Klomen kullananlar

canım benim ,yerleşme kanaması için sanki erken gibi geldi bana
Yumurtam 12.gün çatladı canım.. Üzerine sayınca denk geliyo yerleşmesi.. Zaten 6-8 gün arasında yerleşir diye internetten okudum çıkta umurlanmak istemiyorum zaten sivilceler sinyal verdi.. Göğüslerim çok fena şiş ağrıyı damarlar falan belli birde sırt ağrım felaket.. Arada kasığıma iğne batar gibi ağrı giriyor.. Pazartesi'ye kadar beklicem bakalım.. :) hayırlısı inşallah..

inşAllah gönlünden geçen hakkında hayırlı olur canımm ,güzel haberlerini bekliyoruzz

kızlllaarr bu ne sessizlikkkk ,nerdesiniiizzz

Burdayim canim. Dun asilamam yapildi. Uzaniyorum iki gundur. Doktor 2-3 gun yat dedi. Ondan snra da agir is yapma, agir kaldirma, spor yapma, kendini yorma, stres yaoma dedi. Ben de iste bol bol yatiyorum. Dua et kuzum tutsun.
Inşallah tutar canım nasil gecti agri falan olmadı dimi aşılama yapilirken

Inşallah tutar canım nasil gecti agri falan olmadı dimi aşılama yapilirken
3 dakikalik islem. Birazcik agridi, mikrop kapmasin dye ilac suruyorlar o Yakti. Bir de aletleri yerlestirirken pek hos olmuyor agridan ote nahos hissettik kendimi yoksa 3 dkkda bitiyor. Sonra 20 dkk yatirdilat beni. Igneleme gibi biseyler oldu. Ilac yapiyormus. Icim sismis gibi hep hisettm hep uzanmak istedim belim duz olsun diye. Sanki icimde balon sismis gibi. . Bir de sonra az bir sey sancim oldu. Hafif adet sancisi gibi. Bugun arada bir devam ediyor.

Inşallah tutar canim. Kaç ay klomen kullandin benim daha ikinci kullanisim erken mi aşılama için

Burdayim canim. Dun asilamam yapildi. Uzaniyorum iki gundur. Doktor 2-3 gun yat dedi. Ondan snra da agir is yapma, agir kaldirma, spor yapma, kendini yorma, stres yaoma dedi. Ben de iste bol bol yatiyorum. Dua et kuzum tutsun.

inşAllah meleğin seninledir Deryacım ,dualarımdasın

Ben 3 ay klomen kullandim canim. 2. Den snra bize asilama teklif ettiler ama biz kabul etmedik. 3. Den snra asilamaya gectik
Anladim canım bizede ilk klomenden sonra teklif ettiler biz kabul etmedik inşallah tutar canım güzel haberler verirsin bizlere umut olursun

Anladim canım bizede ilk klomenden sonra teklif ettiler biz kabul etmedik inşallah tutar canım güzel haberler verirsin bizlere umut olursun
Ins kuzum ins ins en yakin zanda bebislerimize kavusuruz. Peki size neden hemen asilama teklif ettiler? Esinde hic sikinti yok diyorsun.

Ins kuzum ins ins en yakin zanda bebislerimize kavusuruz. Peki size neden hemen asilama teklif ettiler? Esinde hic sikinti yok diyorsun.
Biz biraz acele ediyoruz da ondan canim iki yil olacak evleneli artik bi bebisimiz olsun istiyoruz. hele eşim bi bebek görüp sevdiginde inan tüp bebek bile düşünüyorum walla. Hayırlısı olsun bakalim

ablalarım ben bu ay kullandım klomen 2 tane dominant yumurtam varmıs en buyu yumurtam 26mm en kucuk 13 mm 6-7 tane var bu aralıkta. çatlatma ıgnemı vurdurdum ama ilişki de canım coook yanıyor ılk defa böyle oldu bu ılaç yuzunden mı sızde de böyle oldu mu

Biz
Biz biraz acele ediyoruz da ondan canim iki yil olacak evleneli artik bi bebisimiz olsun istiyoruz. hele eşim bi bebek görüp sevdiginde inan tüp bebek bile düşünüyorum walla. Hayırlısı olsun bakalim
bizim de durum ayni canim. Bir bucuk senedir evliyiz artik bir an once olsun istiyoruz. Ins bu ay asilamam tutar da melegime kavusurum. Cok korkuyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…