Klomen kullananlar

Kızlar ya bişey soracağım,benim şu yaşımz kadr bütün adet dönemlerim hep göğüslerde ağrıyla başlayıp bitmiştir ve tek belirtim de oydu,soğan kürü uygulamıştım bu ay,o kür sonrası belirti falan da kalmadı,bu gün adet günüm ama hiçbir belirti yok,soğan kürü nasıl bi etki yaptı yaa,normal olan bu mu acaba,yoksa anormale mi çevirdi çözemedim

canım inşAllah cücüş vardır , içimden geçen bu ,Rabbim hakkında hayırlısını versiinnn :) :)

bekleyelim ve göreliimm ....

canım inşAllah cücüş vardır , içimden geçen bu ,Rabbim hakkında hayırlısını versiinnn :) :)

bekleyelim ve göreliimm ....
Yok be bitanem benim adetler hep düzensiz,doktor geçen muayene de etti,yumurta büyümüyor dedi,adet göreceksin,sonrasında klomene başlarsın dedi,ona rağmen olursa MUCİZEEEE derim

Yok be bitanem benim adetler hep düzensiz,doktor geçen muayene de etti,yumurta büyümüyor dedi,adet göreceksin,sonrasında klomene başlarsın dedi,ona rağmen olursa MUCİZEEEE derim

anladım kuzumm , hayırlısı diyelim , en hayırlısı ollsuunn :) :)

Güüüaannnyyydddddııııııınnnnnn

Rabbim şu resimdeki melekten hepimize nasip etsin inşAllahhhhh

Merhaba kızlar bugün doktora gittim bana da klomen verdi aslında daha 3 aydır korunmuyorum ama psikolojik olarak çok istediğim için doktor başlayalım dedi..ben sormayı unutmuşum da günde iki tane alacakmışım aç karına mı alınıyor bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

canım sabah - akşam tok karnına alacaksın birer tane

ben günde 4 içiyorum sabah 2 , akşam 2 olmak üzere :)

canım sabah - akşam tok karnına alacaksın birer tane

ben günde 4 içiyorum sabah 2 , akşam 2 olmak üzere :)

Canım çok teşekkürler cevabın için 7 gün kullanacak mışım sizinde mi öyle? bide bana daha yeni başlattığı için günde iki tane alacaksın dedi aşamaları falan mı var yani 4 tane alınca daha çabuk mu büyüyor? Kusura bakma bu konuda çok bilgisizim de bide burda klomenle ilgili olumsuz şeyler de görünce moralim bozuldu o yüzden klomenle ilgili tüm sayfaları strese girmemek için okumak istemedim

canım ben 1 ile başladım ilk ay , 2,3 die giderek arttı ama büyümedi yumoşlar , geçen ay 4 klomenle birlikte incir kürü yaptım , bi tane 20.5 mm yumurtam oldu , bu ay yine 4 klomene devam ,tabi incir kürünede

doktorun sana gerektiğinde dozu arttıracaktır ,sen merak etme
buarada klomen 5 gün içiliyor tatlım ,7 gün değil ,ama doktor ne dediyse ona uy tatlım
birde doktorun yumurta takibi için randevu vermedimi ? takip yapmicakmı ?
benim yarın 5. gün , pazartesi randevum var.

içini ferah tut canım , stres yapma ,sormak istediğin bişeyler varsa cevaplayabilirim :)

Ayy çok saol canım yaa ne güzel bilgiler vermişsin öyle inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine :) canım aslında kaç gün kullanacağımı söylemedi sadece yarın başlayacam ilaca 7 kasımda kontrol edecek büyümüş mü diye bende daha ilacı almadım o yüzden acaba ilaç o gün bitecek ondan mı o gün çağırdı diye düşünmüştüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…