selammm ben kontrole hapı kullandıktan snra 2 kez gittim sol tarafta bir yumurtam gelişti en son kontrolumde yumurta yok ovulasyon gerceklesmiş dedi.. gecen ay bugun regli günümdü çok heycanlıyım regli belirtilerim durdu bugun sadece akıntım var açık renkte inş. hamileyimdir ewde test yapmak istemiorum çıkmaz çünkü beklicem ayın 23 ne kadar kan testi yaptırcam eğer kırmızılar gelmezse tabi .. Allah ım inş. bebek yoldadır :)
Kizlarrr mutlu haber alan varmi bn hala regli olmadm :s
Kizlar bişey sorcam az önce doktordan geldik yumurtam 17 milim olmuş doktor catlatma ignesi vurdu . Hastaneden çıkınca eşim daha erken degil mi iki gün sonra gelseydik dedi ama igne olmustum aklima takildi sizce doktor erken mi vurdu igneyi yoksa normal mi boyutu
Aynen canim herhalde 36 saat sonra catladigini düşünerek bir iki milim daha büyür o ara diye düşündü. Neyse bakalım nasip17mm iyi tatlım ama azcık daha büyüyebilirdi belki , doktorun iğneyi verdiyse vardır bi bildiği
Ben de canım bu ay olmazsa öbür ay aşılama yaptirmayi düşünüyorum aşılama nasil oluyor canım ağrı oluyor mu biliyor musunGrcen ay bana da 17 de Vurdu. Catkayana kadar 20yi bulur dedi. Hatta boyle olunca tam 36 saat snra catliyor. Daha buyuk olunca daha erken catlayabiliyor. Ben de bugun doktora gittim. Bu ay farkli doktora gittik. Klomeni ignelere degistirdi. Carsamba yine kontrolum var. Muhtemelen cuma gunu asilama olacak.
Doktor korkma bir sey yok dedi. Ama anladigim kadariyla hsgye benziyor. Sadece ilac yerine sperm veriyorlar. Ve hsg kadar agrili degilBen de canım bu ay olmazsa öbür ay aşılama yaptirmayi düşünüyorum aşılama nasil oluyor canım ağrı oluyor mu biliyor musun
Anladım canım bebiş için katlancaz artık , ben bu aydan sonra iki kere aşılama yapıp tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum bi sorunum yok ama olmayınca olmuyor nasip herşeyDoktor korkma bir sey yok dedi. Ama anladigim kadariyla hsgye benziyor. Sadece ilac yerine sperm veriyorlar. Ve hsg kadar agrili degil
Amiin canım amiin. Ben de senin gibi düşünüyorum. Hayırlısı inş yolumuz tüo bebeğe gitmez. Eşin test yaptırdı mı? Bizim şöyle bir olay oldu eşim 2 farklı hastahanede yaptırdı. İkisi de medikal park. Ve ikisinde farklı sonuçlar çıktı. Şimdi hangisine güvenelim bilmiyoruz. İkinci hastahanedrki sonuçlar birazcık kötü. Doktor aşılama için engel değil dedi. Ama ne biliyim. Taktım birazcık. Bir de şöyle bir şey duydum bazı hadtahaneler bilerek düşğk gösteriyor değerkeri.Anladım canım bebiş için katlancaz artık , ben bu aydan sonra iki kere aşılama yapıp tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum bi sorunum yok ama olmayınca olmuyor nasip herşeyinşallah güzel haber vermek bizede nasip olur canım
benim de 11. günde 13.5 mm vardı 13. günde 16.5 olmuştu büyür senindekızlarr selamm klomen kullandım bende bu gün 12. günüm doktora gittim bir tane 13mm yum var dedi cuma tekrar gel dedi 13 çok küçük değilmi sizce acaba 3 günde büyür mü 17mm üstüne cıkarsa iğne vericem dedi
sağol canım benimm teşekkür ederim cevabın içinnnbenim de 11. günde 13.5 mm vardı 13. günde 16.5 olmuştu büyür seninde
rica ederim ne demek :)sağol canım benimm teşekkür ederim cevabın içinnn
Grcen ay bana da 17 de Vurdu. Catkayana kadar 20yi bulur dedi. Hatta boyle olunca tam 36 saat snra catliyor. Daha buyuk olunca daha erken catlayabiliyor. Ben de bugun doktora gittim. Bu ay farkli doktora gittik. Klomeni ignelere degistirdi. Carsamba yine kontrolum var. Muhtemelen cuma gunu asilama olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?