Günaydın kızlar,
3 aylık başarısız klomen tedavisinden sonra doktorum hsg icin yönlendirmişti. Bu negatifler beni oldukça etkilediği icin bende ara vermiştim. Gecen ay 17 Aralık'ta regl olmuştum. Her ay 2 gun önce olurum. Yani bu ayin 15inde olmam gerekiyordu fakat ben hala regl olmadım. Perşembe Günü'nden beri kasık bel ve Göğüs ağrılarım devam ediyor ancak kanamam hala yok. 2 gun önce pembe bi Sıvı geldi. Onun dışında hala birsey yok. Ergenlikte çıkarmadığım sivilceleri çıkardım son 2 haftadır. Bhcg baktirmaya korkuyorum. Beklemedeyim. Dua edin lütfen
Selam kizlar bende bu ay klomen kullandm klomende 2.ayim polikistk owerim war adetlerm.hep duzensiz yumrtalarm buyumuyodu.bu ay buyums bitane yumrta 22mm olms catlatma ignesi wuruldm bgn igneden sonraki 15.gunum 11.gun test yaptrdm kan 1.32 cikti o yuzden pek umudum kalmadi bu aydan acaba erken yaptrms olablrmiym gec dollenme olablrmi adetik gelck gbi kasiklarm agriyo sivilce oldu yuzm bnm gbi erken testte olumsuz dha sora olumlu cewap alan yokmuuu
kızlarr selamm klomen kullandım bende bu gün 12. günüm doktora gittim bir tane 13mm yum var dedi cuma tekrar gel dedi 13 çok küçük değilmi sizce acaba 3 günde büyür mü 17mm üstüne cıkarsa iğne vericem dedi
Hadi yaa oyle mi ben kendimi o sekilde motive ediyodumcanım çatlatma iğnesi olunca geç döllenme ihtimali sanırım zor ,yinede bekle ,bi kaç güne net sonuç alırsın
Agzindan bal damliyo canimmtatlım yumurta günde ortalama 2mm büyür yani 3 gün sonra 13mm olan yumoşun 18 mm çok rahat olur
Hadi yaa oyle mi ben kendimi o sekilde motive ediyodumcumaya kdr beklicem test yapcam bakalm insllah hayrli hberler alirm .eger tutmadysa adetim gelirmi bnm adette duzensz ignenin etkisiyle tutmazsa hemen gelirmi ki
Test yapti eşim canım bişey cikmadi normal dedi doktor. Canım takma kafana bak benim arkadaşim var eşinde sorun vardi doktor anca aşılama dedi ama bunlar yaptirmadilar pahalı geldi ama ikinci yılında kız bişey yapmadan hamile kaldı çok şaşırdılar. Nasip oldu mu hiç merak etme olur canım sen stres yapmaAmiin canım amiin. Ben de senin gibi düşünüyorum. Hayırlısı inş yolumuz tüo bebeğe gitmez. Eşin test yaptırdı mı? Bizim şöyle bir olay oldu eşim 2 farklı hastahanede yaptırdı. İkisi de medikal park. Ve ikisinde farklı sonuçlar çıktı. Şimdi hangisine güvenelim bilmiyoruz. İkinci hastahanedrki sonuçlar birazcık kötü. Doktor aşılama için engel değil dedi. Ama ne biliyim. Taktım birazcık. Bir de şöyle bir şey duydum bazı hadtahaneler bilerek düşğk gösteriyor değerkeri.
Benim 12.günde biri 19.8 mm diğeri 22 mm îki yumurtam oluşmuş.. Çatlatma iğesine gerek duymadı doktorum..şimdi beklemedeyim.. Adetime 8 gün var ve göğüslerim çok ağrıyo birde ara ara kasık ağrısı çekiyorum.. İnşallah tutunmuştur bebeğim.. Rabbim yardımcımız olsun..sağol canım benimm teşekkür ederim cevabın içinnn
ilaçtan başka bişi yaptın mı canım birde herkese aynı dozda vermiyormuş sanırım bana sabah akşam 1 demişti oda anca bu kadar yapmışBenim 12.günde biri 19.8 mm diğeri 22 mm îki yumurtam oluşmuş.. Çatlatma iğesine gerek duymadı doktorum..şimdi beklemedeyim.. Adetime 8 gün var ve göğüslerim çok ağrıyo birde ara ara kasık ağrısı çekiyorum.. İnşallah tutunmuştur bebeğim.. Rabbim yardımcımız olsun..
