yaptım bende şimdi .bırakıyım mı içmeyı sence yumurtlama dönemındeyım pazar son gun .içmeyi kesıyım mı havucta kattım catlasın dıye tabı buyuduyse :)
:))))ben de soğan :)insallh allahtan ümit kesilmez keske 2 tane olsa hakkaten :).bizde bu ay klomensız denıyoz kasımda 3 cıkarcak.bakalım şans belkı klomensız buyurdu şansa hamile kaluruh :) anam bir cocuk yapmaz burnumuzdan geldi.incir suyu içe içe bi hal oldum incir koycam cocugun adını artık :)
yok havucu 4 gundur koyuyom. bu gun son ıcım dımı
Afiyet şifa olsun,kırmızıları görürsem bende başlayacağım da yookk gelmiyor :)Merhaba Kızlar :) ben bugün ilk klonemimi içtim yalnız o ne acı bir şey öyle yandım resmen sizde mi öyle oldunuz içim kalktı
Afiyet şifa olsun,kırmızıları görürsem bende başlayacağım da yookk gelmiyor :)
Büyümedi mi ?? Kontrole gittin dimibıttı ama buyumude
Merhaba Kızlar :) ben bugün ilk klonemimi içtim yalnız o ne acı bir şey öyle yandım resmen sizde mi öyle oldunuz içim kalktı
Büyümedi mi ?? Kontrole gittin dimi
İnşallah öyledir ve pazartesi büyümüş olur,sinir bozucu bi durum bu olumsuz haber almaevet canım dun gıttım baktı hıc yumurta yok,,, dedı p.tesı bırde gel bakalım dedı belkı senın yumurtaların gec olusuyordur dedı :S
Slm canm nbr ???slm kızlar
İnşallah öyledir ve pazartesi büyümüş olur,sinir bozucu bi durum bu olumsuz haber alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?