Klomen kullananlar

bir de ocağımıza incir ağacı dikecez haaaa bu gidişleeeee

yaptım bende şimdi .bırakıyım mı içmeyı sence yumurtlama dönemındeyım pazar son gun .içmeyi kesıyım mı havucta kattım catlasın dıye tabı buyuduyse :)

yaptım bende şimdi .bırakıyım mı içmeyı sence yumurtlama dönemındeyım pazar son gun .içmeyi kesıyım mı havucta kattım catlasın dıye tabı buyuduyse :)

havucu en başından beri mi koydun canım ? keşke yumurtalar büyüdükten sonra koysaydın . neyse büyüdülerse çatlarlar inşAllahhh , hadi bakalıımmmm

:))))ben de soğan :)

yok havucu 4 gundur koyuyom. bu gun son ıcım dımı

bi yumurta takibine gitsen iyi olur Seyhancım , büyümüşse çatlamicak gibiyse çatlatırlar

ama bu şekilde deneyeyim dersen sen bilirsin canımm

Merhaba Kızlar :) ben bugün ilk klonemimi içtim yalnız o ne acı bir şey öyle yandım resmen sizde mi öyle oldunuz içim kalktı

evet canım dun gıttım baktı hıc yumurta yok,,, dedı p.tesı bırde gel bakalım dedı belkı senın yumurtaların gec olusuyordur dedı :S
İnşallah öyledir ve pazartesi büyümüş olur,sinir bozucu bi durum bu olumsuz haber alma

Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…