Ins bizim de kismetimizin sirasi geldi. Sen simdi ne kullaniyorsun? Basladin mi? Yoksa daha dolma mi hsgden sonraki ay?Test yapti eşim canım bişey cikmadi normal dedi doktor. Canım takma kafana bak benim arkadaşim var eşinde sorun vardi doktor anca aşılama dedi ama bunlar yaptirmadilar pahalı geldi ama ikinci yılında kız bişey yapmadan hamile kaldı çok şaşırdılar. Nasip oldu mu hiç merak etme olur canım sen stres yapma
Doldu canım bu ay klomene basladim dün iğnemi vuruldum bekliycem bakalım adeti. senin cuma günü mu aşılaman olucak olduktan sonra anlat bana nasil yapıldığınıIns bizim de kismetimizin sirasi geldi. Sen simdi ne kullaniyorsun? Basladin mi? Yoksa daha dolma mi hsgden sonraki ay?
Ay inş aşılamaya ihtiyacın kalmaz da bu ay olur. Tamam canım anlatırım. Ben aşılamayı klomenle istiyordum ama doktor kabul etmedi ipne verdi. Klomenle aşılama yapılmaz dedi. Eski doktorum 3. Ayda klomenle aşılama yapacaktı ben vazgçtim. Yeni doktoruma bunu diyince güldü. Doktorların 100de 90 yapmaz bunu dedi. Aşışamanın iğneyle yapılması daha uygun dedi. Başarılı olmanın şansı çok daha yüksekmiş daha kakiteli yumurtalar oluşuyor ayrıca dozu değiltirebiliyorlar. İlk iğnemi adetimin 2. Günü vuruldum yarın 9. Gün muhmelen sabah son iğnemi vuracağım akşam da çatlatma iğnesi olacağım. Yalnız bu iğneler çok pahallı. Normalde bir ayda iki kutu kullanılıyormuş bana 1 kutu yetti. Sgk varsa rapor çıkartıyorlar. Raporun şartları var ama şartlarını ben bilmiyorum. hastahanedr kendileri hallettiler bize sormadan. Sigortasız kutusu 350 Tl. Sigortayka ise 3 kutu almak zorundasın artık overtille. Raporlu olduğu için toplam 352 tl tuttu. Ne kadar sigortasızdan uygun olsa da küçük bir miktar değil sonuçta. Aşılama yapacaksan düşün klomenli mi iğneli mi istiyorsun diye. Ama tüp bebeği 2 tane iğneli aşılamadan sonra yapıyorlar ancak. Ayrıca canım aşılamaya geçmen gerekirse ki inş gerek kalmaz eşin bir daha test yaptırsın farklı bir yerde. Çünkü biz ağustosta yaptırdığımıza sonuçlar çok çok iyidi. Senin de yumurtaların oluşup çatlıyor çünkü. Hsgn de temiz çıktı çok şükür. İnş bu ay bebişin olur.Doldu canım bu ay klomene basladim dün iğnemi vuruldum bekliycem bakalım adeti. senin cuma günü mu aşılaman olucak olduktan sonra anlat bana nasil yapıldığını
Kusura bakma telefondan hızlı yazıyordum bi sürü hata var.Doldu canım bu ay klomene basladim dün iğnemi vuruldum bekliycem bakalım adeti. senin cuma günü mu aşılaman olucak olduktan sonra anlat bana nasil yapıldığını
Önemli değil canım :) eşim dört beş kere yaptirdi test canım iki ay oldu en son yaptirdigi normal cikti. Insallah aşılamaya gerek kalmaz ama bu ay olmazsa öbür ay aşılama düşünüyorum çünkü tüp bebek yaptırmak istiyorum. Dedigin gibi iki tane aşılama olmak gerekmis. Canım aşılama icin 352 nin içinde hepsi mi var doktor o gün bize 800 1000 tl gibi bi fiyat verdi pahalı geldi bizeKusura bakma telefondan hızlı yazıyordum bi sürü hata var.
