Klomen kullananlar

Gunaydin kizlar Rabbim yeni yilda herkesin gonlune gore versin insallah butun dualarimizin kabul olmasi dilegiyle yeni yiliniz kutlu olsun canlarim

Canlar ben daha oncede yazmistim bu ay yumoslar gelismedi diye ama anlamadigim bir durum var kasiklarim inanilmaz agriyor ignr gibi saplanmalar var adetime daha 10 gun var sizce yumoslar sonradan gelismis olabilirmi erken gebelik testi alsam cikarmiki ya off zaman gecmiyor

y
İnşallah sonradan gelişmişlerdir canım da güzel haberlerini alırız, test yaparsan da haber et

of ya kızlar düşünmeden arastırmadan duramıyrm sürekli düşünüyorm beklemek çok zor

of ya kızlar düşünmeden arastırmadan duramıyrm sürekli düşünüyorm beklemek çok zor
evett inan çokk zorrrr tam bir hafta iğne vurulalı hangi gün test yapsamm diee beynimi yıyorum düşünmiycem dedikçe düşünüyorumm bende bell ağrısı çokk var sende varmıı kasık batma segirme gibi tuhaf şeler ama bence tutmadı gibi

bugun benm 5. gün iğneyi olalı belim çok agrıyo kasıklarda agtı yok bacaklarımda çok ağrıyor 14. yada 15. gün yapmayı düşünüyorm bende ama mesele beklemekde ya bide çok acıkıyorm doymuyorum sanki sürekli yemek istiyorum acaba iğneden dolayı mıdır ?

sanırım yaaa çünkü bende öleyim hele dün felan daha fenaydım gece yemek yemem yemek yemeyi sevmem daha doğrusuu acıkıorum yiyorum bişiler bide sabah acıkarak uyanıyorumm iğne vitammin etkisi yarattı bizde kanımca

evet sabah uyanır uyanmaz aklıma yemek geldi :) Rabbim İnşallah bebeğimiz için aşermeyi nasip eder

ben geçmiş yazılarda görmemişim k bakmayın üzdüm sizi.Bende çok üzüldüm Rabbim tekrar nasip edecek İnşallah
inşallah ne demek yaa geçti gitti Allahımdan bir daha öyle acı düşmanıma dahi yaşatmasınn .... sağlıklı kucağımıza alabileceğimiz hamilelkler yaşatsın inşallahhh

inşallah ne demek yaa geçti gitti Allahımdan bir daha öyle acı düşmanıma dahi yaşatmasınn .... sağlıklı kucağımıza alabileceğimiz hamilelkler yaşatsın inşallahhh
Amin İnşallah sabirla beklicez o zaman

2015 gönlümüzden geçen bütün güzellikleri ,sağlığı ,mutluluğu ,huzuru ve tabi ki bebişlerimizi getirsin inşAllahhh

Mutlu yıllar fıstıklar ,öpüyorummm
İnşalllahhhhhhhhh bu güzel dileklerin için sağol en önemlileri sağlık ve bebişşşşşşşş bebiş oldumu zaten bütün güzelliği mutluluğu huzurumuzu getirecektir İNşallahhhh....

Arkadaslar dun progestron testi yaptirmistim sonucum 38.8 cikti.dr 3 yumurtan var demisti.bu sonuc simdi 3 yumurtaninda catladigini mi gosteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…