Tamam balım güzel haberlerini bekliyorum,bilgilendr beni
:))))) ohhhh şifa olsun bebiş olsun arkadaşımaaa,kaç gbi gideceksin,bana haber ver tamam mıinşAllah canım benimm , o kadar ciğerim yandı incirimi içerken , işe yaramıştır inşAllahhhh
yarın oruç tutacam , jinekolojik muayeneden dolayı bozulmaz sanırım ama çatlatacak olursa o zaman bozulur , neyse hele bi yarın olsun daaa
buarada 2 gündür havuç ekliyorum incire , önceki günde suyunu sıktım içtiimm , bastım aminoasitleri taş gibiyiiiimmmm
:))))) ohhhh şifa olsun bebiş olsun arkadaşımaaa,kaç gbi gideceksin,bana haber ver tamam mı
osssuunn üleeenn ossuuunn
9.30 ile 11 arası dersim boş ama yarın pazartesi hastane çok yoğun oluyo , sıra bana gelmese bile sıramı almış olurum , öğleden sonra muayene olurum
haber veririm canım mutlakaa :)
Canım merhaba?
Nasıl geçti muayenen?
Ay aman yaaa sağlıklı olsun da çoğul olsun :)selam arkadaslar ben 2 aydır klomen kullanıyorum gunde 1 defa ılk ay 2 yumurtam olustu ancak gebelik olmadı.tekrar ıkıncı ay klomene basladım gunde 1 defa 12.gun gittiğimde 6 adet yumurtalığım oluşmuş 4 tanesi 20 mm 2 tanesi 18 mm capında doktorum coğul gebelik olabileceginden korunmamı söyledi napcagımızı bilmiyoruz.sonradan agrılarım kanamam olunca tekrar gittim biri kaybolmus dedi çatlamış o ıkı tanesi de 55 60 cm olmus :O Ben korunmadığımı söledim ama ben uyardım dedi acaba o catlayana spermcik gitmişmidir :/ adetim 15 ınde sıskınlıgım cok ara ara agrı oluyo puff kafam karısık yanihayırlısı herseyin
canım merhaba :)
daha büyümemiş keratalar , perşembe yine gel dedi
ba dem hayırlısı tabi ama komplikasyon olabiliiyomuş ohss gibi ihtimaller işte bakalım nolcak ilişkiyi 2 günde bi oldu ama korunmadım bakalım nolcak hayılısı 17 sinde belli olcak herşey.
plasure hiç sorma acayip nazlılar yumurta fazla olunca ağrı yapıo sanırım bkalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Nazlılarmış o zaman seninkilerbenimde bugün klomen de son günüm bende hiçbir etki yapmadı yani şu anlamda kasık ağrısı akıntı vb. şeyler ben en azından bi yan etkisi olur diye düşünmüştüm diğer konulardaki insanların yazdıklarını okuyunca ama bu benim açımdan daha iyi açıkcası zaten cuma kontrol var bakalım benimkiler ne alemde :)
evet canım yaa aynen öyle ,geçen ay 12.günde gittiğimdede büyümemişti ,15.günde büyümüştü ,çatlatmıştı doktor amca
perşembe 15. günüm inşAllah büyürler diye umuyorum :)
birde geçen ay inciri her sabah taze yapmıştım ,bu ay geceden yaptım sabah içtim , değişen bu oldu, acaba ondanmı büyümedi ...
kızlar pazar akşamından beri çook hastayım , feci bi grip oldumm , okula sürünerek gitmeye devam ediorum
sesim soluğum ondan çıkmıyo anlayacağınız
Merhabalar.. pkos hastasiyim. 8 sene once tedavi ile kizimi dunyaya getirdim. Yeniden bebek istedigimize karar verince ayni tedaviyi uyguladik. Klomen+glucophage.. bugun 4 hafta 6 gunluk hamis oldugumu ogrendim. Darisi diger bebek isteyen tum arkadaslarin basina insallah. Bu arada klomen ve glucophage i 2 ay kullandim.. ek olarak sadece bal + corekotu kuru yaptim. Hayit suyu ictim..
Öncelikle gecmis olsun canim grip cok fena bu aralar e tabi havalar dengesiz..bende klomen kullanirken kür kullanmanin cok iyi olmayacagini okumustum buralarda o yuzden incir yapcaktim vazgectim sen doktoruna sordunmu o bu konuda ne diyor?
sağolasın canım . ben klomeni tek olarak yani kür olmadanda 3 ay kullandım , 1 doz ,2 doz ve 3 doz olarak ama malesef hiç bir şekilde tepki vermedi yumurtalar klomene . geçen ay incirle yaptım o ay 20.5 mm oldu yani gayet güzel büyüdü :) :)
doktoruma söyledim ,azcık kızdı ama izin verdi
senin ilk klomen deneyiminmi olacak ? eğer öyle ise önce klomeni dene ,son çare kür ile desteklersin .
ama dediğim gibi geçen ay her sabah taze yaptım inciri ,bu ay akşamdan yapıp sabah içtim , tek fark bu :)
yarın gidecem bakalım ne dicek doktor amcaaa ???
Bize de haber verba dem hayırlısı tabi ama komplikasyon olabiliiyomuş ohss gibi ihtimaller işte bakalım nolcak ilişkiyi 2 günde bi oldu ama korunmadım bakalım nolcak hayılısı 17 sinde belli olcak herşey.
plasure hiç sorma acayip nazlılar yumurta fazla olunca ağrı yapıo sanırım bkalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?