Maalesef cnm. Cuma gunu asilama yapilacak.Çok sağol canımAllah razi olsun senden kimse cvp yazmiyor içime şu serptin klomen 50 mg idi günde üç kez kullandım inşallah senin dediğin gibi olur sende bebek var mı?
İnşallah bu sefer tutar sende Bebis ini kucağına alırsın Rabbim kimseyi evlat ile sinamasin evlendikten sonra bunu daha iyi anladım inşallah birgün dualarımizi yaşarken buluruz kendimiziMaalesef cnm. Cuma gunu asilama yapilacak.
Dogru söylüyorsun canım Allah hepimize bu zorlu yolda sabır versin birgün olacak ama bakalım ne zaman Rabbim hayirlisini versin desteğini içinde teşekkür ederim sikintimi paylaştın biriyle konuşmasam bunalıma girecektimbiz pkoluyuz gülüm bizim yumoşların ne zaman büyüyeceği meçhul
burdafera21 adlı bi arkadaşımız var ,onun ki 3. haftada büyümüş ,şimdi hamile ,geçmiş safalara göz atarsan görevbilirsin :)
Evet canım igne vuruldum pazartesi geçen ayda klomen kullandim ve igne vuruldum. Bakalim beklemedeyim canımAllah Allah ya :/ her bünye de farklı etki yapıyo demek ki.. Bu ay klome nasıl oldu peki iyi sonuç aldın mı?? Birde çatlatmaa iğnesi kullandın mı klomenden sonra
Canim üzülme sakin bende bu ay klomen kullandim beşinci gün bitti doktora muayeneye gittim hiç büyüyen yok dedi o kadar uzulup agladim ki iki gün sonra tekrar gittim 12 milim olmuş dedi cok sevindim ve 17 milim olunca ignemi vuruldum. Üzülme iki gün sonra yine git kontrolerBayanlar lütfen cevap Yazın moralim çok bozuk beş gün klomen kullanıp bugün doktora gittim gelişen yumurta görülmüyor dedi duphaston verdi bunu iç adetin beşinci günü tekrar gel dedi sürekli ağlamak istiyorum benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşım varsa lutfen beni bilgilendirsin rica ediyorum
Amiiiin Amiiin cnm hepimiz ins.İnşallah bu sefer tutar sende Bebis ini kucağına alırsın Rabbim kimseyi evlat ile sinamasin evlendikten sonra bunu daha iyi anladım inşallah birgün dualarımizi yaşarken buluruz kendimizi
Senin adına çok sevindim canım inşallah bu ay istediğin sonucu alırsın Allah izin verirse eşimin izinde Gidecem hayırlısı olur inşallah arkadaşımCanim üzülme sakin bende bu ay klomen kullandim beşinci gün bitti doktora muayeneye gittim hiç büyüyen yok dedi o kadar uzulup agladim ki iki gün sonra tekrar gittim 12 milim olmuş dedi cok sevindim ve 17 milim olunca ignemi vuruldum. Üzülme iki gün sonra yine git kontroler
Amin canımSenin adına çok sevindim canım inşallah bu ay istediğin sonucu alırsın Allah izin verirse eşimin izinde Gidecem hayırlısı olur inşallah arkadaşım
Merhaba bende 3 gun once doktor a gittim ve bana klomen verdi adetim in 4. Günü baslayacakmisim 5 günlük bi ilacmis hem sabah hem akşam iciliyormus ilaç bittikten 2 gün sonra da tekrar gideceğim nasipse kontrole
Dogru söylüyorsun canım Allah hepimize bu zorlu yolda sabır versin birgün olacak ama bakalım ne zaman Rabbim hayirlisini versin desteğini içinde teşekkür ederim sikintimi paylaştın biriyle konuşmasam bunalıma girecektim
ee kızlar nasılsınız:??
kızlarrrr zaman geçmez oldu beklemek zormuşşş
iyi diyelm iyi olsun , sen nassın canımm ?
canım doktorum bana 5 gün kullan adetin 3.günü başla ve adetle beraber 11.gün gel bakalım dedi bu ay.erken gitmiş olabilir misin aceba belki sonradan oluşacaktır. bana 11.gün gel dedi doktorum.Adetimin besinci gunu basladim Beş gün kullandım altinci gün gittim
Zaten adetinin beşinci gününden itibaren kullanmaya başladığına göre 5 gün sonrası 10-11 güne denk geliyo yani.. :) erken gitmiş olmuyo.. Bende adetimin 5.günü başladım kullanmaya ve 12. günü gittim kontrole.. güzel cevap aldık ilaçlardan ama çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorumcanım doktorum bana 5 gün kullan adetin 3.günü başla ve adetle beraber 11.gün gel bakalım dedi bu ay.erken gitmiş olabilir misin aceba belki sonradan oluşacaktır. bana 11.gün gel dedi doktorum.
Benim gittiğimde adetin onbirinci, günü Oluyodu canım yumurta görmedi iki gün sonra tekrar gitmek için aradım doktorum izne ayrılıyormus canım sıkıldı ama bunda da bir hayır vardır diyorum önümüzdeki ay yine aynı tedaviyi yapcak o zaman peşine duserim sık sık kontrole giderim artık Allahtan hayırlısı ni diliyorum hepimiz içincanım doktorum bana 5 gün kullan adetin 3.günü başla ve adetle beraber 11.gün gel bakalım dedi bu ay.erken gitmiş olabilir misin aceba belki sonradan oluşacaktır. bana 11.gün gel dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?