- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
tamam canım çok sagoll :)Çok sevindim. Gereksiz yere ilaç almaktan da kurtuldun. Ama aklında bulunsun; çok sıkışırsan sadece parasetamollü ilaçlardan al.
Tebrik ederim karşıyakalı :) Seninle konuşmuştuk değil mi? Ben de hamileyim :)Kızlar uzun zamandır yoktum finallerim vardı görüyorum ki yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler...
Şimdi kar tipi demeden gittiğim doktordan geliyorum bHCG 392 çıktıperşembe yine çağırdı inşallah 2ye katlanır. Dualarınıza çok ihtiyacım var...
Birde TSH yüksek dedi endokrine git dedi ama artık ona haftaya gidicem.
Folik asit ve balık yağı verdi...
ben henüz hamile degilim ama doktora il k gittigimde tedavi için banada omega 3 vermişti hala da kullanıyorum neden erken verdi acaba kızlar?Tebrik ederim karşıyakalı :) Seninle konuşmuştuk değil mi? Ben de hamileyim :)
TSH nedir bilmiyorum ama hemen git ne olur ne olmaz. Benim doktorum şimdilik omega 3 takviyesi vermedi. Haftada iki gün metal az tutan, omegaca zengin balık yemeğe çalışıyorum. Sanırım gerekirse 4. aydan sonra verecekmiş.
Çok balık yemiyorsan bir zararı olduğunu zannetmiyorum. Belki şişmanlatabilir. Ama tedavi edici bir etkisi yok bana kalırsa.ben henüz hamile degilim ama doktora il k gittigimde tedavi için banada omega 3 vermişti hala da kullanıyorum neden erken verdi acaba kızlar?
ayy zaten çok kiloluyum doktor biraz kilo verirsen sağlıgın için iyi olur dedi birde o hap kilo yapıyorsa yandım benÇok balık yemiyorsan bir zararı olduğunu zannetmiyorum. Belki şişmanlatabilir. Ama tedavi edici bir etkisi yok bana kalırsa.
Aslında iyi besleniyorsan vermesi için pek bir sebebi yok ama... Bence kilolar giderse hamile kalman kolaylaşır, hamilelik sürecinde de tehlike yaşamazsın.ayy zaten çok kiloluyum doktor biraz kilo verirsen sağlıgın için iyi olur dedi birde o hap kilo yapıyorsa yandım ben
Aslında iyi besleniyorsan vermesi için pek bir sebebi yok ama... Bence kilolar giderse hamile kalman kolaylaşır, hamilelik sürecinde de tehlike yaşamazsın.
porsiyonları azaltırsan, biraz da hareket ve bol su... :)evlendim evleneli 10 kilo almışım canım bir yılda70 kilo olmuşum dikkat ediyorum bakalım inşallah veririm
masa başında çalışmak kadar çok pis birşey yok arkadaşlar yaa :)porsiyonları azaltırsan, biraz da hareket ve bol su... :)
Teşekkür ederim, çok sevindim senin adınada. Benim geçmişte kalbi atmayan bir gebeliğim mevcut ondan vermiştir belki balık yağını. TSH yüksekliği troid hastalığı demekmiş 15 ocağa randevu bulabildim endokrinde çok korkuyorum umarım düşer değerlerim. Balık yerken küçük balıkları tercih et canım çünkü büyük balıklarda civa oranı yüksek oluyormuş ton balığı falan yeme hamsi falan ye.Tebrik ederim karşıyakalı :) Seninle konuşmuştuk değil mi? Ben de hamileyim :)
TSH nedir bilmiyorum ama hemen git ne olur ne olmaz. Benim doktorum şimdilik omega 3 takviyesi vermedi. Haftada iki gün metal az tutan, omegaca zengin balık yemeğe çalışıyorum. Sanırım gerekirse 4. aydan sonra verecekmiş.
Teşekkür ederim canım, darısı hepinizin başına. İnşallah sağlıkla kucağımıza alır büyütürüz.karsiyakali1912 , peteklik , skmg kızzzzlllaaarrrrrr hamileymişsiniz ,çook sevindim adınıza ,MAŞALLAH size ,Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşAllahhh
darısı tüm bekleyenlere olsun ,Amiiinnnn
Darısı sana temiz kalplim benimmkarsiyakali1912 , peteklik , skmg kızzzzlllaaarrrrrr hamileymişsiniz ,çook sevindim adınıza ,MAŞALLAH size ,Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşAllahhh
Çok teşekkürler iyi dileklerin için. İnşallah herkesin yüzü güler.karsiyakali1912 , peteklik , skmg kızzzzlllaaarrrrrr hamileymişsiniz ,çook sevindim adınıza ,MAŞALLAH size ,Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşAllahhh
Teşekkür ederim, çok sevindim senin adınada. Benim geçmişte kalbi atmayan bir gebeliğim mevcut ondan vermiştir belki balık yağını. TSH yüksekliği troid hastalığı demekmiş 15 ocağa randevu bulabildim endokrinde çok korkuyorum umarım düşer değerlerim. Balık yerken küçük balıkları tercih et canım çünkü büyük balıklarda civa oranı yüksek oluyormuş ton balığı falan yeme hamsi falan ye.
Rabbim yanında olsun her daim canımın içi ... Dualarım hep seninleekızlar yarın ya da cuma günü yumoşlar için kontrole gitcem ,dualarınıza ihtiyacım var
inşallah iyi haberle dönersin canım dualarım seninle. Bende yarın bHCG için 2. kontrole gidiyorum inşallah size mutlu haberlerle dönerim...kızlar yarın ya da cuma günü yumoşlar için kontrole gitcem ,dualarınıza ihtiyacım var
inşallah iyi haberle dönersin canım dualarım seninle. Bende yarın bHCG için 2. kontrole gidiyorum inşallah size mutlu haberlerle dönerim...
Rabbim yanında olsun her daim canımın içi ... Dualarım hep seninlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?