Klomen kullananlar

reca ederim , ne demekk
hmm o halde 5 gün içeceksin canım

benimde arın son gün,pazartesi gidecem kontrole ,zaten bittikten 2-3 gün sonra çağırıyorlar.

inşAllah hepimizi tez zamanda kavuşuruz cücüşlerimizee

İnşallahhh canım yaa o zaman ben seni takip edicem inşallah rabbim çabalarının karşılığını bir an önce verir baya uğraşmışsın cidden..ben daha yeniyim ama seni çok iyi anlayabiliyorum :)

İnşallahhh canım yaa o zaman ben seni takip edicem inşallah rabbim çabalarının karşılığını bir an önce verir baya uğraşmışsın cidden..ben daha yeniyim ama seni çok iyi anlayabiliyorum :)

canım bende son 1 yıldır araştırıyorum bu işleri , gerçek anlamada daha 1 kere büyütük ,çatlattık

Allahım hepimizin çabalarını sonuçsuz bırakmasın canımm :) :) :)

canım bende son 1 yıldır araştırıyorum bu işleri , gerçek anlamada daha 1 kere büyütük ,çatlattık

Allahım hepimizin çabalarını sonuçsuz bırakmasın canımm :) :) :)

Aminnn canımm ben paylaşırım o zaman buradan gelişmeleri çok saol yardımların için dualarımda olacaksın :)

arkadaşlar 24 ünde cuma günü çatlama iğnemi oldum öncesinde klomen kullandım iğneden sonra iki gün ağrım olmadı sonrasında şiddetli kasık ve bel ağrısı yaşadım şimdide aralıklı bir şekilde ağrılarım gelip gidiyor sizde de böylemi oldu yoksa ağrınız devam ediyor mu karışık işler ya düşün düşün her şeyden nem kapar olduk

canım iğneden sonra ağrı olması normal , benim ağrım adet olana kadar devam etmişti , hatta adetim bile çok sancılı oldu
azıcık sık dişini,geçeceek bunlar
inşAllah güzel haberlerini alırıızzz :) :)

canımm inş hepimize rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin

Topiğimizin yardımcıı meleği :)

Aminnnnn,cümlemize inşallaaahh

kızlaar bugun adetın 13 gunundeyım hıc yumurtam olusmamıs klomen kullandım bu normalmı sızce ne zmn olusması gerekıo pekı

kızlaar bugun adetın 13 gunundeyım hıc yumurtam olusmamıs klomen kullandım bu normalmı sızce ne zmn olusması gerekıo pekı

canım bende 3 ay bunu yaşadım , klomene rağmen büyümedi yumoşlar , doktorun dozu arttıracaktır zannımca

insallh allahtan ümit kesilmez keske 2 tane olsa hakkaten :).bizde bu ay klomensız denıyoz kasımda 3 cıkarcak.bakalım şans belkı klomensız buyurdu şansa hamile kaluruh :) anam bir cocuk yapmaz burnumuzdan geldi.incir suyu içe içe bi hal oldum incir koycam cocugun adını artık :)

inşAllah canımmmm :) :)

he yavvv incir kuşu olduk resmen , ama ben bıkmadım yani severek içiyorum, alışkanlık yaptı akşamdan hazırlıyom , sabah dikiyom tepemeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…