ağrı sızı en başından beri var ama bi icraat yokk
sende çok ümitsiz olma ,çok fazla ümitte bağlama , Rabbim neylerse güzel eyleeerrr :) :)
Degerin dusuk olmasi normalmis adetim 15 Iinde ama defer artarsa gebeyim yoksa buyuyen yumurtalikla alakali yarin hersey netlesicek pek umudum yok herseyin hayirlisi. Ama sunu soyleyim bi sorununuz yoksa klomen kullanmayin bana 2 prof la gorustum ikiside kizdi ve gereksiz gordu hepimiz icin hayirlisi olsun insallahÇok düşük yaniihakkında hayırlısı olsun canım ya,inşallah değer artar da bu topikte ilk gebelik haberini almış oluruz,kapıyı da açmış olursun bize inşallah :) haberlerini bekliyoruz
Degerin dusuk olmasi normalmis adetim 15 Iinde ama defer artarsa gebeyim yoksa buyuyen yumurtalikla alakali yarin hersey netlesicek pek umudum yok herseyin hayirlisi. Ama sunu soyleyim bi sorununuz yoksa klomen kullanmayin bana 2 prof la gorustum ikiside kizdi ve gereksiz gordu hepimiz icin hayirlisi olsun insallah
Haklisin canim hepimizin bi zamani var bize tek gereken sey sabir
Degerin dusuk olmasi normalmis adetim 15 Iinde ama defer artarsa gebeyim yoksa buyuyen yumurtalikla alakali yarin hersey netlesicek pek umudum yok herseyin hayirlisi. Ama sunu soyleyim bi sorununuz yoksa klomen kullanmayin bana 2 prof la gorustum ikiside kizdi ve gereksiz gordu hepimiz icin hayirlisi olsun insallah
Tabiki herkeste ayni komplikasyon oluscak degil canim ama proflar bile kistleriniz veya bi sorununuz yoksa kullanmayin diyolar saglikli kisilerde bu sekilde gelisebiliyomus ben klomeni kullanmicam daha 2 ay ara vercez zaten kistlerin kaybolmasi icin sonra sadece catlatma ignesi dusunuyorum.insallah senin bu ay tutarda cnm klomene ihtiyacin olmazYa iste bu beni korkutuyor aslinda benim suan ihtiyacim yok sirf sabredemedigim icin basladim ama doktoruma buradaki insanlarin klomenle ilgili yasadigi sikintilari soyledigimde bi sorun olmaz dedi bende basladim bu ilk ayim tutmassa 3 ay kullanip kendi haline birakayim diodm ama simdi bunlari duyunca tedirgin oluyorum
Canim bugun doktora gittim degerim 13 e dusmus e2 hormonumda dusmus yumurtalardan dolayi e2 cikinca gebelik te cikmis haliyle dedi bu ay gebe gozukmuyosun yinede adetin gecikince gel dedi hayirlisi olsun bakalim sen naptin cnmcanım inşAllah hamilesindir , bi tek şu büyüyen yumurtalıklar aklıma takıldı ,sor bakayım diyecek
Tabiki herkeste ayni komplikasyon oluscak degil canim ama proflar bile kistleriniz veya bi sorununuz yoksa kullanmayin diyolar saglikli kisilerde bu sekilde gelisebiliyomus ben klomeni kullanmicam daha 2 ay ara vercez zaten kistlerin kaybolmasi icin sonra sadece catlatma ignesi dusunuyorum.insallah senin bu ay tutarda cnm klomene ihtiyacin olmaz
Canim bugun doktora gittim degerim 13 e dusmus e2 hormonumda dusmus yumurtalardan dolayi e2 cikinca gebelik te cikmis haliyle dedi bu ay gebe gozukmuyosun yinede adetin gecikince gel dedi hayirlisi olsun bakalim sen naptin cnm
Canim bugun doktora gittim degerim 13 e dusmus e2 hormonumda dusmus yumurtalardan dolayi e2 cikinca gebelik te cikmis haliyle dedi bu ay gebe gozukmuyosun yinede adetin gecikince gel dedi hayirlisi olsun bakalim sen naptin cnm
Evet canim oluyomus yumurtalara bakip Igne veriyolarmis olusumu normalse bunu ddoktorum soylefi bnim bi 5 sene once dusugum oldu sonra korundum aslinda korunmadigim kesik kesik duzenli iliskim peki olmadi acele ettim yani insallah hepimizin dilekleri saglikli bi sekilde olurDogru soyluosun canim ama kafam cok karisti cok ikilemdeyim agzindan bal damlamis insallah tutarda bende bunlarla kafami mesgul etmem :) bu arada klomen kullanmadan catlatma ignesi oluyormuki? Himm onu bilmiodum..peki ignenin zararlari yokmu? Yani proflar bunla ilgili bi yorum yapti mi sana?
