Klomen kullananlar

Canim yaaa adet olanamak da zorr cok sukur hep gununde oluyorum ama benimde yumurtalar buyumuyo iCimi rahatlattin cok sagoll

ben adet olmak için bile bi dünya ilaç içiyorum ,benim yumoşlar bile direnemeyip büyüyorlarsa seninkiler hayli hayli büyürler , içini ferah tut

canim ya cok uzuldum yaaa insallahhh daha sagliklilari gelecek bitanem insallahh sen icini ferah tut

bende üzülüyorum aklımdan atmak istiyorum ama kanama devam ettikçe malesef yapamıyorum , eşim yanımda olsa belki bu kadar zorlanmazdım ama yok malesef ...

içim rahat tatlım , hamile kalabildiğimi öğrendim , demek ki üzerine çalışsak yapacaz bu işi

Rabbim hepimizin kucaklarını tez zamanda doldursun inşAllah canımmmm :)

Tabikide oda buyuk bir umut her serde bir hayir vardir bak bir dahaki ay gelir insallah hemen git esinin yanina kuzum birbirinize sarilip destek olun ve ara vermek yokk umutsuzluk hic yok :)

Tabikide oda buyuk bir umut her serde bir hayir vardir bak bir dahaki ay gelir insallah hemen git esinin yanina kuzum birbirinize sarilip destek olun ve ara vermek yokk umutsuzluk hic yok :)

yarın öğlene bileti ayırttım ,doktorum ne derse ona göre hareket edecez .

ümitsizlik yookk canım benimm , umut var umutttt

Dünden beri göğüslerim agrimaya başladı canım ama adet göstergesi de olabilir ondan çok da umutlanmak istemiyorum sende var mi belirti
Ayni canim benimde adet olcam gibi hissediyorum dun kasigim cok batti degisik olarak o kadar.

Canimm naptinnn ?

Kizlar ilk klomen denememdi bugün doktora gittim en büyügü 24mm 4tane yum olusmus.catlatma ignesi verdi hemen vurdurdum.yyarinda calismalara baslayacagiz hadi bismillah:)

benim de ikinci kullanisim canım peki igne oldun mu yoksa kendiliginden catladi mi seninki
Benimki kendiliginden catladi canim doktor 15. Gun gel demisti ben 14 . Gun aksam hissettim catladiginikasik agrim pembe lekelenmem oldu dedim kesin catladi ertesi gun gittim doktor da aynini dedi sen igne mi vurundun cnm?

Benimki kendiliginden catladi canim doktor 15. Gun gel demisti ben 14 . Gun aksam hissettim catladiginikasik agrim pembe lekelenmem oldu dedim kesin catladi ertesi gun gittim doktor da aynini dedi sen igne mi vurundun cnm?
Evet canım iğne vuruldum bugün vurulalı 16. gün oluyor sabah belim çok ağrıdı galiba adet olcam inşallah olmayız da bebişlerimiz gelir. ben haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım canım sen ne yapmayı düşünüyon test yapcan mı

Evet canım iğne vuruldum bugün vurulalı 16. gün oluyor sabah belim çok ağrıdı galiba adet olcam inşallah olmayız da bebişlerimiz gelir. ben haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım canım sen ne yapmayı düşünüyon test yapcan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…