İğnede sgk karşılaması olmuyor mu peki,dr un rapor çıkarması durumda karşılıyor diye okumuştumyaa onların işine öyle geliyor canım , iğne zaten 70 lira , aşılama yapacak olursa sperm temizleme o şu bu derken 500ü buluyor bildiğim kadarıyla ,tüp bebek zaten almış başını gidiyooooo
kac yıllık evlısın sen.bizde öyle dusunduk bu ay deneyelım kendımız dıye.sen neden asılamaya sıcak bakmıyosun peki?
İğnede sgk karşılaması olmuyor mu peki,dr un rapor çıkarması durumda karşılıyor diye okumuştum
Canım ben daha yeniyim sonraki aşamalar nedir bilmiyorum,senin için söyledim,tabi iğne durumuna geçince bende çıkarırım büyük ihtimalcanım raporla 2 kere karşılıyormuş sanırım , istersen bi araştır ,ben sormadım doktoruma , aldıımm gittiiii ...
ben de 30 um kızlar ve 1 yıllık evliyim bende :)bende 30 yasındayım .1 yıllık evlıyım artık bizde maçlara bakıyoz insallh bı gol olurda sonuc alırız :) benımde yumurta buyumuyo.bakalım bu ay ınsallh ılaclarla buyurde çatlarda tuttururuz sıpayı :)
bende 30 yasındayım .1 yıllık evlıyım artık bizde maçlara bakıyoz insallh bı gol olurda sonuc alırız :) benımde yumurta buyumuyo.bakalım bu ay ınsallh ılaclarla buyurde çatlarda tuttururuz sıpayı :)
Afiyet olsuuuunnn görüşürüzanacım 30 lu hatunlar toplanmısız desenıze :) neyse ben cıkar çay yapacam :) kolay gelsın size görüşürük baş başşşş
B
ben de 30 um kızlar ve 1 yıllık evliyim bende :)
anacım 30 lu hatunlar toplanmısız desenıze :) neyse ben cıkar çay yapacam :) kolay gelsın size görüşürük baş başşşş
Ahhh canımm hepimizin aynı anda olsun aynı mutluluğu paylaşalım inşallah, canım ben özele gidiyorum,özelde prosedür nedir bilmiyorum ama dr um yapıcı biri,zorluk çıkarmaz diye tahmin ediyorum,ben sana bilgi veririm canım,ama dilersen bi eczacına sor,o daha ayrıntılı bilgilendirir senianammmm hepimiz 84 modeliz o haldeee
ama ben evlilikte kıdemliyim , önce ben yapayım o halde şu cücüğüü , şaka şaka hepimizin olsun en kısa zamandaa
tatlım iğne için raporda zorluk çıkarıyorlar diye duydum ,o yüzden hiç bulaşmadım , sen sorarsan bana da haber ver olar mıı???
Ahhh canımm hepimizin aynı anda olsun aynı mutluluğu paylaşalım inşallah, canım ben özele gidiyorum,özelde prosedür nedir bilmiyorum ama dr um yapıcı biri,zorluk çıkarmaz diye tahmin ediyorum,ben sana bilgi veririm canım,ama dilersen bi eczacına sor,o daha ayrıntılı bilgilendirir seni
Tamam canım sen bi sor yarınkuzum bende özele gidiyorum ama prosedür nedir bende bilmiyorum , cücük için herşey feda mantığıyla gidince sıkıntı etmedim , eczacı arkadaşım zaten 60a verdi iğneyi ,yarın bi sorarım nasıl oluyormuş bu işler ???
Tamam canım sen bi sor yarın
Yok canım,tıbbi mümessildim ben,eşim uygun bulmayınca ayrıldım,1 yıldır evdeyim,çok daraldım artık ,evde şu bebek durumunu düşğn dur stres oldum,iş de olmayınca aklını hep alıyorok şekeremm , unutmazsam sorarım inşAllahh
sen ne iş yapıyorsun ? çalışıyormusun ?
Yok canım,tıbbi mümessildim ben,eşim uygun bulmayınca ayrıldım,1 yıldır evdeyim,çok daraldım artık ,evde şu bebek durumunu düşğn dur stres oldum,iş de olmayınca aklını hep alıyor
Ya aslında ben çok takmam,ama eşim çok istekli ve her ay istisnasız hatırlatır,bebiş de bebiş diye,ay sonu kırmızıları görünce artık ister istemez düşüyor moralim,o kadar komik bi durum ki,6 7 ay önce bi arkadaşımı ikna etmeye çalışıyordum,bebek istemiyordu,ikna oldu,korunmayı bıraktıkları ay kız gebe,ben hala dene dur :) ve insanların sormadı çok sıkıyor canımıyok yavrum bee ,çalışıncada bişey pek değişmiyor ,ine hep aklında oluyor ,acaba nolcak ?tutcakmı? olmicak mı ? falan filan sürekli kafanı meşgul ediyorrr ....
şu kafamızı bi resetlesek olacakta , kafa bi milyon malesef
Ya aslında ben çok takmam,ama eşim çok istekli ve her ay istisnasız hatırlatır,bebiş de bebiş diye,ay sonu kırmızıları görünce artık ister istemez düşüyor moralim,o kadar komik bi durum ki,6 7 ay önce bi arkadaşımı ikna etmeye çalışıyordum,bebek istemiyordu,ikna oldu,korunmayı bıraktıkları ay kız gebe,ben hala dene dur :) ve insanların sormadı çok sıkıyor canımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?