- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 35
Inşallah tutar canım . bende çok korkuyorum anne olamamaktan o guzel duyguyu yaşayamamaktan Rabbim herkese nasip etsin inşallahBiz
bizim de durum ayni canim. Bir bucuk senedir evliyiz artik bir an once olsun istiyoruz. Ins bu ay asilamam tutar da melegime kavusurum. Cok korkuyorum artik.
AminnnInşallah tutar canım . bende çok korkuyorum anne olamamaktan o guzel duyguyu yaşayamamaktan Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Amiiin canım amiiinInşallah tutar canım . bende çok korkuyorum anne olamamaktan o guzel duyguyu yaşayamamaktan Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Canımmm mide yanması,sabah bulantısı,bazı yemek isimlerini duymak bile istememek... Geç başlayan gebelik şikayetleriyle cebelleşip duruyorum.sen nasılsın,napıyosun canım ???badeeeeemmmm hamilelik nasıl gidiyor :):)
Oklanı al da börek fln yap bizeeeekızlarım naberr ? nerelerdesinizz ? iyice boşladınız haa topici , bak oklama alacam ona göreee
Oklanı al da börek fln yap bizeeee
ayyy canimmm iyi nolsun bu ay 2. Klomeni kullandim gecen cuma catlama ignesi oldum bekleyisteyim insallah gelir melegimde annesini sevindirirkızlarım naberr ? nerelerdesinizz ? iyice boşladınız haa topici , bak oklama alacam ona göreee
ayyy canimmm iyi nolsun bu ay 2. Klomeni kullandim gecen cuma catlama ignesi oldum bekleyisteyim insallah gelir melegimde annesini sevindirir
Yaaaa her dk bişey aşerdiğimden oluyor bunlar işteseni varyaa yiyerimm yiyeriiimm ,kızzz benim yyyyyyyyyy harfim zor basıyo ,pcyi ilk aldığım günden beri bu şekilde
ama sen yoklama değilde oklava istersen o ayrıııııı
insallahh canim uyaa insallah Allah bu ay dualarimi kabul eder insallahhhcanııımmm inşAllah Rabbim gönlüne göre verir
Yaaaa her dk bişey aşerdiğimden oluyor bunlar işte
Artık posta mosta istemiyoruuuuuuumm sen gelicensen istediklerini söyle gülüü ,ben burdan postalarım
Artık posta mosta istemiyoruuuuuuumm sen gelicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?