Klomen kullananlar

Çok geçmiş olsun canım,keşke dr a sorsaydın,progesteron vermiş miydi ??

kızlar bişey soracam klomen kullandıktan kaç ay sonra hamile kaldınız ben bu ay yeni kullanacam daha kullanmadımama kaç ayda tutuyor hemen sonuç alan varmı

hakkında hayırlısı olsun canımmm

Kizlar merhaba bisi sorcam bu ay ilk defa klomen kullandim pkoluyum bu gun iki defa buyuk bi sanci girdi sag kasigima cok siddetliydi biri oksururken biride oturdugum yerden kalkerken sizce normal mii korktum acikcasi

canlarım size güzel haberler vermek isterdim ama nasip olmadı ,bu ay yumuoşlarım 13. güne kadar hiç büyümemişti ama 16. günde gittiğimde 18mm olmuştu birisi ,doktorum hemen çatlatalım dedi. 13 ocakta çatlatma iğnemi oldum ve sonrasında çalışmalar oldu. buraya yazmadım çünkü yazınca daha fazla stres oluyordum , bir de o aralar müdür yardımcılığı görevine başlayınca başımı kaşıyacak vaktim olmadı .

26 ocakta ilk kan tahlilimi verdim ,sonuç 6.88 çıktı ,bugüne kadar hep 0.100 den küçük çıktığı için inanılmaz heyecanlandım ,doktorum gebelik var gibi perşembe bi daha bakalım dedi ,perşembe sonucum 16.33 çıktı aslında gerektiği gibi katlamıştı ama hala düşüktü .doktorum gebeliğin başladığını söyledi sonuç pozitifti ama net olarak sevinemedik ,progestan yazdı kanaman olursa başla dedi.

aslında en başından beri biliyordum bebişimin benimle olduğunu ,elimi sağ kasığıma koyup çok konuştum onunla ...

15 tatil olmasına rağmen bebek var diye gitmedim ,perşembe eşimi yolladım memlekete . bende pazartesiyi iple çekmeye başladım , ama dün gece mutfakta iken içimden bişeyler kaydııı ,gitti , hemen lavaboya koştum ,kanamam hafiften başlamıştı ,hemen ilacımı içtim ve yatağa girdim , göz yaşlarım sel oldu aktı , nasıl sabah oldu bilmiyorum ...

kanamam daha da arttı ,sabah duş aldım ,biraz kendime geldim , ama rüya artık benim için bitmişti ...

yarın sabah doktora gidecem , nasıl bi yol izleyeceğiz , ne yapacağız belli olacak , öğleden sonraya bilet aldım , bende gidecem memlekete .

ağladım hemde çoooook ama bi yandan şükrediyorum Allahıma ,demek ki hamile kalabiliyorum ,en azından bunu öğrenmiş oldum .

1.5 yılda yumurtalarım 2 kere büyüdü ilaçla ,2. sinde bunu yaşadım , ne diyeyim verende Rabbim alanda Rabbim ,bunda da vardır bi hayır ...

dinlediğiniz için çok sağolun kızlar ,başınızı ağrıttım , hakkınızı helal edin .

Insallah kotu bisi demez doktor cok gecmis olsun kanama devam ediyo mu acile flan gitseydinn

Insallah kotu bisi demez doktor cok gecmis olsun kanama devam ediyo mu acile flan gitseydinn

kanama yoğun bi şekilde devam ediyo canım , acile gittim ,doktorum il dışına çıkmıştı perşembe günü , ebe ile görüştüm , kanama varsa düşük başlamıştır dedi , yarın sabaha herşey netleşecek ,hep hayırlısını diledim ,demek ki kısmetimzde bu varmış ...

Canin sagolsun canim cok uzuldum ama asla umutsuzluga kapilma

Canin sagolsun canim cok uzuldum ama asla umutsuzluga kapilma

ben aslında hep umutluydum hala da umutluyum demek isterim ama gittiğine eminim diyebilirim ,yine de Rabbim bilir , yarına herşey netleşir ...

Kizlar merhaba bisi sorcam bu ay ilk defa klomen kullandim pkoluyum bu gun iki defa buyuk bi sanci girdi sag kasigima cok siddetliydi biri oksururken biride oturdugum yerden kalkerken sizce normal mii korktum acikcasi

senin klomen bitti mi ?

Kizlar ilk klomen denemem 5gun kullandim.yarin 12.gunum kontrole gidecegim.insallah yum oluşmuştur. Sag yum da agri oluyor . oksururken oturup kalkarken bir doluluk hissi var sag kasigimda.ovu testim hala tam koyulasmadi da. Yarin aksam olsun ve bir an once doktoruma gideyimmm güzel haberler alayım dua edin bana canlarim.

canım sıkıntı etme , yarın büyümemiş olsa bile sonrasında büyür , inşAllah güzel sonuçlarla dönersin ...

Ins canm ins yarin büyümüş olur.bir daha doktora gitme durumum sıkıntılı calistigimdan dolayi.

Allah buyuk canimm yarin ola hayrola.
24. Gunum bu gun cnm bat 6 subat

aynen canım ,yarın ola hayrola ..

canım hamilelik belirtisi arayınca herşeyi gebeliğe yoruyoruz malesef , o yüzden kendini dinleme zaten bi değişiklik olursa net olarak hissedeceksin

benim sağ kasığımda ,belimde çok ağrım oldu ,şuan bile hala ağrım devam ediyor...

sana tavsiyem bat geçmeden test yapma hatta bat 2-3 gün geçsin öyle yap

Oyle yapicam canimm 3 tane testim var bosa kullanmak istemiyorum zatenn hastayim cok oksuruyorumm oksurunce bu gun cok feci kilitlendi bende korktumm pko car ama adet hep duzenli o yuzden 6sini kesin beklicemm

Oyle yapicam canimm 3 tane testim var bosa kullanmak istemiyorum zatenn hastayim cok oksuruyorumm oksurunce bu gun cok feci kilitlendi bende korktumm pko car ama adet hep duzenli o yuzden 6sini kesin beklicemm

yok kuzum öksürükten falan bişi olmaz, biraz dikkatli ol ,ağır falan kaldırım ,ağır iş yapma ,inşAllah emeklerinin karşılığını alırsın tatlımm

benimde pko var ama ilaç içmeden hiç adet olamıyorum , ilaç içmeden yumoşlar büyümüyor , pko kişiden kişiye değişiklik gösteriyor ..

Canim yaaa adet olanamak da zorr cok sukur hep gununde oluyorum ama benimde yumurtalar buyumuyo iCimi rahatlattin cok sagoll

canim ya cok uzuldum yaaa insallahhh daha sagliklilari gelecek bitanem insallahh sen icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…