olabilrcek bir durum. Klomen dozu dusuk gelmis olabilir. Duohaston adet sokturucu. Doktor gelecek ay daha yuksek doz klomen Verir. Ayrica bu topikte arkadaslar var doktora gittikletinde yumurta gelismedi denildi ama sonradan buyuyup gelismis. Hatta hamile olanlar bilr var.Bayanlar lütfen cevap Yazın moralim çok bozuk beş gün klomen kullanıp bugün doktora gittim gelişen yumurta görülmüyor dedi duphaston verdi bunu iç adetin beşinci günü tekrar gel dedi sürekli ağlamak istiyorum benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşım varsa lutfen beni bilgilendirsin rica ediyorum
O zaman birakayim canim ben onuu bitane yum var onada bisi olmasin mazallahİncir küre dikkat et. Bikdipim kadarıyla incir kürü yumurta büyürüyor. Benim klomenle 2 yumurtam oluşuyordu. Doktor incir kürü yaparsan o sayı artalir hiperstimulasyon olabilir dedi. Yada fazladan 12-15 mm atası yumurta olur küçük oldğu için çatlamaz kiste dönüşür
Çok sağol canımMer
merhaba canim. Ilk basta aglama sakin ol. Olabilrcek bir durum. Klomen dozu dusuk gelmis olabilir. Duohaston adet sokturucu. Doktor gelecek ay daha yuksek doz klomen Verir. Ayrica bu topikte arkadaslar var doktora gittikletinde yumurta gelismedi denildi ama sonradan buyuyup gelismis. Hatta hamile olanlar bilr var.
Bayanlar lütfen cevap Yazın moralim çok bozuk beş gün klomen kullanıp bugün doktora gittim gelişen yumurta görülmüyor dedi duphaston verdi bunu iç adetin beşinci günü tekrar gel dedi sürekli ağlamak istiyorum benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşım varsa lutfen beni bilgilendirsin rica ediyorum
Adetimin besinci gunu basladim Beş gün kullandım altinci gün gittimcanım ilaç bittikten kaç gün sonra gittin kontrole?
Adetimin besinci gunu basladim Beş gün kullandım altinci gün gittim
Ama doktorum çağırmadi ne yapsam bilemiyorum bende bide pko var o yüzden mi çağırmadi acabacanım benim hemen büyüyecek die bişey yok ,bende 12gün gittiğimde yumoşlarım ancak 7-8mm idi ama 16 günde 18mm olmuştu
3-4 gün sonra tekrar git kontrole ,herkesin yumurtası ilacın hemen bitiminde büyüyecek diye bi kural yok :)
Ama doktorum çağırmadi ne yapsam bilemiyorum bende bide pko var o yüzden mi çağırmadi acaba
Canim ben giresunda oturuyorum fazla doktor tercih hakkım yok bu doktoru da yakınlarının tavsiyesiyle buldum kendiliğinden gitsem birsey der mi acaba ne yapsam bilemedim şimdi bana bi akıl ver canım yacanım çağırması gerekiyor ,benim doktorum adetin 26. - 27.gününe kadar kontrol edior , istersen doktorunu değiştirebilirsin
benim ilk doktorumda çağırmamıştı ,ben değiştirdim
Canim ben giresunda oturuyorum fazla doktor tercih hakkım yok bu doktoru da yakınlarının tavsiyesiyle buldum kendiliğinden gitsem birsey der mi acaba ne yapsam bilemedim şimdi bana bi akıl ver canım ya
Senin dediğin gibi yapayım hatta bir arkadaşımla konuştum onda da aynı olmuş aklıma takıldı o yuzden geldim derim çok sağol canım benim bu arada sende Bebis var mıbence cuma günü bi git ,tekrar baksın ,kontrole gelmek istediğini belirt
kovacak değil ya , muayene edecek mecbuuuuuuuuurrrr
Senin dediğin gibi yapayım hatta bir arkadaşımla konuştum onda da aynı olmuş aklıma takıldı o yuzden geldim derim çok sağol canım benim bu arada sende Bebis var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?