sağol canım beiimm..amiin inşALALH..Amiiinn inş canım
ben gecen ay gunde 2 kez klomen kullandım tam büyümedi yumurta .bu ay içme gelecek ay 3 cıkaralım dedı sonra asılama yapalım dedı doktor.bende bu ay bal tarçın cörek otu yiyorum sabah aksam hamilelige etkisi varmıdır.incir kürünüde yapıyorum .ne yapcamı sasırdım.kafa dagıtmak için dün kitaplar aldım okuyorum. devamlı dua edıyorum artık kafayı yicem
Arkadaşlar merhaba ,bu gün dr a gittim ve yumurtaların yavaş çalışıyor dedi,önümüzdeki ay klomen başlarız dedi,kullanan var mı,komlikasyonları,endikasyonları nedir öğrenmek istiyorum
Kızlar kusura bakmayın bildirim gelmedi, anladığım kadarıyla kiminde işe yarıyor kiminde yaramıyor,,rabbim yardımcımız olsun artık. Kızlar bi 4 gün önce soğan kürüm bitti,benim yıllardır adet öncesi gögüs ağrısı olurdu,bu ay hiçbir belirti yok,ki ağrılarım 15-20 gün önce başlardı,çözemedim bu olumlu mu olumsuz bi etki miHa bi de klomen kullandığım dönem incir kürü yapabilir miyim sizce ??
Hadi yaaatatlım klomen bana feci halde şişlik yapıyor , 5gün boyunca bomba gibi geziyorum ama bittikten sonra geçiyor ,yani kısa süreli vücut su tutabilir ,aklında olsun
Ooo iyi cesaret valla,ben korkuyorum ilaçla kür ü aynı anda denemeye,yani incir kürü bidahaki aya kaldıcanım bende 2 ay kullandım ama büyümedi keratalar
geçen ay günde 4 doz + incir kürü ile 20.5 mm bir yumurtam oldu , çatlatma iğnesi oldum ama sonuç olumsuz oldu . bugün adetimin 3. günü , doktora gittim yine klomen yazdı ,bende 3 gündür incir kürü yapıyorum
sana tavsiyem ya çörekotu,bal,tarçın yap ya da incir kürü yap , ikisi birden sıkıntı olabilir diye düşünüyorum ...
Hadi yaaaYa araştırma yaptıkca aklım karışıyor,şu an hangi aşamadasın sen
Bi saniye,ilaç kullandığın dönem yaptın dimi incir kürünücanım soğan kürü rahmini temizlemiştir ,o ağrıların sebebi enfekisyon falan ise geçmiş olabilir
incir kürünü ben bu ay 2. kez yapıyorum , geçen ay işe yaradı , bugün doktoruma söyledim azcık azarlar gibi oldu , "öğretmen bunu yaparsa halimiz ne olur" dedi ,bende geçen ay işe yaradığını söyledim
doktordan izni kaptım anlayacağın :)
Ooo iyi cesaret valla,ben korkuyorum ilaçla kür ü aynı anda denemeye,yani incir kürü bidahaki aya kaldı
evet canım , adetin 2. günü başladım geçen ay , bu ay 1. günü başladımBi saniye,ilaç kullandığın dönem yaptın dimi incir kürünü
canım ben klomeni günde 2 ve günde 3 olarak 2 ay denedim ama 8-9 mm ancak oldular , geçen ay 4 doza cevap vermeseydi yumurtalar bu ay iğneye başlayacaktım , anlaacağın son şans dedi ve yaptım
Ali Ağaoğlu misali ; yaptım oldu !!!!
Bende deneyim ama korkuyorum,adetimin 3.günü klomene başlayacağım,7.gün bitiyo acaba 7. Günden sonra mı başlasam??? Bu arada bazı doktorlar bile alternatif tıbbın öneminin farkında artık,geçen ay gittiğim doktora hayıt tohumu kullandığımı itiraf ettim,bana kullanmaya devam et,bazen bitkilerden inanılmaz sonuçlar çıkabiliyor dedi
Nerdesin sen canım,hangi şehirbu ay ilk klomen denemen olacaksa , kür falan uygulama bence , bi bak klomen yardımcı olacakmı yumurtaların büyümesine , kimiler çok düşük dozda bile güzel sonuçlar alabiliyor
bu ay bekle , bi önünü gör , herşey güzel olur inşAllahh
benim doktorumda farkında ama onay vermek istemiyor zannımca
Nerdesin sen canım,hangi şehir
İstanbul ben canımKahramanmaraş , sen nerdesin ?
Aminnn inşallah,habersiz bırakma ama yaz olur mu gelişen durumlarıbu cücük serüveni çoook zahmetli olacağa benziyor çoookk ,Rabbim yardımcımız olsun inşAllahh
Aminnn inşallah,habersiz bırakma ama yaz olur mu gelişen durumları
İnşallahtamam canım , inşAllah güzel haberlerimizide paylaşırız buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?