Klomen kullananlar

canım sonucunu haber et çatlayıp çatlamadığını neden çağıradığını vs. bence doktorlar çatlıycağını tahmin ediyor o nedenle çağırmadı

Özel olacak ama sormalıyım arkadaşlar klomen de 5.günümdeyim yani ilaç bitti.doktor ilaç bittikten ertesi gün yani yarın ilişki önerdi. Ama eşim yarın iş dolayısıyla evde değil.sabah çok erken vakitte olsa ilişki sorun olur mu çünkü ilacı vücuta aldıktan 7-8 saat sonra ilişki olsa sıkıntı olur mu ki lütfen yardım

kızlar bana doktor klomen ve inofolic verdi ama ilişki günlerini yumurtlamadan 1 gün önce başlamak üzere yani 13. günümden 1 gün arayla 1 hafta önerdi. 13. günden önce demedi

Çatlama iğnesi ni biliyordum aama klomeni ilk defa duydum bugün gideceğim doktor a artık gerekeni söyler teşekkürler canım

merhaba arkadaşlar bende de pko var yumurtlıklarım tembelmiş yani bunu geçen ay doktora gittiğimde öğrendim doktor hiç yumurta oluşmamış dedi ve adetimin 3. günü klomene başlattı 9 gün sonra geri gel dedi gittim ve 16 ml civarlarında 3 tane yumurta oluşmuş 5 gün sonrada kullanmam için duphaston diye bir hap verdi .... bakalım sonunda ne olacak ...

benim 5. klomen kullanışım 5 tane yumurtalık oluştu bu ay artık hamile olmak istiyorum yumurtlama günündeyim hayırlısı....

arkadaşlar pazartesi adet olmam gerekiyordu olmadım. bu ay da klomen kullandım. adet günümde idrar testi yaptım negatif çıktık. bi de kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrım var. klomen adet gecikmesi yapar mı . hamile olabilir miyim

klomen kullanınca kist olayı olabiliyormuş ya....şimdi adet oldum ben ama acaba yine kist olmuş olabilir mi ....çatlama iğnesi vurulmamıştım

klomen kullanınca kist olayı olabiliyormuş ya....şimdi adet oldum ben ama acaba yine kist olmuş olabilir mi ....çatlama iğnesi vurulmamıştım

ben 3 defa kullandım
3 ünde de nur topu gibi kistlerim ve 6 kilom oldu.
lütfen dikkat edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…