- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
hamilemisin canım yoksa :)eed benimde ilk kontyrolde olusmustu yumos ve igne vurulmustur insallahh gelir bebisin biu ay
yok canım beklemedeyimmmhamilemisin canım yoksa :)
yok canım beklemedeyimmmkeşke hamişş olsammm keşkeeeee ama yokkk herhalde olmadı gibii
yok canım beklemedeyimmmkeşke hamişş olsammm keşkeeeee ama yokkk herhalde olmadı gibii
canım bende hiç bir sorun yoktu çok şükür yumurtlama çatlama gibi benm eşimde sperm hareket sorunu var varikosel dr bir kez klomen ve çatlama iğnesi yapalım çok yumurtayla şansı arttıralım dedii 4.gün başladım 5 gün sabah akşam klomen kullandım 11. gün kontrole gittiğimde 20 mm lik 4 yumurtam vardı 3 sol 1 sag hemen çatlama iğnesi oldum iğne günü ertesi gün ve sonraki günü değerlendirdik artık hakkımızda hayırlısı şuan bekliyorum pazartesi test yaptırıcam kan testi bakalım ne çıkıcak sonuççsende sorun neydi canım doktorun ne uyguladı ?
aminn canım inşallahh yaa sağlıkla gelsin yavrularımız inşallahh göbişimdedir yavrumm inşallaahhhdua edelim canım destek olalım birbirimize Rabbim hayırlısı ile nasip etsin
canım bende hiç bir sorun yoktu çok şükür yumurtlama çatlama gibi benm eşimde sperm hareket sorunu var varikosel dr bir kez klomen ve çatlama iğnesi yapalım çok yumurtayla şansı arttıralım dedii 4.gün başladım 5 gün sabah akşam klomen kullandım 11. gün kontrole gittiğimde 20 mm lik 4 yumurtam vardı 3 sol 1 sag hemen çatlama iğnesi oldum iğne günü ertesi gün ve sonraki günü değerlendirdik artık hakkımızda hayırlısı şuan bekliyorum pazartesi test yaptırıcam kan testi bakalım ne çıkıcak sonuçç
Günaydın kızlar bu gün hastalığımın 3 günü ve doktora gittim klomen verdi 5 adet kullanmamı söyledi birde femara die bir hap verdi 5 adet de ondan verdi kullanmaya başla günde 1 adet tok karnına dedi ve 12 ocakta konturole gel dedi sizce nedir hapler klomenden az çok bilgim varda birde hemişre anlatırken pek kafam üzerimde degildi haplere bu gün mü başlanıyor bilgisi olan varmı ?
kızlar merhaba bugün doktorum yumurtaların gelişmiş güzel dedi sonra iğne vuruldum ovitrelle cumartesi pazar çarşamba ilişki dedi hayırlısı artık inşallh herkese nasip olur banada
Mevlid kandiliniz mübarek olsun canlarım , Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin ,bi an önce evlatlarımıza kavuşuruz inşAllahhh
canım klomen yumurta geliştirici bi ilaç , femara ise aslında meme kanserinde kullanılan ama yumurtaları tetikleen ve büyümesine yardımcı bir ilaç ,doktorun ikisini birden vermemeli bence
ben 6 ay klomen kullandım 1 kere yumurtalarım büyüdü klomenden yanıt alamayınca ,sonrasında femaraya geçti doktorum ,ilk ay ondan da olumlu sonuç alamadım ,bu 2. ayım 2 gündür içiyorum ,büyümezlerse doktor iğnelere geçecez dedi ,hakkımızda hayırlısı inşAllahhh
Günaydın kızlarrr hastalıgımın 4. günü ama bu gün hiç kanamam olmadı geceden bu yana klomen veya femara hapinin etkisi olaabilir mi daha ilk defa dün içtim birer adet ?
günaydın şekeriimmm
benimde 4. günde dediğin gibi hiç olmadı canım ,bilmem hiç ilaca bağlamadım bu durumu ,belki de haklısındır
bu gün bekleyim bakalım normalde hiç bözle olmazdı benimkisi 5 gün tam 6 ve 7 günde uzatması olurdu ve biterdi canım eger olazsa yarın soğan kürüne başlayacagım :)
canım zaten iki farklı ilaç kullanıyorsun ,bence soğana hiç başlama
inşAllah herşe gönlünce olur tatlım
Evet olabilir bence. Sen dikkat et. Eğer transfer olacaksa cinsel ilişkiye girmek riskli olacaktır; çoğul gebelik riski oluşabilir. Bu da senin ve olası çocuk gelişimi için tehlikeli olacaktır. 17 mm'den yumurta çıkması ihtimal. Aşılama var ise zaten ikiz gebelik olasılığın yüksek. O yüzden bu durumda da cinsel ilişki önermiyorum.Kizlar 11. Gunde igne oldum 13. Gunde gittigimde doktor bir yada iki tane yumos catladi dedi bir de biri tane 17 mm kalmis catlamamis onun daha sonra catlama ihtimali var mi? Bugun 15. Gunum o yumosun oldugu tarafta agri var. Iki tane ovulasyon olabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?