- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 35
Benim de bat 7 canım bende bekliyorum bakalım dört gözle inşallah gelir bebislerimizOyle yapicam canimm 3 tane testim var bosa kullanmak istemiyorum zatenn hastayim cok oksuruyorumm oksurunce bu gun cok feci kilitlendi bende korktumm pko car ama adet hep duzenli o yuzden 6sini kesin beklicemm
Insallah canim ya valla sende var mi bi belirti sanci flannBenim de bat 7 canım bende bekliyorum bakalım dört gözle inşallah gelir bebislerimiz
Canim yaaa adet olanamak da zorr cok sukur hep gununde oluyorum ama benimde yumurtalar buyumuyo iCimi rahatlattin cok sagoll
canim ya cok uzuldum yaaa insallahhh daha sagliklilari gelecek bitanem insallahh sen icini ferah tut
ben adet olmak için bile bi dünya ilaç içiyorum ,benim yumoşlar bile direnemeyip büyüyorlarsa seninkiler hayli hayli büyürler , içini ferah tut
bende üzülüyorum aklımdan atmak istiyorum ama kanama devam ettikçe malesef yapamıyorum , eşim yanımda olsa belki bu kadar zorlanmazdım ama yok malesef ...
içim rahat tatlım , hamile kalabildiğimi öğrendim , demek ki üzerine çalışsak yapacaz bu işi
Rabbim hepimizin kucaklarını tez zamanda doldursun inşAllah canımmmm :)
Tabikide oda buyuk bir umut her serde bir hayir vardir bak bir dahaki ay gelir insallah hemen git esinin yanina kuzum birbirinize sarilip destek olun ve ara vermek yokk umutsuzluk hic yok :)
Dünden beri göğüslerim agrimaya başladı canım ama adet göstergesi de olabilir ondan çok da umutlanmak istemiyorum sende var mi belirtiInsallah canim ya valla sende var mi bi belirti sanci flann
Ayni canim benimde adet olcam gibi hissediyorum dun kasigim cok batti degisik olarak o kadar.Dünden beri göğüslerim agrimaya başladı canım ama adet göstergesi de olabilir ondan çok da umutlanmak istemiyorum sende var mi belirti
Ay hadi inşallah olur bu ay canım sen klomen kullandin mi bu ayAnammm ayni gun ayni seylerrr :)) benim goguslerde dun hafiften sizlamaya basladi
Canımmm mide yanması,sabah bulantısı,bazı yemek isimlerini duymak bile istememek... Geç başlayan gebelik şikayetleriyle cebelleşip duruyorum.sen nasılsın,napıyosun canım ???
Evet cnm ilk defa kullandimAy hadi inşallah olur bu ay canım sen klomen kullandin mi bu ay
Canimm naptinnn ?yok kuzum öksürükten falan bişi olmaz, biraz dikkatli ol ,ağır falan kaldırım ,ağır iş yapma ,inşAllah emeklerinin karşılığını alırsın tatlımm
benimde pko var ama ilaç içmeden hiç adet olamıyorum , ilaç içmeden yumoşlar büyümüyor , pko kişiden kişiye değişiklik gösteriyor ..
benim de ikinci kullanisim canım peki igne oldun mu yoksa kendiliginden catladi mi seninkiEvet cnm ilk defa kullandim
Gozun aydin canimm gunde kac tane aldiin ilactannKizlar ilk klomen denememdi bugün doktora gittim en büyügü 24mm 4tane yum olusmus.catlatma ignesi verdi hemen vurdurdum.yyarinda calismalara baslayacagiz hadi bismillah:)
Benimki kendiliginden catladi canim doktor 15. Gun gel demisti ben 14 . Gun aksam hissettim catladiginikasik agrim pembe lekelenmem oldu dedim kesin catladi ertesi gun gittim doktor da aynini dedi sen igne mi vurundun cnm?benim de ikinci kullanisim canım peki igne oldun mu yoksa kendiliginden catladi mi seninki
Evet canım iğne vuruldum bugün vurulalı 16. gün oluyor sabah belim çok ağrıdı galiba adet olcamBenimki kendiliginden catladi canim doktor 15. Gun gel demisti ben 14 . Gun aksam hissettim catladiginikasik agrim pembe lekelenmem oldu dedim kesin catladi ertesi gun gittim doktor da aynini dedi sen igne mi vurundun cnm?
Evet canım iğne vuruldum bugün vurulalı 16. gün oluyor sabah belim çok ağrıdı galiba adet olcamBenimki kendiliginden catladi canim doktor 15. Gun gel demisti ben 14 . Gun aksam hissettim catladiginikasik agrim pembe lekelenmem oldu dedim kesin catladi ertesi gun gittim doktor da aynini dedi sen igne mi vurundun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?