tatlım benim doktorum 11. gün hiç tahlil istemedi ,yani o konu hakkında bibilgim yok malesef ...kızlar merhaba daha önce yazmıştım 11. gün e2 tahlili istedi doktorum yaptırdım 21. gün de pregesteron yapacak ve ona göre klomen vericek sanırım size de yapılmıstır belki e2 kactı sonuclarınızı benimki 41.1 çıktı nasıl değer acaba yorumlayabilicek olan var mı?
ben eskişehirdeyım ama doktorum bursada bursaya gıdıyorum.evlenıp buraya geldım aılem bursada. bal tarcını yapmıyorum daha sadece inciri yapıyorum.ay içim dışım incir oldu artık ööööö şu sıpa olsun bırdaha incir görmek istemiyorum.
:))))doğru karar vermişsin canım çünkü 2sini birden uygulaman doğru olmazdı
bende incir ağacı çıkacak die korkuyorum içimdenn
Kızlar nasılsınız bugün bakiiim ???
Aaa yarın mı,hadi bakalımmm.kaç gün kullanacaksın peki , ne zamn gidicen kontrole ???aynen devam şekerim
yarın klomene başlıyorum sabah 2 ,akşam 2 günde 4 doz , ppöffff şişecem gene balon misali , napalım cücük için herşeye katlanacaz
Aaa yarın mı,hadi bakalımmm.kaç gün kullanacaksın peki , ne zamn gidicen kontrole ???
Çok pardon ben çok daha yeniyim bu klomen durumuna ama merak ettim,çatlatma iğnesinden sonra zaten ilişki olması gerekmiyor mu, çatlayan yumurtayla spermin buluşması içinkızlar bişey sorcamdoktor bana bidahaki ay klomen gunde 3 cıkaralım buyuyunce yumurta iğneyle çatlatalım aşılama yapalım dedi.iğneyle çatlatsa ama biz denesek böyle bir şansımız olurmu .bir fikri olan varmı
kızlar bişey sorcamdoktor bana bidahaki ay klomen gunde 3 cıkaralım buyuyunce yumurta iğneyle çatlatalım aşılama yapalım dedi.iğneyle çatlatsa ama biz denesek böyle bir şansımız olurmu .bir fikri olan varmı
Çok pardon ben çok daha yeniyim bu klomen durumuna ama merak ettim,çatlatma iğnesinden sonra zaten ilişki olması gerekmiyor mu, çatlayan yumurtayla spermin buluşması için
Aşılamayı okumuştum da bu çatlatma iğnesi sonrasında ilişki durumunu merak etmiştim, bizimki zaten direkt aşılamaya geçelim,hatta tüp bebek dedi,kısa yoldan gidelim dio :))) ben her ay sonunu zor getirirken adam espiri yapıyo :))canım çatlatma iğnesinden 36 saat sonrasına veriyor ilk ilişkiyi ,sonrada bi solu bi boş yani gün aşırı bi kaç kere devam ediyor , zaten o zamana çoktan yumurta çatlamış oluyor .
aşılamada ise yumurta çatladıktan sonra ,erkekten alınan sperm temizlenip , hareketli kuvvetli olanlar rahim içine enjekte ediliyor .
çatlatma iğnesi ilk kez kullanıcam.işte aşılama yapalım deyınce bende tamam dedım.esımle konustuk hanı ıgneden sonra bız denesek dıye bı sorayım dedım size biz denesek oluyomu öyle dıye.iyi barı iğneden sonra biz denelım biraz
Aşılamayı okumuştum da bu çatlatma iğnesi sonrasında ilişki durumunu merak etmiştim, bizimki zaten direkt aşılamaya geçelim,hatta tüp bebek dedi,kısa yoldan gidelim dio :))) ben her ay sonunu zor getirirken adam espiri yapıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?