arkadaşlar benim bat 15 hatta doktorum adetin gec olur dedi eğer hamile degilsen ama kasıklarımda belimde göğüslerimde agrı var ve biraz kan geldi anlamadım bilginiz varmı
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,gözünüz aydın,darısı başımıza inşallah,bugün yine negatif görünce umudum da kalmadı ya,neyse allah büyük diyorumMerhabalar.. pkos hastasiyim. 8 sene once tedavi ile kizimi dunyaya getirdim. Yeniden bebek istedigimize karar verince ayni tedaviyi uyguladik. Klomen+glucophage.. bugun 4 hafta 6 gunluk hamis oldugumu ogrendim. Darisi diger bebek isteyen tum arkadaslarin basina insallah. Bu arada klomen ve glucophage i 2 ay kullandim.. ek olarak sadece bal + corekotu kuru yaptim. Hayit suyu ictim..
Hepimiz Icin hayirlisi olsun canim sagol insanin destege cok ihtiyaci oluyo iyiki varsiniz mutlaka haber veririm
herkeze mrb 5 aylık evliyim ve bu ay doktora gittim doktorumu tanıyorum bekarken gitmiştim ve aklımda kalmıştı iyi bi doktor diye.1 yılı bekle sonra gel dedi olacağı varsada stresten olmuyo bekleyemem dedin pelvik ultrason çekildi hormon testleri yapıldı herşey normal çıktı ben acele ettiğim için klomen verdi ve ovulasyon testi ile takip etmemi istedi çatlatma iğnesi falan yapmıycam dedi bu ay 20. günümde ovulasyon testinde pozitif sonucu aldım 5 tane yumurtam gelişmiş ve beklemedeyim şuan dua edin bana da..çok meraktayım
Hepimiz Icin hayirlisi olsun canim sagol insanin destege cok ihtiyaci oluyo iyiki varsiniz mutlaka haber veririm
Kızlar bugün klomen sonrası kontrolüm vardı sağ tarafımda iki tane yumurtam gelişmiş biri 21 mm diğeri 17 mm miş..doktorum gayet güzel görünüyor çatlatma iğneside vereyim belki sorunun çatlama olabilir dedi normalde ilk ay vermeyecem demişti benim işime geldi açıkcası vermesi..tam 11 de vuruldum yarın akşam tam 23 de ilişki dedi saati bile çok önemliymiş sonrada gün aşırı devam etcem..hakkımızda hayırlısı bakalım ben şimdiden heyecan yaptım :)
inşAllah güzel sonuçlar alırsın canımm ,Rabbim hakkında hayırlısını versinn :) :)
bu çok güzel bi haber canımm , iğne yaptırmakta iyi fikir ,hadi bakalım çalışmalar başlassıınnnn :) :)
benimkiler büyümek istemiyorlar , saygı duyarım dedim , kıstırdım kuyruğumu döndüm evime
bende 11de vurulmuştum ilk iğnemi , 36 saat diyo doktor , sonrasıda 1 dolu 1 boş , ööfff insan sıkılıyo ha bi yerden sonra
Teşekkürler canım yani iyimi bilmiyorum yumurta büyüklükleri ama herhalde yeterli gördü ki verdi iğne..bende işin o kısmından sıkıldım hiç yapasım kalmadı geçen ay da gün aşırı olmuştu şimdi burada bi kaç şey okudum normalde doktor tam 36 saat sonra ilişki dedi ama herkes iğne günüde olsun falan demiş bi kaçının öyle tutmuş hatta bende heralde iki gün üst üste yapacam ama nasıl pofff vallasenin diğer kontrol ne zaman?
Arkadaslar merhaba dun universitede gittim doktora 2 yumurtaligim kavun buyuklugune gelmis e12 ye fln bakti kan istedi gebelik hormonu 21.75 cikti yani pozitif gozuyoku ama bi gun oncede degeerim 21.15 bu deger artisi normal degil aslinda pazartesi hersey belli olucak degerim yuksek cikarsa garanti gebelik ama nedense bn degisik duygular icindeyim adetimde 15 inde aslinda hayirlisi allahtan.
canımben pazartesi günü gitcem , büyümüzse zaten daha da büyümez sanırım , Rabbim hayırlısını versin hakkımızda
senden güzel haberler alırız inşAllahhh :) :) :)
Çok düşük yaniiArkadaslar merhaba dun universitede gittim doktora 2 yumurtaligim kavun buyuklugune gelmis e12 ye fln bakti kan istedi gebelik hormonu 21.75 cikti yani pozitif gozuyoku ama bi gun oncede degeerim 21.15 bu deger artisi normal degil aslinda pazartesi hersey belli olucak degerim yuksek cikarsa garanti gebelik ama nedense bn degisik duygular icindeyim adetimde 15 inde aslinda hayirlisi allahtan.
Ben bu ay nedense cok umutlu degilim yani hemen tutmazmis gibi gelio ama tutarsada mutlu otesi olurum heralde :) bence büyümüştür yaa hiç hissetmiomusun kasiklarinda agri sizi falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?