Evet canim oluyomus yumurtalara bakip Igne veriyolarmis olusumu normalse bunu ddoktorum soylefi bnim bi 5 sene once dusugum oldu sonra korundum aslinda korunmadigim kesik kesik duzenli iliskim peki olmadi acele ettim yani insallah hepimizin dilekleri saglikli bi sekilde olur
hmmm , hayırlısı olsun canım bee , vardır elbet en doğru bi zaman :) :)
bende gittim bugün ,ine büyümemiş keratalar , dahada büyümüzler zati
pazartesi gel , ne yapacağımıza karar verelim dedi , artık klomen kullanmicam ,ilacım değişecek , ne dielim şu bebişler gelsinde ,sağlık olsuunn ....
Arkadaşlar, fikrinize ihtiyacım var. Bende hormonlar normal çıktı Sadece fsh 11. Miyom sorunsuz. Doktor klomen önerdi. Ayrıca bir de hsg filmi çektirelim diye beraber karar verdik. Bugün adetimin 5.günü. Hemen alacağım. Sabah akşam iki doz klomen. Yalnız korktum biraz. Doğal yolla bir ay denedik sadece. Yaştan dolayı bu yola giriyorum (yaş 38 nerdeyse!!! :)....) Klomenin tehlikesi var mıdır arkadaşlar? Diğer forumlara da bakıyorum ama emin olamadım. Sonuçta bende doğal ovülasyon oluyor. Bu sadece hamile kalma olasılığımı arttırmak için. Ne dersiniz? Doktoruma güveniyorum ama bir de iyi çalışan biyolojik sistemimizi batırmayalım. Acil fikir lütfen....
Plasure çok teşekkürler, biraz rahatlattın beni. Bir fenci olarak bayağı pimpirikliyim işte, halbuki maruz kaldığım kimyasalın haddi hesabı yok :) Benim bugün anestezili rahim filmi randevum var. Anestezi gerek değil dedi annem, o da vaktiyle olmuş ama şimdi bir de yolun başında travmatik bişile karşılaşmayayım dedim. Klomen kullananlarda ikiz ihtimali daha yüksek. Üçüz riski bile olabiliyormuş. Ama benim yaşımda böyle birşey olursa, mucize der kucak açarım hepsine :) Sadece komplikasyon riski olabilir ama o da her hamilelikte var napalım. Hayat risk...Bazı doktorlar önermiyorlar bazıları da öneriyorlar benimde bu konuda kafam karışık ama şuan gittiğim doktoruma güveniyorum..benimde hiçbir sorunum yok daha 3 ay denedik ama işte bünye sabırsız olunca doktor verdi bende rahime falan zarar verir mi sağlıklı olan bünyemi bozar mı falan diye endişeliyim açıkcası ama doktorum böyle bişi olmayacağını söyledi o yüzden güvenmekten başka şansım yok..bence sizin zamanı gelmiş daha fazla vakit kaybetmenin anlamı yok bence 3 ay kullanın olmuyorsa başka yollar düşünürsünüz bide şu açıdan bakın biyolojik sisteme çok zararlı olsa sağlıklı olan bi insan hiçbir doktorda vermez bence..ben bu şekilde düşünüp rahatlıyorum :)
Plasure çok teşekkürler, biraz rahatlattın beni. Bir fenci olarak bayağı pimpirikliyim işte, halbuki maruz kaldığım kimyasalın haddi hesabı yok :) Benim bugün anestezili rahim filmi randevum var. Anestezi gerek değil dedi annem, o da vaktiyle olmuş ama şimdi bir de yolun başında travmatik bişile karşılaşmayayım dedim. Klomen kullananlarda ikiz ihtimali daha yüksek. Üçüz riski bile olabiliyormuş. Ama benim yaşımda böyle birşey olursa, mucize der kucak açarım hepsine :) Sadece komplikasyon riski olabilir ama o da her hamilelikte var napalım. Hayat risk...
Slm arkadaslar nasilsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?