Ayy çok saol canım yaa ne güzel bilgiler vermişsin öyle inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine :) canım aslında kaç gün kullanacağımı söylemedi sadece yarın başlayacam ilaca 7 kasımda kontrol edecek büyümüş mü diye bende daha ilacı almadım o yüzden acaba ilaç o gün bitecek ondan mı o gün çağırdı diye düşünmüştüm :)
reca ederim , ne demekk
hmm o halde 5 gün içeceksin canım
benimde arın son gün,pazartesi gidecem kontrole ,zaten bittikten 2-3 gün sonra çağırıyorlar.
inşAllah hepimizi tez zamanda kavuşuruz cücüşlerimizee
İnşallahhh canım yaa o zaman ben seni takip edicem inşallah rabbim çabalarının karşılığını bir an önce verir baya uğraşmışsın cidden..ben daha yeniyim ama seni çok iyi anlayabiliyorum :)
canım bende son 1 yıldır araştırıyorum bu işleri , gerçek anlamada daha 1 kere büyütük ,çatlattık
Allahım hepimizin çabalarını sonuçsuz bırakmasın canımm :) :) :)
arkadaşlar 24 ünde cuma günü çatlama iğnemi oldum öncesinde klomen kullandım iğneden sonra iki gün ağrım olmadı sonrasında şiddetli kasık ve bel ağrısı yaşadım şimdide aralıklı bir şekilde ağrılarım gelip gidiyor sizde de böylemi oldu yoksa ağrınız devam ediyor mu karışık işler ya düşün düşün her şeyden nem kapar olduk
Aminnn canımm ben paylaşırım o zaman buradan gelişmeleri çok saol yardımların için dualarımda olacaksın :)
canımm inş hepimize rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versincanım iğneden sonra ağrı olması normal , benim ağrım adet olana kadar devam etmişti , hatta adetim bile çok sancılı oldu
azıcık sık dişini,geçeceek bunlar
inşAllah güzel haberlerini alırıızzz :) :)
Topiğimizin yardımcıı meleği :)canım ben 1 ile başladım ilk ay , 2,3 die giderek arttı ama büyümedi yumoşlar , geçen ay 4 klomenle birlikte incir kürü yaptım , bi tane 20.5 mm yumurtam oldu , bu ay yine 4 klomene devam ,tabi incir kürünede
doktorun sana gerektiğinde dozu arttıracaktır ,sen merak etme
buarada klomen 5 gün içiliyor tatlım ,7 gün değil ,ama doktor ne dediyse ona uy tatlım
birde doktorun yumurta takibi için randevu vermedimi ? takip yapmicakmı ?
benim yarın 5. gün , pazartesi randevum var.
içini ferah tut canım , stres yapma ,sormak istediğin bişeyler varsa cevaplayabilirim :)
Aminnnnn,cümlemize inşallaaahhİnşallahhh canım yaa o zaman ben seni takip edicem inşallah rabbim çabalarının karşılığını bir an önce verir baya uğraşmışsın cidden..ben daha yeniyim ama seni çok iyi anlayabiliyorum :)
Klomen bitti mikızlaar bugun adetın 13 gunundeyım hıc yumurtam olusmamıs klomen kullandım bu normalmı sızce ne zmn olusması gerekıo pekı
kızlaar bugun adetın 13 gunundeyım hıc yumurtam olusmamıs klomen kullandım bu normalmı sızce ne zmn olusması gerekıo pekı
slmhatunlar nabersınız :)
ay sevındım vallahı :) hadı bakalım ınsallh bu ay bebeiş veya bebişler olur :)
insallh allahtan ümit kesilmez keske 2 tane olsa hakkaten :).bizde bu ay klomensız denıyoz kasımda 3 cıkarcak.bakalım şans belkı klomensız buyurdu şansa hamile kaluruh :) anam bir cocuk yapmaz burnumuzdan geldi.incir suyu içe içe bi hal oldum incir koycam cocugun adını artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?