Klomen kullananlar

kızlarr merhabaaa ben bu akşam eşimin ısrarı üzerine kan testi yaptırdım 24 aralıkta çatlama iğnesi olmuştum bugün 11.gündü değer 3.3 le negatif artık adet olmayı bekliyorumm umarım sizz güzel sonuçlar alırsınızzz kızlar yaa benm 4 yumoş boşa gitti eolcak eşim amelyat olcak sonrasında tekrardan başlıycam dr gitmeye

Hayirlisi olsun cnm. Esin ne icin ameliyat olacak? Benim de bu wy 3. Ayim. Ilk ay 1 2. Ay 2 bu ay da 2 yumosum oldu ama malesef ilk iki ay negatif. Bu ay da sanki bosa gitti gibime geliyor. Igne olali bir hafta oldu.

Hayirlisi olsun cnm. Esin ne icin ameliyat olacak? Benim de bu wy 3. Ayim. Ilk ay 1 2. Ay 2 bu ay da 2 yumosum oldu ama malesef ilk iki ay negatif. Bu ay da sanki bosa gitti gibime geliyor. Igne olali bir hafta oldu.
Ayy hic bozma moralini esim varikosel amelyati olucak canim sperm hareketlilik biraz kotu gibi dr gebelige cok engel diil dedi ama biz amelyat olcaz 3 aydir olmadi cozum amelyat

Günaydın kızlarrr çok hastayım birde bu halde işe geldim agrı kesiciiçsem sıkıntı olur mu klomen vae fem era kullanıyorum _?

Günaydın kızlarrr çok hastayım birde bu halde işe geldim agrı kesiciiçsem sıkıntı olur mu klomen vae fem era kullanıyorum _?
İlle içeceksen parasetamollü ilaç iç, mesela minoset. Ama minoset plus olmasın. Ya da panadol olabilir.

canım herşeyin hayırlısı İnşallah diğer aylar güzel sonuclar alırız.BEnde bu sabah idrar testi yaptım öylesine hani iğnenin etkisiyle pozitif cıkar diyolar ya merak ettim yaptım ama negatif cıktı sanirım bendede yok bişiçatlatma iğnemin 10. günü

Canım en az 15 gün beklemen gerek erken yapmışın, 15 gün bekliyceksin bi de kan testinde çıkar idrar testi için erken, umudunu kaybetme

Canım en az 15 gün beklemen gerek erken yapmışın, 15 gün bekliyceksin bi de kan testinde çıkar idrar testi için erken, umudunu kaybetme
insan sabredemiyo ama İnşallah erkn yaptıgım için negtfdir.cuma günü kan testi mi yapim adet olmassam

3.3 belki yükselir canım ya 0 çıkmamış sonuçta

Mrb kızlar nasılsınız bakalım takip edemedim kaç gundur misafirim vardı ve inanılmaz hastayım bademcikler im öyle sistiki nefes alamadım kızlar benim sol tarafımda acayip bi ağrı var gece uykudan uyandım acaba nedenki bata 5 gün var bu ay hic umudum yok ama hayırlısı bu ay olmazsa önümüzdeki ay ertelemeyi düşünüyorum bi İstanbul havası iyi gelir belki neyse kızlar yazamiyorum ama takip ediyorum opuldunuz canlar

Evt canım ya insan çok merak ediyor gerçekten istersen yap canım cuma günü inşallah güzel haberler verirsin bize
İnşallh bakalım cok sağolunnn..daha önce çok hayal kırıklıgı yasadım İnşallah bu sefer kimse hayal kırıklıgı yasamaz

daha erken o test için aama sen umudunu kaybetme adet gününden öncede test yaptırmaa amann boşver dee :)

düşer o zamanla ve adet olurum :) yüksek çıkması lazımdı sonuçta döllenmeden sonraki 10. gündüü
Belki hemen catlamamistir senin yumoslar :) hem dollenince aninda yerlesmiyorki 6 7 gunluk bir yolculuklari var :) hakkinda hayirlisi olsun canimm insallah gelmez kirmizilar

Belki hemen catlamamistir senin yumoslar :) hem dollenince aninda yerlesmiyorki 6 7 gunluk bir yolculuklari var :) hakkinda hayirlisi olsun canimm insallah gelmez kirmizilar
inşallahh yinede umut fakirin ekmeğidir tabikide bakalım hakkımızda hayırlısı artıkınn

yardım edin bana ne olur kızlar BAT GÜNÜM dündü hasta olmadım bugunde dün kanım ağrıdı adet sancısı gibi bugun yani az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı şimdi hamilemiyim değilmiyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…