Klomen kullananlar

kırmızı ile yazdıklarım fera21 den alıntı

Evet tatlım bm 6 haftalık hamileyim banada çatlatacak kadar buyumemis dedi doktor ve iğne yapmadı aradan iki yada üç hafta geçti aşırı kasik ve bel ağrısı şikayeti ile gittim sağda bir yumurtan gelişmiş 20 mm hemen iğne ol dedi oldum . Sonra gün aşırı ilişki :) umudum yoktu doğrusu ilk kin ağzım kurudu. Ve dediğim gibi göğüsteki belirtiler ve akıntı arttı artık iç camasirimi değil pantolonumu islatiyodu o derece bence bi doktora görün hemen böyle evde için içini yemesin

Dogru söylüyorsun canım Allah hepimize bu zorlu yolda sabır versin birgün olacak ama bakalım ne zaman Rabbim hayirlisini versin desteğini içinde teşekkür ederim sikintimi paylaştın biriyle konuşmasam bunalıma girecektim

Allah Allah ya :/ her bünye de farklı etki yapıyo demek ki.. Bu ay klome nasıl oldu peki iyi sonuç aldın mı?? Birde çatlatmaa iğnesi kullandın mı klomenden sonra
Evet canım igne vuruldum pazartesi geçen ayda klomen kullandim ve igne vuruldum. Bakalim beklemedeyim canım

Canim üzülme sakin bende bu ay klomen kullandim beşinci gün bitti doktora muayeneye gittim hiç büyüyen yok dedi o kadar uzulup agladim ki iki gün sonra tekrar gittim 12 milim olmuş dedi cok sevindim ve 17 milim olunca ignemi vuruldum. Üzülme iki gün sonra yine git kontroler

Senin adına çok sevindim canım inşallah bu ay istediğin sonucu alırsın Allah izin verirse eşimin izinde Gidecem hayırlısı olur inşallah arkadaşım

sıkıntı etme canım ,paylaş derdini ,hepimiz anı dertten muzdaribiz ,damdam düşeni ancak damdan düşen anlar

Adetimin besinci gunu basladim Beş gün kullandım altinci gün gittim
canım doktorum bana 5 gün kullan adetin 3.günü başla ve adetle beraber 11.gün gel bakalım dedi bu ay.erken gitmiş olabilir misin aceba belki sonradan oluşacaktır. bana 11.gün gel dedi doktorum.

canım doktorum bana 5 gün kullan adetin 3.günü başla ve adetle beraber 11.gün gel bakalım dedi bu ay.erken gitmiş olabilir misin aceba belki sonradan oluşacaktır. bana 11.gün gel dedi doktorum.
Zaten adetinin beşinci gününden itibaren kullanmaya başladığına göre 5 gün sonrası 10-11 güne denk geliyo yani.. :) erken gitmiş olmuyo.. Bende adetimin 5.günü başladım kullanmaya ve 12. günü gittim kontrole.. güzel cevap aldık ilaçlardan ama çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorum sizin yumoşların durumu nedir?

Adetime bir hafta kadar var içim içimi yiyo.. acaba çatlamış mıdır tutunmuş mudur kahverengi akıntım olmuş gece implantasyon mudur offf offff.. Sorular sorularrrr.. Göğüslerim de kocaman oldular zaten çokta ağrıyorlar.. İlk klomen mucizemi bana nasip ettirmek için bir yolmuydu yoksa.. Rabbim dualarımızı kabul etsin bizi annelik duygusundan mahrum etmesin inşallah..

Benim gittiğimde adetin onbirinci, günü Oluyodu canım yumurta görmedi iki gün sonra tekrar gitmek için aradım doktorum izne ayrılıyormus canım sıkıldı ama bunda da bir hayır vardır diyorum önümüzdeki ay yine aynı tedaviyi yapcak o zaman peşine duserim sık sık kontrole giderim artık Allahtan hayırlısı ni diliyorum hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…