Klomen kullananlar

inşAllah canım ,Rabbim gönlüne göre versiiin

Kizlar bişey sorcam az önce doktordan geldik yumurtam 17 milim olmuş doktor catlatma ignesi vurdu . Hastaneden çıkınca eşim daha erken degil mi iki gün sonra gelseydik dedi ama igne olmustum aklima takildi sizce doktor erken mi vurdu igneyi yoksa normal mi boyutu

17mm iyi tatlım ama azcık daha büyüyebilirdi belki , doktorun iğneyi verdiyse vardır bi bildiği

Grcen ay bana da 17 de Vurdu. Catkayana kadar 20yi bulur dedi. Hatta boyle olunca tam 36 saat snra catliyor. Daha buyuk olunca daha erken catlayabiliyor. Ben de bugun doktora gittim. Bu ay farkli doktora gittik. Klomeni ignelere degistirdi. Carsamba yine kontrolum var. Muhtemelen cuma gunu asilama olacak.

Ben de canım bu ay olmazsa öbür ay aşılama yaptirmayi düşünüyorum aşılama nasil oluyor canım ağrı oluyor mu biliyor musun

Günaydın kızlar,
3 aylık başarısız klomen tedavisinden sonra doktorum hsg icin yönlendirmişti. Bu negatifler beni oldukça etkilediği icin bende ara vermiştim. Gecen ay 17 Aralık'ta regl olmuştum. Her ay 2 gun önce olurum. Yani bu ayin 15inde olmam gerekiyordu fakat ben hala regl olmadım. Perşembe Günü'nden beri kasık bel ve Göğüs ağrılarım devam ediyor ancak kanamam hala yok. 2 gun önce pembe bi Sıvı geldi. Onun dışında hala birsey yok. Ergenlikte çıkarmadığım sivilceleri çıkardım son 2 haftadır. Bhcg baktirmaya korkuyorum. Beklemedeyim. Dua edin lütfen

Ben de canım bu ay olmazsa öbür ay aşılama yaptirmayi düşünüyorum aşılama nasil oluyor canım ağrı oluyor mu biliyor musun
Doktor korkma bir sey yok dedi. Ama anladigim kadariyla hsgye benziyor. Sadece ilac yerine sperm veriyorlar. Ve hsg kadar agrili degil

Doktor korkma bir sey yok dedi. Ama anladigim kadariyla hsgye benziyor. Sadece ilac yerine sperm veriyorlar. Ve hsg kadar agrili degil
Anladım canım bebiş için katlancaz artık , ben bu aydan sonra iki kere aşılama yapıp tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum bi sorunum yok ama olmayınca olmuyor nasip herşey inşallah güzel haber vermek bizede nasip olur canım

Selam kizlar bende bu ay klomen kullandm klomende 2.ayim polikistk owerim war adetlerm.hep duzensiz yumrtalarm buyumuyodu.bu ay buyums bitane yumrta 22mm olms catlatma ignesi wuruldm bgn igneden sonraki 15.gunum 11.gun test yaptrdm kan 1.32 cikti o yuzden pek umudum kalmadi bu aydan acaba erken yaptrms olablrmiym gec dollenme olablrmi adetik gelck gbi kasiklarm agriyo sivilce oldu yuzm bnm gbi erken testte olumsuz dha sora olumlu cewap alan yokmuuu

kızlarr selamm klomen kullandım bende bu gün 12. günüm doktora gittim bir tane 13mm yum var dedi cuma tekrar gel dedi 13 çok küçük değilmi sizce acaba 3 günde büyür mü 17mm üstüne cıkarsa iğne vericem dedi

kızlarrr klomen kullanıpda sonuç alamayanlar yumurtalık büyümüyor ise doktorunuz femera hapini hatırlatın lütfennn benim hiç olşmuyordu ve ilk denememde 5 adet femera 5 adet klomen kullandım 3 tane yumurtam oluştu ilk seferde . çatlama iğnemi vuruldum 7 . günüm bu gün ve beklyorum Rabbim hayırlısı ile sonuçlandırsın inşallahhhh

Amiin canım amiin. Ben de senin gibi düşünüyorum. Hayırlısı inş yolumuz tüo bebeğe gitmez. Eşin test yaptırdı mı? Bizim şöyle bir olay oldu eşim 2 farklı hastahanede yaptırdı. İkisi de medikal park. Ve ikisinde farklı sonuçlar çıktı. Şimdi hangisine güvenelim bilmiyoruz. İkinci hastahanedrki sonuçlar birazcık kötü. Doktor aşılama için engel değil dedi. Ama ne biliyim. Taktım birazcık. Bir de şöyle bir şey duydum bazı hadtahaneler bilerek düşğk gösteriyor değerkeri.

benim de 11. günde 13.5 mm vardı 13. günde 16.5 olmuştu büyür seninde

hayırlısı olsun canım inşAllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…