Oh çok şükür. Buna sevindim. 350 tl sadece ilaçlar canım. Evet aşılama pahallı. Biz özele gidiyoruz. Devlette ne kadar bilmiyorum. Bize ilaç hariç bütün kontroller+aşılama 1100tl dediler. Genel olarak hastahanelerde dediğin gibi 800-1000 tl arası turuyor. Artı ilaçlar. Fiyatlar gerçekten bir noktada bizi aşmaya başlıyor artık. Umarım ilk aşılama tutar da 2. Gerek kalmaz yoksa çok zor. Tüp bebek de 5000 dediler artı ilaçlar. İlaçlar yaklaşık olarak 2000 tutuyormus. Toplam 7000-7500 tlymiş.Önemli değil canım :) eşim dört beş kere yaptirdi test canım iki ay oldu en son yaptirdigi normal cikti. Insallah aşılamaya gerek kalmaz ama bu ay olmazsa öbür ay aşılama düşünüyorum çünkü tüp bebek yaptırmak istiyorum. Dedigin gibi iki tane aşılama olmak gerekmis. Canım aşılama icin 352 nin içinde hepsi mi var doktor o gün bize 800 1000 tl gibi bi fiyat verdi pahalı geldi bize
Inşallah bu ay tutar canım güzel haberler verirsin bize. İnsan hem ruhen hem de maddi olarak yoruluyor canım Rabbim yardim etsin bizlere en kisa zamanda doldursun inşallah kucaklarimiziOh çok şükür. Buna sevindim. 350 tl sadece ilaçlar canım. Evet aşılama pahallı. Biz özele gidiyoruz. Devlette ne kadar bilmiyorum. Bize ilaç hariç bütün kontroller+aşılama 1100tl dediler. Genel olarak hastahanelerde dediğin gibi 800-1000 tl arası turuyor. Artı ilaçlar. Fiyatlar gerçekten bir noktada bizi aşmaya başlıyor artık. Umarım ilk aşılama tutar da 2. Gerek kalmaz yoksa çok zor. Tüp bebek de 5000 dediler artı ilaçlar. İlaçlar yaklaşık olarak 2000 tutuyormus. Toplam 7000-7500 tlymiş.
Aminn canım aminnn. Evet ben de öyle artık çok yıprandım. Eşim ara vermeyi bile teklif etti ama kabul etmedim. Bir an önce bu süreç bitsin istiyorum artık. Bir de çalışıyorum üç günde bir hastahaneye gidip gelmek beni çok yoruyor. İzin almak zor oluyor. Sonuçta bir ay değil kaç aydır uğraşıyoruz. Şimdi tatil diye ara vermeyrlim dedim.Inşallah bu ay tutar canım güzel haberler verirsin bize. İnsan hem ruhen hem de maddi olarak yoruluyor canım Rabbim yardim etsin bizlere en kisa zamanda doldursun inşallah kucaklarimizi
Canım ben birde adetimin ikincî günü bal tarçın çörekotu macununu yaptım.. Sabah akşam birer kaşık 3 gün boyunca güzel kullandım ama sonra düzensiz bir şekilde 6 günü doldurdum.. Birde benim doktorum sürekli böyle başlatıyor îlaçları bir gün iki bir gün üç tane îçtim ben 5 gün boyunca.. Serophene de kullandım klomen kadar etki yapmadı.. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah..ilaçtan başka bişi yaptın mı canım birde herkese aynı dozda vermiyormuş sanırım bana sabah akşam 1 demişti oda anca bu kadar yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?