Klomen kullananlar

kızlar merhaba daha önce yazmıştım 11. gün e2 tahlili istedi doktorum yaptırdım 21. gün de pregesteron yapacak ve ona göre klomen vericek sanırım size de yapılmıstır belki e2 kactı sonuclarınızı benimki 41.1 çıktı nasıl değer acaba yorumlayabilicek olan var mı?

ben eskişehirdeyım ama doktorum bursada bursaya gıdıyorum.evlenıp buraya geldım aılem bursada. bal tarcını yapmıyorum daha sadece inciri yapıyorum.ay içim dışım incir oldu artık ööööö şu sıpa olsun bırdaha incir görmek istemiyorum.

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşAllah canlarımm

tatlım benim doktorum 11. gün hiç tahlil istemedi ,yani o konu hakkında bibilgim yok malesef ...
ama 1 kere 21. gün progesteron baktı o da çok yüksek çıkmıştı , yumurtan çok güzel ,bebek olabilir dedi ama boş çıktı ,haal kırıklığı ....
yani bence 21. gün testinin bi gereği yok , normal yumurta takibini yaptır , çatlat ,bak keyfine derim

doğru karar vermişsin canım çünkü 2sini birden uygulaman doğru olmazdı

bende incir ağacı çıkacak die korkuyorum içimdenn

Kızlar nasılsınız bugün bakiiim ???

aynen devam şekerim
yarın klomene başlıyorum sabah 2 ,akşam 2 günde 4 doz , ppöffff şişecem gene balon misali , napalım cücük için herşeye katlanacaz

aynen devam şekerim
yarın klomene başlıyorum sabah 2 ,akşam 2 günde 4 doz , ppöffff şişecem gene balon misali , napalım cücük için herşeye katlanacaz
Aaa yarın mı,hadi bakalımmm.kaç gün kullanacaksın peki , ne zamn gidicen kontrole ???

kızlar bişey sorcamdoktor bana bidahaki ay klomen gunde 3 cıkaralım buyuyunce yumurta iğneyle çatlatalım aşılama yapalım dedi.iğneyle çatlatsa ama biz denesek böyle bir şansımız olurmu .bir fikri olan varmı

Aaa yarın mı,hadi bakalımmm.kaç gün kullanacaksın peki , ne zamn gidicen kontrole ???

evet canım adetin 5. günü başlıyorum klomene , 5 gün kullanacam cuma akşam bitecek , diğer pazartesi gel dedi , yumurta takibi yapacak ,sonrada çatlatacak . geçen sefer adetin 15. günü idi çatlatma iğnesi yapıldığında

Çok pardon ben çok daha yeniyim bu klomen durumuna ama merak ettim,çatlatma iğnesinden sonra zaten ilişki olması gerekmiyor mu, çatlayan yumurtayla spermin buluşması için

canım aşılama için biraz daha bekle , kaç kez çatlatma iğnesi oldun ? çatlatma iğnesiyle kendiniz deneyin biraz, baktınız olmuyor sonra aşılama yaptırırsınız

Çok pardon ben çok daha yeniyim bu klomen durumuna ama merak ettim,çatlatma iğnesinden sonra zaten ilişki olması gerekmiyor mu, çatlayan yumurtayla spermin buluşması için

canım çatlatma iğnesinden 36 saat sonrasına veriyor ilk ilişkiyi ,sonrada bi solu bi boş yani gün aşırı bi kaç kere devam ediyor , zaten o zamana çoktan yumurta çatlamış oluyor .

aşılamada ise yumurta çatladıktan sonra ,erkekten alınan sperm temizlenip , hareketli kuvvetli olanlar rahim içine enjekte ediliyor .

çatlatma iğnesi ilk kez kullanıcam.işte aşılama yapalım deyınce bende tamam dedım.esımle konustuk hanı ıgneden sonra bız denesek dıye bı sorayım dedım size biz denesek oluyomu öyle dıye.iyi barı iğneden sonra biz denelım biraz

Aşılamayı okumuştum da bu çatlatma iğnesi sonrasında ilişki durumunu merak etmiştim, bizimki zaten direkt aşılamaya geçelim,hatta tüp bebek dedi,kısa yoldan gidelim dio :))) ben her ay sonunu zor getirirken adam espiri yapıyo :))

sen doktoruna söyle , aşılama istemediğini
ilk çatlatma iğnen olacaksa kendiniz deneyin ,hemen aşılama yaptırma canım . benim bu ay 2. çatlatma iğnem olacak eğer yumurtam büyürse , olmadı yine kendimiz denemeye devam etcez

kac yıllık evlısın sen.bizde öyle dusunduk bu ay deneyelım kendımız dıye.sen neden asılamaya sıcak bakmıyosun peki?

yaa onların işine öyle geliyor canım , iğne zaten 70 lira , aşılama yapacak olursa sperm temizleme o şu bu derken 500ü buluyor bildiğim kadarıyla ,tüp bebek zaten almış başını gidiyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…