himmm benim bugun 18.gunu o zaman 21.gunu yatirabilirim kac cikmasi lazim eger hamissemCanim ben saglik ocaginda yaptirdim.adetin 22. Gunuydu.20 21 ve22. Gunlerden birnde yaptiriliyr
hamilelik belli olmuyor canım bu testte. yumurtaların çatlayıp çatlamadığını gösteriyo. değerin 10 un üzerindeyse sonuç iyi demek oluyomuş.ne kadar yüksekse o kadar kaliteli yumurlama ve çatlama anlamına geliyo bu da gebelik şansını yükseltiyo sanırım.benim bildiğim kadarıyla böyle canım.himmm benim bugun 18.gunu o zaman 21.gunu yatirabilirim kac cikmasi lazim eger hamissem
Walla canım benim 16. Gundu 12 çıktı yeni catlamis demisti doktor. Tam bilmiyorum ama hamilelerde daha yüksek en az 30-40 arasi cikmasi lazim ama doktoruna sor yinede canımHamissen adete 9 8 gun varken kac cikar cnm yarin yaptirsam belli olurmu ? Hamilelerde kac oluo ?
Yok canım belli oluyormus yüksek cikarsa hamilelikten supheleniyorlar hamilelikte hormonlar yükseliyor yahamilelik belli olmuyor canım bu testte. yumurtaların çatlayıp çatlamadığını gösteriyo. değerin 10 un üzerindeyse sonuç iyi demek oluyomuş.ne kadar yüksekse o kadar kaliteli yumurlama ve çatlama anlamına geliyo bu da gebelik şansını yükseltiyo sanırım.benim bildiğim kadarıyla böyle canım.
Cnm bu y klomen catlama ignesi yaptik ondan belki belli olur die ama p.tesiyi beklemek en iyisiWalla canım benim 16. Gundu 12 çıktı yeni catlamis demisti doktor. Tam bilmiyorum ama hamilelerde daha yüksek en az 30-40 arasi cikmasi lazim ama doktoruna sor yinede canım
benim hicbir sorunum yoktu sukur yumurtluyoodum cattliyodu esim sikinti onun icin dr sansi arrtiralim yumos fazla olsun die bu ay verdi kullandim sonuc bekliyorum cnm ama sana tavsiyem en az 2 kez yumurta takibi yaptir sonrasinda esinde gozuksun ondan sonra klomene basla hormon sonucta vucuda verilenhanımlar iyi akşamlar. klomenle ilgili merak ettiğim birkaç şey var bana yardım edebilecek biri var mı? yaklaşık 9 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor birtürlü. yumurtalarım ile ilgili sorunum yok gibi gözüküyor ama niye hala kalamıyorum bilmiyorum. sadece prolaktinim yükseliyo arada o etkiliyor ama değerim düşük olduğu aylarda da kalamıyorum. şimdi sorum şu ki; ben klomen kullanmak istesem bana faydası olur mu? veya zararlı mı olur?? tabiki doktor gözetiminde.. :)
Oylemi canim.bende suphelenmelimiyim acba o zaman.ama bi yerde de birinin 60 cimis ama hamile degldi.insallah senin dediğin. GibidirYok canım belli oluyormus yüksek cikarsa hamilelikten supheleniyorlar hamilelikte hormonlar yükseliyor ya
çok teşekkür ederim canım Allah hayırlı etsin sonucunu inşallah :) biz de cumartesi eşim için kontrole gitcez kısmetse ona göre yolumuzu çizelim artık çok üzülüyorum her ay hüsranla sonuçlanıncabenim hicbir sorunum yoktu sukur yumurtluyoodum cattliyodu esim sikinti onun icin dr sansi arrtiralim yumos fazla olsun die bu ay verdi kullandim sonuc bekliyorum cnm ama sana tavsiyem en az 2 kez yumurta takibi yaptir sonrasinda esinde gozuksun ondan sonra klomene basla hormon sonucta vucuda verilen
ayy ne gusel senin esin sorunsuz gelio benimkini ben anca 1 yilkda ikna edebildim sorun cikti sonra tedavisinide askiya aldi bende artik cok umursamiycam amann stres yapma kendine cok bence surec daha ii ilerlioçok teşekkür ederim canım Allah hayırlı etsin sonucunu inşallah :) biz de cumartesi eşim için kontrole gitcez kısmetse ona göre yolumuzu çizelim artık çok üzülüyorum her ay hüsranla sonuçlanınca
Canim bana kan alacak hemşire hatta sordu hamilelik için mi yumurta catlamasi için mi yaptiriyorsunuz diye. Insallah güzel haberler verirsin canımOylemi canim.bende suphelenmelimiyim acba o zaman.ama bi yerde de birinin 60 cimis ama hamile degldi.insallah senin dediğin. Gibidir
arayıp sormalısın cnm klomene ne zaman başlıycağını sölemesi lazım mesela ben 4. günü başlamamı sölemişti sen dr ara endişeli yaklaşma bu zamandan itibarenn psikolojini yüksek tut diğer ilacı hiçç biliyorumGünaydın kızlar bu gün hastalığımın 3 günü ve doktora gittim klomen verdi 5 adet kullanmamı söyledi birde femara die bir hap verdi 5 adet de ondan verdi kullanmaya başla günde 1 adet tok karnına dedi ve 12 ocakta konturole gel dedi sizce nedir hapler klomenden az çok bilgim varda birde hemişre anlatırken pek kafam üzerimde degildi haplere bu gün mü başlanıyor bilgisi olan varmı ?
arayıp sormalısın cnm klomene ne zaman başlıycağını sölemesi lazım mesela ben 4. günü başlamamı sölemişti sen dr ara endişeli yaklaşma bu zamandan itibarenn psikolojini yüksek tut diğer ilacı hiçç biliyorum
evet yaaa kullanma talimatını vermeden ilaç mı verilirrr öğren güselce başla kuzumsagol canım tamam arayıp sorayım bakalım ne diyecekler
evet yaaa kullanma talimatını vermeden ilaç mı verilirrr öğren güselce başla kuzum
inşallahh tatlımm inşallahhh umutsuz olmazzz sen ara sorr sölememiştir o hemşire unutmuştur belkide5gün kullan dedi ama ne zaman başla dedi hiç hatırlamıyorum doktorum çok iyi ama hemşiresi çok sorumsuz ya canım içimde çok umut var yaa hayırlısı bakalım :)
inşallahh tatlımm inşallahhh umutsuz olmazzz sen ara sorr sölememiştir o hemşire unutmuştur belkide
eed benimde ilk kontyrolde olusmustu yumos ve igne vurulmustur insallahh gelir bebisin biu ayAradım kuzum evet bu gün başıyormuşum sanırım 12 de gidince tam yumurtlama dönemime gelicek ya ona göre igne vurucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?