Klomen kullananlar

yaa onların işine öyle geliyor canım , iğne zaten 70 lira , aşılama yapacak olursa sperm temizleme o şu bu derken 500ü buluyor bildiğim kadarıyla ,tüp bebek zaten almış başını gidiyooooo
İğnede sgk karşılaması olmuyor mu peki,dr un rapor çıkarması durumda karşılıyor diye okumuştum

kac yıllık evlısın sen.bizde öyle dusunduk bu ay deneyelım kendımız dıye.sen neden asılamaya sıcak bakmıyosun peki?

canım yaşım 30 , 3 yıl 3 aylık evliyim , pkoluyum , yumurtam büyümüordu , 1 yıldır saldık çayıra mevlam kayıra
2aydır yumurta büyütme, çatlatma işine koyulduk ,geçen ay 20.5 mm oldu yumurtam,çatladı ama bebiş olmadı. önümüzdeki maçlara bakcas bu ayyy

İğnede sgk karşılaması olmuyor mu peki,dr un rapor çıkarması durumda karşılıyor diye okumuştum

canım raporla 2 kere karşılıyormuş sanırım , istersen bi araştır ,ben sormadım doktoruma , aldıımm gittiiii ...

bende 30 yasındayım .1 yıllık evlıyım artık bizde maçlara bakıyoz insallh bı gol olurda sonuc alırız :) benımde yumurta buyumuyo.bakalım bu ay ınsallh ılaclarla buyurde çatlarda tuttururuz sıpayı :)

canım raporla 2 kere karşılıyormuş sanırım , istersen bi araştır ,ben sormadım doktoruma , aldıımm gittiiii ...
Canım ben daha yeniyim sonraki aşamalar nedir bilmiyorum,senin için söyledim,tabi iğne durumuna geçince bende çıkarırım büyük ihtimal

B
ben de 30 um kızlar ve 1 yıllık evliyim bende :)

ooo akranmışız şekerim , en güzel çağımızz mis gibi anneler olacaz inşAlllaaahhh

benim öncesinde 2 kere başarısız klomen denemem var, büyümedi keratalar , en son incir kürü ile destekledim , öyle büyüdü
tutturalım şu sıpaları artıkın bencedeee

anacım 30 lu hatunlar toplanmısız desenıze :) neyse ben cıkar çay yapacam :) kolay gelsın size görüşürük baş başşşş

B

ben de 30 um kızlar ve 1 yıllık evliyim bende :)

anammmm hepimiz 84 modeliz o haldeee

ama ben evlilikte kıdemliyim , önce ben yapayım o halde şu cücüğüü , şaka şaka hepimizin olsun en kısa zamandaa

tatlım iğne için raporda zorluk çıkarıyorlar diye duydum ,o yüzden hiç bulaşmadım , sen sorarsan bana da haber ver olar mıı???

1
anacım 30 lu hatunlar toplanmısız desenıze :) neyse ben cıkar çay yapacam :) kolay gelsın size görüşürük baş başşşş

afiyet olsun canım ,biz içtik çayımızı , görüşürüüükk

Ahhh canımm hepimizin aynı anda olsun aynı mutluluğu paylaşalım inşallah, canım ben özele gidiyorum,özelde prosedür nedir bilmiyorum ama dr um yapıcı biri,zorluk çıkarmaz diye tahmin ediyorum,ben sana bilgi veririm canım,ama dilersen bi eczacına sor,o daha ayrıntılı bilgilendirir seni

kuzum bende özele gidiyorum ama prosedür nedir bende bilmiyorum , cücük için herşey feda mantığıyla gidince sıkıntı etmedim , eczacı arkadaşım zaten 60a verdi iğneyi ,yarın bi sorarım nasıl oluyormuş bu işler ???

Tamam canım sen bi sor yarın

ok şekeremm , unutmazsam sorarım inşAllahh

sen ne iş yapıyorsun ? çalışıyormusun ?
Yok canım,tıbbi mümessildim ben,eşim uygun bulmayınca ayrıldım,1 yıldır evdeyim,çok daraldım artık ,evde şu bebek durumunu düşğn dur stres oldum,iş de olmayınca aklını hep alıyor

Yok canım,tıbbi mümessildim ben,eşim uygun bulmayınca ayrıldım,1 yıldır evdeyim,çok daraldım artık ,evde şu bebek durumunu düşğn dur stres oldum,iş de olmayınca aklını hep alıyor

yok yavrum bee ,çalışıncada bişey pek değişmiyor ,ine hep aklında oluyor ,acaba nolcak ?tutcakmı? olmicak mı ? falan filan sürekli kafanı meşgul ediyorrr ....

şu kafamızı bi resetlesek olacakta , kafa bi milyon malesef

Ya aslında ben çok takmam,ama eşim çok istekli ve her ay istisnasız hatırlatır,bebiş de bebiş diye,ay sonu kırmızıları görünce artık ister istemez düşüyor moralim,o kadar komik bi durum ki,6 7 ay önce bi arkadaşımı ikna etmeye çalışıyordum,bebek istemiyordu,ikna oldu,korunmayı bıraktıkları ay kız gebe,ben hala dene dur :) ve insanların sormadı çok sıkıyor canımı

canım yaa bende durum daha vahim ,eşimle bizim düğünümüzden sonra tanıştırıp evlendirdiğim 2 çiftin birisinin bebişi 5 aylık diğerinin doğuma az kaldı , millet tavşan gibi ayoolll

ya biz ne yapalım kuzum ??? 3 yılı geçkin evlilik ,istemedik , daha yeni yeni bişeyler yapıyoruz ama milletin sormasından gına geldi , hatta sormadan yargılayıp yorum yapmaları dellendiriyo beniii ...

Rabbim neylerse güzel eyler ,vardır geleceği hayırlı bi zaman bu cücüşünn , ama yumurtayı büyütüp , çatlatıp , üzerine çalışıp , beklenti içine girmek , ve sonrası gerçekten hüsrandı benim için

hadi bakalım bu bulalım şu cücükleri inşAllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…