- 3 Aralık 2010
- 765
- 314
- 133
İnşallah sonradan gelişmişlerdir canım da güzel haberlerini alırız, test yaparsan da haber etGunaydin kizlar Rabbim yeni yilda herkesin gonlune gore versin insallah butun dualarimizin kabul olmasi dilegiyle yeni yiliniz kutlu olsun canlarim
Canlar ben daha oncede yazmistim bu ay yumoslar gelismedi diye ama anlamadigim bir durum var kasiklarim inanilmaz agriyor ignr gibi saplanmalar var adetime daha 10 gun var sizce yumoslar sonradan gelismis olabilirmi erken gebelik testi alsam cikarmiki ya off zaman gecmiyor
evett inan çokk zorrrr tam bir hafta iğne vurulalı hangi gün test yapsamm diee beynimi yıyorum düşünmiycem dedikçe düşünüyorumm bende bell ağrısı çokk var sende varmıı kasık batma segirme gibi tuhaf şeler ama bence tutmadı gibiof ya kızlar düşünmeden arastırmadan duramıyrm sürekli düşünüyorm beklemek çok zor
bugun benm 5. gün iğneyi olalı belim çok agrıyo kasıklarda agtı yok bacaklarımda çok ağrıyor 14. yada 15. gün yapmayı düşünüyorm bende ama mesele beklemekde ya bide çok acıkıyorm doymuyorum sanki sürekli yemek istiyorum acaba iğneden dolayı mıdır ?evett inan çokk zorrrr tam bir hafta iğne vurulalı hangi gün test yapsamm diee beynimi yıyorum düşünmiycem dedikçe düşünüyorumm bende bell ağrısı çokk var sende varmıı kasık batma segirme gibi tuhaf şeler ama bence tutmadı gibi
sanırım yaaa çünkü bende öleyim hele dün felan daha fenaydım gece yemek yemem yemek yemeyi sevmem daha doğrusuu acıkıorum yiyorum bişiler bide sabah acıkarak uyanıyorumm iğne vitammin etkisi yarattı bizde kanımcabugun benm 5. gün iğneyi olalı belim çok agrıyo kasıklarda agtı yok bacaklarımda çok ağrıyor 14. yada 15. gün yapmayı düşünüyorm bende ama mesele beklemekde ya bide çok acıkıyorm doymuyorum sanki sürekli yemek istiyorum acaba iğneden dolayı mıdır ?
evet sabah uyanır uyanmaz aklıma yemek geldi :) Rabbim İnşallah bebeğimiz için aşermeyi nasip edersanırım yaaa çünkü bende öleyim hele dün felan daha fenaydım gece yemek yemem yemek yemeyi sevmem daha doğrusuu acıkıorum yiyorum bişiler bide sabah acıkarak uyanıyorumm iğne vitammin etkisi yarattı bizde kanımca
inşallahh aminn aminn inşallahh bebiş yapıodurr inşallahhhevet sabah uyanır uyanmaz aklıma yemek geldi :) Rabbim İnşallah bebeğimiz için aşermeyi nasip eder
İnşallah bu arada ne kadr zamandır bebiş istiyosunuzinşallahh aminn aminn inşallahh bebiş yapıodurr inşallahhh
kürtajdan sonra bu 4. denememiz olcakİnşallah bu arada ne kadr zamandır bebiş istiyosunuz
ben geçmiş yazılarda görmemişim k bakmayın üzdüm sizi.Bende çok üzüldüm Rabbim tekrar nasip edecek İnşallahkürtajdan sonra bu 4. denememiz olcak14 aylık evliyizz
inşallah ne demek yaa geçti gitti Allahımdan bir daha öyle acı düşmanıma dahi yaşatmasınn .... sağlıklı kucağımıza alabileceğimiz hamilelkler yaşatsın inşallahhhben geçmiş yazılarda görmemişim k bakmayın üzdüm sizi.Bende çok üzüldüm Rabbim tekrar nasip edecek İnşallah
Amin İnşallah sabirla beklicez o zamaninşallah ne demek yaa geçti gitti Allahımdan bir daha öyle acı düşmanıma dahi yaşatmasınn .... sağlıklı kucağımıza alabileceğimiz hamilelkler yaşatsın inşallahhh
İnşalllahhhhhhhhh bu güzel dileklerin için sağol en önemlileri sağlık ve bebişşşşşşşş bebiş oldumu zaten bütün güzelliği mutluluğu huzurumuzu getirecektir İNşallahhhh....2015 gönlümüzden geçen bütün güzellikleri ,sağlığı ,mutluluğu ,huzuru ve tabi ki bebişlerimizi getirsin inşAllahhh
Mutlu yıllar fıstıklar ,öpüyorummm
Evet canım bende geçen hafta yaptirdim 10 un üstü olunca yumurta catlamis saglikli yumurtan var demekmisArkadaslar dun progestron testi yaptirmistim sonucum 38.8 cikti.dr 3 yumurtan var demisti.bu sonuc simdi 3 yumurtaninda catladigini mi gosteriyo
acilde yapiyolarmi o testi yarin ben yaptirabilirmiyim ?Arkadaslar dun progestron testi yaptirmistim sonucum 38.8 cikti.dr 3 yumurtan var demisti.bu sonuc simdi 3 yumurtaninda catladigini mi gosteriyo
Hamissen adete 9 8 gun varken kac cikar cnm yarin yaptirsam belli olurmu ? Hamilelerde kac oluo ?Evet canım bende geçen hafta yaptirdim 10 un üstü olunca yumurta catlamis saglikli yumurtan var demekmis
Canim ben saglik ocaginda yaptirdim.adetin 22. Gunuydu.20 21 ve22. Gunlerden birnde yaptiriliyracilde yapiyolarmi o testi yarin ben yaptirabilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?