anlamadım canım :)İnssss cnm insss
Haha yanlislik oldu yorum yanlis yere yaptim tel kazasi :)))anlamadım canım :)
:)Haha yanlislik oldu yorum yanlis yere yaptim tel kazasi :)))
Ben çekildim ama anestezili uyudum uyandım bitmişti sonrasında 1-2 gün hafif kanamam oldu o kadar başka bişi yokarkadaşlar bn hsg çekilmedim sizce gerek var mı. çekinen arkadaşlar var mı
benide çağırmadı canım devlet hastanesi benimkisi. ilişki günlerini söyledi adet olsanda günün geçsede gel dedi.kontrol,iğne vurma falan yok sadece klomenle inş.bizimde olur bebişler..Kizlar bn klomen kullandim ve dun bitti ama doktor tekrar kontrole cagrmadi beni
canım sonucunu haber et çatlayıp çatlamadığını neden çağıradığını vs. bence doktorlar çatlıycağını tahmin ediyor o nedenle çağırmadıkızlar ben klomen kullanıyorum ya 2-3 gündür yumurtalıklarımda hareketlenme vardı ovulasyon testi yapim dedeim böle cıktı ....daha cok erken ama acaba birden fazla mı yumurtladım da ilk yumurta catladı mı dersiniz çünkü doktor pazartesi gel dedi yumurtana bakalımEki Görüntüle 1514939
klomen kullanırken ovulasyon testleri doğru sonuç vermez canım ve çatlatma iğneside 14 gün sonraya kadar gebelik testlerinde yanlış sonuç verebiliyor. klomen kullanırken yumurta takibini 2 gün ara ile gidip usg ile doktora yaptırmak gerekiyor.Eki Görüntüle 1515907 buda bugün ku
Çatlama iğnesi ni biliyordum aama klomeni ilk defa duydum bugün gideceğim doktor a artık gerekeni söyler teşekkürler canımklomen kullanırken ovulasyon testleri doğru sonuç vermez canım ve çatlatma iğneside 14 gün sonraya kadar gebelik testlerinde yanlış sonuç verebiliyor. klomen kullanırken yumurta takibini 2 gün ara ile gidip usg ile doktora yaptırmak gerekiyor.
sadece klomen mi kullandınız .. başka kullandığınız hap olmadımı veya iğne felanbenim 5. klomen kullanışım 5 tane yumurtalık oluştu bu ay artık hamile olmak istiyorum yumurtlama günündeyim hayırlısı....
Hayır sadece klomen kullandım 5 gün sabah akşam ama kist olmuş olabilir yarın öğlen kontrole gidicem bakayım catladimisadece klomen mi kullandınız .. başka kullandığınız hap olmadımı veya iğne felan
klomen kullanınca kist olayı olabiliyormuş ya....şimdi adet oldum ben ama acaba yine kist olmuş olabilir mi ....çatlama iğnesi vurulmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?